Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Ons nieuwste Cleanformance-product sleept de hoofdrol in de wachtPrime(r) Time! make-upCorinna9 juli 2021 Zoals bij zoveel dingen in het leven is de basis van cruciaal belang. Dat geldt ook voor make-up. Maar waarom is de basis bij make-up dan zo belangrijk?

Zoals bij zoveel dingen in het leven is de basis van cruciaal belang. Op de juiste basis bouwen we onze successen. Als deze niet doordacht gekozen wordt, dan wijkt het resultaat vaak af van het gewenste doel. Immers: als de popcorn niet lekker is, dan is de film ook maar half zo leuk. Daarom is dit een waarheid als een koe: weloverwogen op je doel af! 


Dat geldt ook voor make-up. Maar waarom is de basis bij make-up dan zo belangrijk? En is er écht een extra product nodig onder een lichte BB-crème? De primer vormt de basis en bereidt de huid voor op de make-up of BB Cream. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat het product optimaal met de huid versmelt, dat de look langer houdt en dat de make-up er egaal en onberispelijk uitziet.

Een primer zorgt dat een foundation langer blijft zitten, verkleint de poriën, verbergt roodheid en geeft de huid tegelijkertijd een lichte glow. Afgezien van de voorbereidende functie, hydrateert een primer de huid en zorgt zo voor een langdurige verzorging. 

Primers zijn verkrijgbaar voor het hele gezicht en voor afzonderlijke delen van het gezicht. Een primer voor de lippen en ogen (Lip & Eye Primer) zorgt er bijvoorbeeld voor dat oogmake-up en lippenstift langer blijven zitten en dus langer stralen. Op dezelfde manier ondersteunt een gezichtsprimer de make-up, zodat de perfecte look ook 's avonds nog steeds onberispelijk is.  

Hoe moet ik een primer eigenlijk gebruiken? 

Idealiter breng je een primer aan na het reinigen van je gezicht. Het is raadzaam de primer lichtjes in te masseren met de vingertoppen, zodat de primer en de ingrediënten op de huid kunnen inwerken.


Welke primer kan ik het beste gebruiken?

In principe kan natuurlijk iedereen een primer gebruiken. Let daarbij echter wel op de verschillende huidtypes. Als je bijvoorbeeld een bijzonder vette of gemengde huid hebt, kies dan een primer met een laag oliegehalte en een hoog vochtgehalte. Zo voorkom je een overmatige talkproductie. 


Worden in alle primers siliconen gebruikt?

Vooral in de cosmeticabranche heeft iedereen het over siliconen, parabenen en microplastics. "Clean Beauty" wordt steeds belangrijker. Je wilt immers iets goeds doen: voor jezelf, maar ook voor het milieu. Daarom zien steeds meer bedrijven af van het gebruik van deze ingrediënten en gebruiken ze in plaats daarvan duurzame grondstoffen en verpakkingen.

Dat geldt ook voor ons: met onze Cleanformance-serie bieden we alle must-haves die het beautyhartje begeert. Deze serie omvat allerlei producten: van het Overnight Mask tot aan onze Oil-Free Matte Effect Gel-Cream die ook ideaal geschikt is als primer.

In den WarenkorbCLEANFORMANCEOil-Free Matte Effect Gel-CreamOlievrije en lichte crème-gelformule – 95% ingrediënten van natuurlijke... € 42,90* / 50 ml 1000ml - € 858,00Dit artikel is geschreven door: Corinna

Meer over deze auteur: Luisteren naar het dagelijkse nieuws terwijl ik mijn ochtendkoffie drink om de dag geïnformeerd te beginnen is precies mijn ding. In het kader van mijn opleiding tot industrieel bediende biedt BABOR mij de kans om mijn passie "Schoonheid" met anderen te delen. Tijdens mijn tijd in de online business mocht ik verschillende artikelen schrijven voor het magazine om u tips te geven over hoe u uw huid nog mooier kunt verzorgen - voor nog meer welzijn!

Corinna
CorinnaIn de ochtend genietend van mijn eerste kop koffie naar het nieuws luisteren om goed geïnformeerd aan de dag te beginnen – dat is echt helemaal mijn ding. In het kader van mijn opleiding tot commercieel medewerker biedt BABOR mij de kans om mijn passie voor "beauty" met anderen te delen. Tijdens mijn tijd bij Online Business mocht ik enkele artikelen schrijven voor het magazine om jullie tips te geven over hoe je je huid nog beter kunt verzorgen – voor nóg meer welzijn! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenWelkom bij BABOR Wonderland: de mooiste cadeaus voor familie en vriendenIt’s Xmas TimeWelkom bij BABOR Wonderland: de mooiste cadeaus voor familie en vrienden
BABOR in de schijnwerpersEen interview met onze medewerker SihamBABOR in de schijnwerpers
Zonbescherming? Zonneklaar!Forever Young – maar alleen met de juiste zonbeschermingZonbescherming? Zonneklaar!
Een kwestie van persoonlijkheid: met deze tassen doet de zomer zijn intrede bij ons!SUMMER IN MY BAGEen kwestie van persoonlijkheid: met deze tassen doet de zomer zijn intrede bij ons!
GET SUMMER READYZo bereid je jezelf & je huid optimaal voor op de zomerGET SUMMER READY
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten