MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
De anti-pollution-bescherming voor elke stedentripYour DOC on-the-go! gezichtsverzorgingGast auteur19 juli 2021 Een grote stad is erg opwindend en intensief - ook voor de huid. Met welke verzorging ondersteun je de bescherming van je huid tegen uitlaatgassen, fijn stof en ozon?

Eindelijk mogen we weer de wijde wereld in. Of het nu voor een zakenreis of voor vakantie is: het belangrijkste is dat we de deur uit kunnen en weer eens iets anders kunnen zien. De afgelopen tijd is ons geduld danig op de proef gesteld, maar nu mogen we er weer op uit. Maar is het echt nodig om de halve wereld over te reizen? Een stedentrip in eigen land kan net zo fascinerend zijn!  


Balsem voor de ziel, stress voor de huid?

Een grote stad is erg opwindend en intensief - ook voor de huid. Want uitlaatgassen, fijnstof en ozon laten niet alleen op de gevels van huizen hun sporen na. Met de juiste verzorging helpen we onze huid zichzelf te beschermen tegen deze invloeden.


Reiniging is het allerbelangrijkste

Na een intensieve dag in de stad is het zaak om de huid 's avonds te reinigen en te ontdoen van al het vuil uit de omgeving. Gebruik hiervoor liefst een cleanser met anti-pollution-werking, die de huid ontgift en efficiënt reinigt.

Om de huid na zo'n dag tot rust te laten komen, raden we je aan om na het reinigen een verzachtende gezichtstoner te gebruiken. Deze verwijdert niet alleen de allerlaatste vuilresten, maar ook de resten van het reinigingsmiddel. Je kunt het beste een gezichtstoner gebruiken die tegelijkertijd de pH-waarde van de huid in balans brengt en beschermt tegen uitdroging. 

In den WarenkorbDOCTOR BABORDetox Lipo CleanserReinigingsbalsem met detox-complex € 42,90* / 100 ml 1000ml - € 429,00In den WarenkorbDOCTOR BABORRebalancing LiquidEgaliserende gezichtslotion. Reguleert. Kalmeert. Verstevigt. € 32,90* / 200 ml 1000ml - € 164,50

Hoeveel producten heb ik nodig voor de perfecte anti-pollution-verzorging?

Dat zijn er drie. De huid moet eerst goed worden gereinigd, bij voorkeur met een combinatie van cleanser en gezichtstoner. Daardoor worden de werkstoffen beter opgenomen en lost het het vuil op. Op de gereinigde huid kan vervolgens een verzorgingsproduct worden aangebracht dat kalmerend werkt en vocht inbrengt. Zo kan de huid 's nachts herstellen en wordt de natuurlijke huidregeneratie ondersteund. De DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules ten slotte zorgen direct voor een verzorgende boost.

De beperkt verkrijgbare DOCTOR BABOR Skin Refine Set bevat drie producten in een stijlvolle en praktische Beauty-Bag. Ideaal voor het volgende reisje!

In den WarenkorbDOCTOR BABORCeramideDe innovatieve booster voor een direct versterkte en intacte huidbarrière - Ceramide... € 52,90* / 14 ml 1000ml - € 3 778,57In den WarenkorbDOCTOR BABORBeta-GlucanDe innovatieve, intensieve verzorging voor een direct gekalmeerde en verstevigde huid... € 52,90* / 14 ml 1000ml - € 3 778,57In den WarenkorbDOCTOR BABORHyaluronic AcidRevolutionaire vochtigheidsbooster voor directe hydratatie en opvulling - 8D... € 44,90* / 14 ml 1000ml - € 3 207,14Dit artikel is geschreven door: Corinna

Meer over deze auteur: Luisteren naar het dagelijkse nieuws terwijl ik mijn ochtendkoffie drink om de dag geïnformeerd te beginnen is precies mijn ding. In het kader van mijn opleiding tot industrieel bediende biedt BABOR mij de kans om mijn passie "Schoonheid" met anderen te delen. Tijdens mijn tijd in de online business mocht ik verschillende artikelen schrijven voor het magazine om u tips te geven over hoe u uw huid nog mooier kunt verzorgen - voor nog meer welzijn!

Gast auteur
Gast auteur toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenGesprongen lippen en een droge huid om de mondDit helpt tegen droge lippen!Gesprongen lippen en een droge huid om de mond
Rimpels voorkomenDe juiste verzorging van je hals en decolletéRimpels voorkomen
Onze tips voor een strakke lichaamshuidLOVE YOUR BODYOnze tips voor een strakke lichaamshuid
Meer volume voor de huid!Onze ampul voor de maand maartMeer volume voor de huid!
MicroneedlingProfessionele anti-aging behandeling bij de schoonheidsspecialisteMicroneedling
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten