Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Ampul van de maandAlgae Vitalizer: De powerformule uit de zee ampul-van-de-maandChristina7 november 2022 Echte wonderen uit de zee: algen. Er zijn veel redenen waarom ze ook onze verzorgingshighlight zijn.

Geen hype maar terecht een groeiende trend is professionele huidverzorging met ingrediënten uit de zee.

De zee biedt namelijk talloze nuttige hulpstoffen - vooral dan algen!

Algen zijn enorm flexibele planten en kunnen overleven in extreme omstandigheden, zoals sterke zonnestralen en getijden. Tijdens hun groei produceren ze speciale stoffen om zich te beschermen - en die stoffen zijn ook goed voor je huid. 

Het bijzonder hoog gehalte aan aminozuren en polysachariden zorgt er bijvoorbeeld voor dat de huidcellen worden voorzien van vocht en energie. Het resultaat: een zachte en elastische huid die minder snel uitdroogt.

Tegelijkertijd helpen antioxidatieve bestanddelen om vrije radicalen uit de omgeving te bestrijden. Daarvoor zorgen vooral de vitaminen en de beta-carotene in de algen. Zo wordt de huidbarrière verstevigd en de huid minder gevoelig voor irritaties en rode vlekken.

De vraag naar natuurlijke ingrediënten in de professionele cosmetica groeit, en met reden: de kracht van de natuur kan ook in de huidverzorging zorgen voor indrukwekkende resultaten!

 

We sea you Beauty!

Als een zeebriesje op de huid zorgt onze Algae Vitalizer Ampoule voor extra hydratatie. In een kuur van één week - zoals wordt aangeraden bij het gebruik van de ampullen - wordt de werking van de huid gestimuleerd en zorgt het natuurlijke anti-agingcomplex voor een rozig frisse teint.

 

U wilt weten welke ampul voor uw huid de beste is? Hier gaat u naar de ampullenguide!

 

In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESAlgae VitalizerWerkstofconcentraat voor de droge, doffe huid. € 36,90* / 14 ml 1000ml - € 2 635,71
Nog meer algen? 

Pure luxe. Voor wie de baanbrekende cosmetische lijn SEA CREATION nog niet kent: hou je klaar, want deze producten zijn meer dan alleen een serum, masker, crème of oogverzorging.

SEA CREATION staat voor professionele anti-agingproducten die doeltreffend maar toch zacht werken. Combineer het intelligente antirimpelwerkstof MicroAlgae AP, de effectieve anti-aging-eiwit Glycocéane GP3 en de vitaliserende BABOR-thermophilus voor een SEA CREATION-meesterwerk met uitgebreide anti-agingwerking. Het vitaliseert de huidcellen en bestrijdt oxidatieve stress. 

In den WarenkorbSEA CREATIONTHE SERUMLuxe anti-aging werkstofconcentraat € 230,00* / 30 ml 1000ml - € 7 666,67
In den WarenkorbSEA CREATIONTHE MASKLuxe anti-aging crèmemasker. € 190,00* / 50 ml 1000ml - € 3 800,00
In den WarenkorbSEA CREATIONTHE CREAMLuxe anti-aging, verzorgende gezichtscrème. € 400,00* / 50 ml 1000ml - € 8 000,00
In den WarenkorbSEA CREATIONTHE CREAM RICHVolle, luxe anti-aging, verzorgende gezichtscrème. € 450,00* / 50 ml 1000ml - € 9 000,00
In den WarenkorbSEA CREATIONTHE EYE CREAMDe luxueuze anti-aging, verzorgende oogcrème. € 170,00* / 15 ml 1000ml - € 11 333,33
Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenIdeeën voor kerstcadeaus?Geef nu cosmetica van de beste kwaliteit cadeau met deze drie setsIdeeën voor kerstcadeaus?
Afdoende ampullenpowerZo krijg je binnen 14 dagen een stralende huidAfdoende ampullenpower
Welke lichtbeschermingsfactor heb ik nodig voor mijn huidtype?ZONBESCHERMING OLÉ – VAKANTIE VOOR DE HUIDWelke lichtbeschermingsfactor heb ik nodig voor mijn huidtype?
Beauty-hype: toners die de huid veranderenTHIRSTY SKINBeauty-hype: toners die de huid veranderen
Onmiddellijke kalmering met microzilverSnelle ontspanning voor een gestreste, geïrriteerde huidOnmiddellijke kalmering met microzilver
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten