Gezonde huidBij de aankoop van 2 voedingssupplementen naar keuze ontvangt u de beperkt verkrijgbare BABOR-pillendoos GRATIS bij uw aankoop!Charity EditionBij aankoop van de Precious Collection krijgt u een exclusief T-shirt van ons cadeauPure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Vitamine C – Volle power van buiten en van binnen

Dat vitaminen gezond en belangrijk zijn voor het lichaam, weten we al. En ook de sterke werking van vitamine C is bekend. Maar wat kan deze vitamine precies doen voor de gezondheid van onze huid? DOCTOR BABOR weet het antwoord!

Dit zijn de voordelen van vitamine C in de professionele huidverzorging:


  1. Hij helpt om het huidbeeld te verbeteren, om acne, onzuiverheden en pigmentvlekken te bestrijden.

  2. Vitamine C is toonaangevend betrokken bij de opbouw van collageen in de huid en zorgt voor een gladdere huid en minder rimpels.

  3. Als werkzaam antioxidant maakt het vrije radicalen in onze leefomgeving onschadelijk omdat het de huidbarrière versterkt – adieu irritaties en ontstekingen!

  4. Hij verbetert de werkzaamheid van zonbeschermingsmiddelen en kan de huid op deze manier beter beschermen tegen de schadelijke uv-stralen.

  5. Aan hem wordt een snelle effectiviteit toegedicht. 

Of er een hoge of lage dosis vitamine C in de dagverzorging aanwezig is, hangt ook altijd af van het product zelf. Het is wetenschappelijk bewezen, dat zelfs lage concentraties bijdragen aan een anti-aging effect en de huid sterker maakt voor milieu-invloeden.

Onze lifting-specialist: 

Het „forever young effect“ in het Comfort Vitamin C Serum van DOCTOR BABOR is niet alleen terug te voeren op de terecht gehypete vitamine C maar ook op het daarin aanwezige hyaluronzuur en omega 3-vetzuren. Een uitgebreid geperfectioneerd huidreliëf is het gevolg! 

Het serum kan voor elk huidtype `s morgens en `s avonds na de reiniging op gezicht, hals en decolleté worden aangebracht. Vervolgens wordt de verzorgingsbelevenis afgesloten met een rijke hydraterende crème en kunnen we ons verheugen op zichtbare resultaten.


DOCTOR BABOR: Omdat een gezonde huid ook een mooie huid is!

Deze artikel delen:
Christina
Christina

Een dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt!

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Winterroutine? In vijf stappen naar een verzorgde huid!
Home Spa Moment: BABOR Mini Facial

Winterroutine? In vijf stappen naar een verzorgde huid!

Striae
Oorzaken & tips

Striae

Zo mild en zo mooi: handverzorging is zelfzorg!
Home Spa moment

Zo mild en zo mooi: handverzorging is zelfzorg!

Dit zijn onze verzorgingssets die beschermen en verwennen
Oh baby, it’s cold outside

Dit zijn onze verzorgingssets die beschermen en verwennen

Een lentegevoel voor de huid met het ampullen-paasei
Op uw paasbest het voorjaar in!

Een lentegevoel voor de huid met het ampullen-paasei