Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
DOCTOR BABOR heeft iets moois!Vitamine C – Volle power van buiten en van binnen gezichtsverzorgingChristina16 oktober 2020 Vitamine C is een alleskunner wat betreft anti-aging en zonbescherming. Ook nieuwsgierig wat deze nog meer kan en hoe hij werkt?

Dat vitaminen gezond en belangrijk zijn voor het lichaam, weten we al. En ook de sterke werking van vitamine C is bekend. Maar wat kan deze vitamine precies doen voor de gezondheid van onze huid? DOCTOR BABOR weet het antwoord!

Dit zijn de voordelen van vitamine C in de professionele huidverzorging:


  1. Hij helpt om het huidbeeld te verbeteren, om acne, onzuiverheden en pigmentvlekken te bestrijden.

  2. Vitamine C is toonaangevend betrokken bij de opbouw van collageen in de huid en zorgt voor een gladdere huid en minder rimpels.

  3. Als werkzaam antioxidant maakt het vrije radicalen in onze leefomgeving onschadelijk omdat het de huidbarrière versterkt – adieu irritaties en ontstekingen!

  4. Hij verbetert de werkzaamheid van zonbeschermingsmiddelen en kan de huid op deze manier beter beschermen tegen de schadelijke uv-stralen.

  5. Aan hem wordt een snelle effectiviteit toegedicht. 

Of er een hoge of lage dosis vitamine C in de dagverzorging aanwezig is, hangt ook altijd af van het product zelf. Het is wetenschappelijk bewezen, dat zelfs lage concentraties bijdragen aan een anti-aging effect en de huid sterker maakt voor milieu-invloeden.

Onze lifting-specialist: 

Het „forever young effect“ in het Comfort Vitamin C Serum van DOCTOR BABOR is niet alleen terug te voeren op de terecht gehypete vitamine C maar ook op het daarin aanwezige hyaluronzuur en omega 3-vetzuren. Een uitgebreid geperfectioneerd huidreliëf is het gevolg! 

Het serum kan voor elk huidtype `s morgens en `s avonds na de reiniging op gezicht, hals en decolleté worden aangebracht. Vervolgens wordt de verzorgingsbelevenis afgesloten met een rijke hydraterende crème en kunnen we ons verheugen op zichtbare resultaten.


DOCTOR BABOR: Omdat een gezonde huid ook een mooie huid is!

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten