MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
De perfecte verzorging voor de winterDe winter staat voor de deur winterGast auteur20 december 2021 Temperatuur onder nu, droge lucht en dergelijke – de winter is in het land en dat daardoor staat onze huid bloot aan vele uitdagingen. Wij verraden hoe je jezelf en je huid perfect voor het koude jaargetijde kunt wapenen.

Het koude jaargetijde staat voor de deur en dat merken we aan ook aan onze huid. Buiten voelen we de koele winterlucht en binnen staat onze huid bloot aan de droge lucht van de verwarming. Deze omgevingsinvloeden zorgen ervoor dat de huid snel droog en gespannen uitziet. Om met de perfect glow door het koude jaargetijde te komen, stellen we vandaag onze absolute must-haves voor de winter voor.  

1. Argan Cream

Een goede bevochtigende verzorging is de belangrijkste basis tegen een droge en gespannen huid. Onze rijke Argan Cream met waardevolle arganolie regenereert de vetlaag van de huidbarrière, zodat het vocht van de huid niet ontsnapt en intensief wordt verzorgd.

2. Multi Vitamin ampul

De BABOR-Ampul mag natuurlijk in geen enkel jaargetijde ontbreken. Voor het koude jaargetijde is de Multi Vitamin ampul de perfecte kleine helper. De ampul neemt alle schoonheidsvitamines mee die je huid in het kouder jaargetijde nodig heeft. Tegelijkertijd bevat de ampul vele geweldige oliën die je huid met een prachtige glow betoveren.

3. Moisturizing Eye Cream

Onze smeuïge Moisturizing Eye Cream is speciaal ontwikkeld voor de ogen die gevoelig zijn voor droogte. Hij werkt uitstekend tegen donkere randen en zwellingen onder de ogen en voorziet je ogen rijkelijk van vocht, zodat je ogen ook in de winter echt kunnen stralen.

4. Vitamin Ace Body Lotion

Ons lichaam heeft in de winter ook meer vocht nodig. Als hulp tegen droge en schilferige huid is de Vitamin Ace Lotion ideaal. De lotion geeft de huidcellen energie en voorziet de huid onmiddellijk intensief van vocht.

In den WarenkorbBABOR SPAVitamin ACE Body CreamRijke lichaamscrème - 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. € 49,90* / 200 ml 1000ml - € 249,50
5. Lip Repair Balm

Deze Lip Balm is perfect voor droge, gesprongen lippen. Een combinatie van aloë vera, bijenwas en glycerine hydrateert het zachte gedeelte van de lippen. Sheaboter, carnaubawas en zonnebloemolie maken de lippen bovendien soepel en zacht.

Met deze producten kun je met een perfecte glow de winter ingaan en je heel persoonlijke skin goal bereiken. Probeer het maar uit!

 

 

Dit artikel is geschreven door: Paula

Meer over deze auteur: Als industrieel stagiaire in opleiding heb ik de kans om te snuffelen aan vele spannende gebieden van BABOR en veel nieuwe dingen te leren. Op dit moment ontdek ik de kleurrijke wereld van het online team en mocht ik in de rol van auteur treden - een nieuwe uitdaging waar ik veel plezier van heb. 

Gast auteur
Gast auteur toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenSeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzeeLuxe die u dicht op de huid zitSeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzee
ConcealerZo helpt de camouflagestift tegen puistjes en oogringen!Concealer
CelluliteDit helpt tegen sinaasappelhuid!Cellulite
Afdoende ampullenpowerZo krijg je binnen 14 dagen een stralende huidAfdoende ampullenpower
Wintertijd is treatmenttijd!Vind nu je perfecte BABOR TreatmentWintertijd is treatmenttijd!
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten