Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Onze ampul voor de maand maartMeer volume voor de huid! gezichtsverzorgingChristina1 maart 2022 De ampul van de maand: Heeft u wat extra opvulling nodig?

We kennen het allemaal: verminderde elasticiteit, rimpels, traanzakjes en andere symptomen van huidveroudering. De een heeft er meer problemen mee dan de ander, maar we weten allemaal dat we er vroeg of laat mee te maken krijgen. Maar wat kunnen we doen om het te voorkomen en te bestrijden?

5 tips voor meer volume in de huid:

1. Veel water drinken!

Misschien wel het bekendste middel tegen huidverslapping is water. Drink er dus veel van: dagelijks twee tot drie liter water wordt voor elke volwassene aanbevolen!

2. Gebruik zonnebrandcrème!

Zonlicht is heerlijk en zorgt voor een aangenaam gevoel, maar het kan ook veel schade aanrichten als u geen zonnebrandcrème gebruikt. Door de sterke uv-straling kunnen zich immers vrije radicalen vormen, die blijvende schade aan de celstructuur veroorzaken. Daarom is zonnebrandcrème het hele jaar door onmisbaar!

3. Doe aan gezichtsgymnastiek!

Veel mensen weten niet dat verslapte contouren weer strakker worden met regelmatige gezichtsgymnastiek. Deze kleine work-out geeft uw huid meer elasticiteit en verbetert bovendien uw humeur. Lach dus tien minuten als onderdeel van uw dagelijkse routine! 

4. Van oud naar jong! 

Laat alles staan wat u ouder maakt. Dat zijn op de eerste plaats sigaretten. De chemicaliën die erin zitten, stimuleren de afbraak van collageen in de huid. Dit leidt tot verslapping van de gezichtscontouren. Producten die u jong maken, moet u natuurlijk zoveel mogelijk gebruiken. Denk daarbij aan voedingsmiddelen die veel vitamine C bevatten, zoals bessen, citroenen en andere citrusvruchten. Vitamine C stimuleert namelijk de vorming van collageen. 

5. Let op de juiste verzorging!

De werkstofconcentraten in de Collagen Booster-ampullen bieden gegarandeerd de juiste verzorging en opvulling! Ze zijn speciaal ontwikkeld om de huid te ondersteunen bij afnemende elasticiteit en de eerste rimpels. De speciale formule bevat zeer effectieve tripeptiden die de huideigen collageenproductie stimuleren en zorgen voor een jeugdiger, voller en steviger huidbeeld!

In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESCollagen BoosterWerkstofconcentraat voor meer elasticiteit, veerkracht en minder rimpels.... € 39,90* / 14 ml 1000ml - € 2 850,00
Welk effect heeft de Collagen Booster ampul?
Het voor/na effect

Onze testpersoon gebruikte de Collagen Booster Ampoule gedurende 7 dagen in combinatie met Hy Öl, DOCTOR BABOR AHA 10+10 Peeling Gel, Protecting Balm SPF50 & Collagen Booster Cream. Bij regelmatig gebruik van de Collagen Booster Ampoule Concentrates ziet de huid er gewatteerd en gladder uit. Bovendien bevestigt 94% dat de huid na 7 dagen er strakker en steviger uitziet en algeheel vaster aanvoelt*.

* 35 vrouwen, thuisgebruik, vanaf 30 jaar, verlies van elasticiteit, vorming van rimpels en lijntjes, elk huidbeeld

Gebruik

Na reiniging met BABOR CLEANSING-producten. De ampul goed schudden en de ampullenhals met een tissue of met de meegeleverde ampullenopener bedekken. De ampul aan de hals of aan de opener vastnemen en de ampul met een rugwaartse beweging aan de onderste, gekleurde ring openbreken. De vloeistof in de handpalm gieten en over gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid deppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

 

Wilt u weten welke ampul het best geschikt is voor uw huid?

Klik dan hier voor de Ampullenguide!

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenCadeau-ideeën voor Valentijnsdag  om verliefd op te wordenFrom BABOR with LoveCadeau-ideeën voor Valentijnsdag om verliefd op te worden
Deze 10 beauty-producten zou u altijd in de buurt van het bureau moeten hebben!Office beauty essentialsDeze 10 beauty-producten zou u altijd in de buurt van het bureau moeten hebben!
Gezondheid van de huidWaarom is de verzorging van de huidbarrière een absolute must voor de beautyroutine?Gezondheid van de huid
MascaraDe beste mascara voor lange, mooie & verzorgde wimpersMascara
Model Laura weet hoe ze het moet doen: Zo zorgt ze voor haar oogcontourenOgen open voor een stralend uitzienModel Laura weet hoe ze het moet doen: Zo zorgt ze voor haar oogcontouren
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten