Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Onze december-ampulBeta-glucaan-power: een stressvrije huid in de meest stressvolle tijd van het jaar gezichtsverzorgingChristina5 december 2022 Kleine ampul, groot effect: helemaal passend bij de kerstsfeer straalt ons hele gezicht!

De periode voor Kerst staat bol van leuke afspraken en een speciale magie: kerstvieringen, samen over de kerstmarkt struinen, overal om ons heen glitteren lichtjes en hangt de geur van koekjes, geroosterde amandelen of oliebollen. 

Hoe leuk deze tijd ook is, het kan er bijzonder hectisch aan toe gaan: er moet immers nog van alles en nog wat geregeld worden voor het kerstfeest thuis. Te veel to-dolijstjes, te veel druk, te veel van alles. Al deze stress kan tot uiting komen en zichtbaar worden op de huid. 

Irritaties en roodheid zijn een mogelijk gevolg van alle spanningen. Gelukkig hebben wij iets om dit te verhelpen! Met de beta-glucaan-ampul nemen wij afscheid van deze irritaties en roodheid en verwelkomen wij een gekalmeerde en gelijkmatige huid.

Welk effect heeft beta-glucaan in de cosmetica? 

Beta-glucaan wordt momenteel geroemd als een absolute powerwerkstof in de cosmetica. En terecht, want beta-glucaan - een bioactief polysacharide uit gist - heeft een kalmerende en ontstekingsremmende werking. Zo versterkt deze werkstof het huideigen afweersysteem. Dit vermindert roodheid, irritaties, een gespannen gevoel en jeuk. Zodra het afweersysteem van de huid weer intact is, bevordert beta-glucaan ook het huideigen regeneratieproces en versterkt het de huidbarrière. De innovatieve combinatie van werkstoffen met microzilver gaan echter ook bestaande huidirritaties tegen. Microzilver heeft een antibacteriële werking en vermindert daardoor oppervlakkige huidirritaties en roodheid. 

Conclusie: bij 91% van de proefpersonen zorgde een 7-daagse kuur met de beta-glucaan-ampul voor een minder gestreste huid en minder irritaties. Dat klinkt toch meer dan overtuigend!

In den WarenkorbDOCTOR BABORBeta-GlucanDe innovatieve, intensieve verzorging voor een direct gekalmeerde en verstevigde huid... € 42,32* / 14 ml voorheen: € 52,90 1000ml - € 3 022,86

U wilt weten welke ampul voor uw huid de beste is? Hier gaat u naar de ampullenguide!

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenGesprongen lippen en een droge huid om de mondDit helpt tegen droge lippen!Gesprongen lippen en een droge huid om de mond
Peeling 1x1Alles over het geheime beauty-wapen van de schoonheidsverzorgingPeeling 1x1
Bereik jouw Skin GoalIn drie stappen naar een duurzaam verbeterd huidgevoelBereik jouw Skin Goal
Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huidDag en nacht actief: onze huid is echt krachtig!Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huid
Droge handenOorzaken & tips voor de juiste verzorging bij droge handenDroge handen
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten