MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Welke peeling is de juiste voor jouAHA vs. BHA gesichtsverzorgingMiriam3 januari 2022 Worden fijne lijntjes en rimpeltjes steeds zichtbaarder, neig je naar een onzuivere huid met vergrote poriën, of stoor je je aan pigmentvlekken? AHA- en BHA-peelings bieden uitkomst en ondersteunen je huid bij het natuurlijke vernieuwingsproces.
Wat betekent AHA en BHA?  

Laten we bij het begin beginnen. Je huid stoot regelmatig afgestorven huidcellen af om zich zo te vernieuwen. Dit proces verloopt in de loop der tijd steeds langzamer, wat samenhangt met natuurlijke huidveroudering of beschadiging door de zon. De mogelijke gevolgen zijn droogheid, verlies van stevigheid, rimpeltjes, vergrote poriën, pigmentvlekken, een vale en ongelijkmatige teint of ook een onzuivere en schilferige huid. Zogeheten acid peelings met AHA of BHA kunnen helpen de afgestorven huidlaag te verwijderen en de huid weer te laten stralen. AHA-peelings bevatten als hoofdbestanddeel alfahydroxyzuren van natuurlijke oorsprong, bijvoorbeeld melkzuur, wijnsteenzuur, citroenzuur, appelzuur of glycolzuur. BHA staat voor betahydroxyzuur en is niets anders dan salicylzuur. Wanneer dit op de huid wordt aangebracht, verwijdert het de bovenste hoornlaag om de huid een impuls te geven voor celvernieuwing en -regeneratie.

AHA vs. BHA – welke peeling is de juiste voor jou?

De huid wordt al na eenmalig gebruik zachter en krijgt haar natuurlijke glow terug. AHA en BHA verminderen fijne lijntjes en rimpeltjes, ze verstevigen de huid, hydrateren, verbeteren het huidbeeld en de teint. Afhankelijk van je huidtype en -behoeften, hebben de twee zuren verschillende eigenschappen. Hier vind je een selectie van onze producten met AHA en BHA, met daarbij tips over de ingrediënten, werking en gebruik.

VOOR IEDERE HUIDBEHOEFTE – ONZE TWEE NIEUWE LIEVELINGSPRODUCTEN 
<span style="font-size: 25px;">DOCTOR BABOR PRO AHA Acid Cleansing Lotion*</span>

voor de droge & vochtarme huid

3-in-1 reinigingslotion, peeling & toner - pH +/- 4,2

INGREDIËNTEN: Lactic Acid melkzuur, Phytic Salt-complex, beta-glucaan

De AHA Acid Cleansing Lotion reinigt, peelt en tonificeert de huid in één stap. Milde, natuurlijke tensiden reinigen de huid intensief en zacht tegelijk, zonder de huid uit te drogen. De huid ziet er na het eerste gebruik al gladder en frisser uit. Bij regelmatig gebruik ziet de huid fijner en gelijkmatiger uit, en straalt ze jeugdig. 

<span style="font-size: 25px;">DOCTOR BABOR PRO BHA Acid Cleansing Gel*</span>

voor de gemengde, vettige en/of onzuivere huid

3-in-1 reinigingsgel, peeling & toner - pH +/- 4,0

INGREDIËNTEN: Beta Hydroxy Acid salicylzuur, zink PCA

De DOCTOR BABOR PRO BHA Acid Cleansing Gel reinigt, peelt en zuivert de huid. Net zoals bij de AHA Acid Lotion reinigen milde tensiden intensief en zacht. De huid krijgt een frisse, schone en vitale uitstraling. Na langer gebruik ziet ze er zuiverder, verfijnder en gelijkmatiger uit.

GEBRUIK VAN BEIDE CLEANSERS THUIS: Breng eenmaal daags, bij voorkeur in de avond, een hoeveelheid gel ter grootte van een hazelnoot aan op gezicht, hals en décolleté. Zorg ervoor dat je het gebied rond ogen en mond overslaat! Emulgeer de lotion grondig met vochtige vingertoppen. Vervolgens met veel water grondig afspoelen. 

Before/after

GEBRUIKSDUUR: Beide producten kunnen als kuur 4 weken lang dagelijks worden gebruikt. Houd daarna 6-8 weken pauze alvorens opnieuw te gebruiken. Tijdens gebruik van de kuur directe UV-straling (zon, zonnebank) vermijden en overdag een crème met zonnefactor aanbrengen. Ook mag je naast en na de kuur geen aanvullende peelings of andere AHA-producten gebruiken. 

EENVOUDIG &amp; ONGECOMPLICEERD – DOCTOR BABOR PRO AHA PEELING OVERNIGHT*

Voor een verfijnd huidbeeld na de nacht

Peelinggel - pH +/- 4,0

INGREDIËNTEN: Glycolzuur, Perfection Peptides

DOCTOR BABOR PRO AHA PEELING OVERNIGHT werkt op basis van biomimetische peptidetechnologie en de kracht van AHA's. Het bevordert het natuurlijke afschilferingsproces van de huid en verwijdert afgestorven en sterk gepigmenteerde cellen. Bij regelmatig gebruik ziet het huidbeeld er zuiverder, verfijnder en gelijkmatiger uit. Voor een zichtbaar rozige teint in de ochtend.

GEBRUIK: 1-2 keer per week, bij voorkeur 's avonds, na de reiniging als serum op gezicht, hals en decolleté aanbrengen en 's nachts laten intrekken. Sla het gebied rond de ogen over en gebruik geen andere verzorgingsproducten. De volgende ochtend kun je de huid zoals gebruikelijk reinigen en verzorgen.

uitverkochtDOCTOR BABOR ProAHA Peeling Liquid OvernightVoor een zichtbaar rozere huid gedurendede nacht en bij regelmatig gebruik wordt... € 79,90* / 50 ml 1000ml - € 1 598,00
MOGELIJKE HUIDREACTIES DOOR AHA- EN BHA-ZUREN

De huid kan reacties vertonen zoals tintelingen, een gevoel van warmte of lichte rode plekken. Daarnaast kan er achteraf een droog en gespannen gevoel optreden. Alle reacties zijn gewenste, verwachte huidreacties en verdwijnen weer snel. Bij een onzuivere huid kan het na gebruik tot een initiële verergering komen.

<p>*ONZE DOCTOR BABOR PRO-PRODUCTEN– exclusief en uitsluitend verkrijgbaar in schoonheidsinstituten</p>

De productlijn DOCTOR BABOR PRO bevat optimale oplossingen voor alle huidtypes. Door professioneel advies en het gebruik binnen je schoonheidsinstituut worden de producten nauwkeurig toegespitst op de behoeften van de huid. De producten verzorgen de huid met de hoogwaardigste ingrediënten. Alle DOCTOR BABOR PRO-producten zijn vrij van geurstoffen en synthetische kleurstoffen. 

Naar onze Locator
Wil je meer?&nbsp;
Meer producten

AHA Peel Pads: Praktisch 5,1%: Voor een gelijkmatigere, gladdere huid en verfijnde poriën

AHA 10+10 Peeling Gel: Intensief 10%: Voor ren regelmatigere huidstructuur, verfijnde poriën en minder rimpeltjes

Perfection Set: Zacht en effectief 8%: Voor een gelijkmatigere en jeugdig stralende huid in slechts 7 dagen

In den WarenkorbDOCTOR BABORAHA Peel PadsPeeling to go – snel en praktisch naar een stralende teint! € 46,90* / 60 stuk In den WarenkorbDOCTOR BABORAHA 10+10 Peeling GelHuid vernieuwende fruitzuurpeeling-gel € 114,90* / 50 ml 1000ml - € 2 298,00
Meer weten
Meer ervaren
Meer zuren

Je kunt een professionele fruitzuurkuur laten uitvoeren in onze BABOR-partnerinstituten. Al naar gelang de intensiteit van de peeling (BABOR Professional AHA Peeling 10%-30% / pH +/- 3,5-2,7) kunnen de hoorncellen tot verschillende dieptes worden verwijderd. De schoonheidsspecialiste selecteert de juiste peelingintensiteit afhankelijk van het huidbeeld/de huidtoestand en het individuele behandelingsdoel. Je bereikt in principe optimale resultaten na een behandelingskuur van 3 tot 6 afspraken – altijd afgestemd op jouw persoonlijke huidbeeld en verzorgingsdoel.

EN TOT SLOT: MEER HYDRATATIE

Of je nu thuis of in het instituut bent behandeld – gebruik na een chemische peeling altijd een hydraterend verzorgingsproduct, aangezien er aanvankelijk vocht aan de huid wordt onttrokken. Vooral onze producten met hydraterende hyaluronzuren zijn daarbij bijzonder effectief.

In den WarenkorbDOCTOR BABORHyaluron Cream24h hydraterende verzorging voor een vochtarme huid met de eerste droogterimpeltjes € 79,90* / 50 ml 1000ml - € 1 598,00Dit artikel is geschreven door: Miriam

Meer over deze auteur: Ik schrijf vanuit thuis blogs over beauty, mode, gezondheid, mindfulness en duurzaamheid. Ik houd me met name bezig met onderwerpen op het gebied van huidverzorging, Clean Beauty en cosmetica met werkstoffen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken, deze uit te proberen en hun effecten te observeren. Voor elke huidbehoefte is er de juiste oplossing en het juiste product. En hoe kan ik dat beter doen dan met mijn lievelingsmerk BABOR? Er komen nog veel spannende onderwerpen aan en ik kijk er erg naar uit om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen.

Miriam
MiriamIk schrijf vanuit thuis blogs over beauty, mode, gezondheid, mindfulness en duurzaamheid. Ik houd me met name bezig met onderwerpen op het gebied van huidverzorging, Clean Beauty en cosmetica met werkstoffen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken, deze uit te proberen en hun effecten te observeren. Voor elke huidbehoefte is er de juiste oplossing en het juiste product. En hoe kan ik dat beter doen dan met mijn lievelingsmerk BABOR? Er komen nog veel spannende onderwerpen aan en ik kijk er erg naar uit om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen. toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenRouge aanbrengenZo geef je je gezicht meer frisheid en een jeugdige uitstraling!Rouge aanbrengen
Droge handenOorzaken & tips voor de juiste verzorging bij droge handenDroge handen
2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken!BABOR CHARITY-AMPULLENSET2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken!
BRAND NEW PRODUCTSDOCTOR BABOR verwelkomt meteen drie nieuwe krachtige productenBRAND NEW PRODUCTS
All Black EverythingBABOR’S BLACK TRENDS VOOR HET CYBER WEEKEND!All Black Everything
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten