Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Welkom bij onze nieuwe Beauty ExperienceBABOR nu ook in Brussel! babor-brusselJil2 oktober 2020 Wist u het al? Vanaf nu kunt u ook in onze BABOR store in Brussel genieten van BABOR Beauty Experience!

Te midden van de pulserende, multiculturele metropool, tussen ontmoetingen van diplomaten, de beste adressen voor moderne kunst, trendy bars en exclusieve boetieks ligt de store van 100 vierkante meter in de Rue Antoine Dansaert. 

Voor elkaar gemaakt: BABOR & Brussel!

De charme van de Belgische stad hebben we bij de totstandkoming van de store aan de buitenkant behouden. Binnen is een beauty-toevluchtsoord ontstaan dat met de materialen fluweel en marmer, alsook goud- en messingglans staat voor hippe elegantie. 

De store ontvangt u in een energieke omgeving die uitnodigt om te shoppen. Hier is het complete assortiment te ontdekken. Het hart is de experience table, waar beauty-fans de kostbare producten kunnen proberen. 

Een coole bar is gewijd aan de legendarische ampullen:

Tijd voor ontspanning!

Wie de gehele BABOR-Experience wil beleven, loopt verder de behandelingsomgeving in die op de begane grond en de eerste etage te vinden is. Deze biedt in drie behandelruimten voldoende afstand tot de turbulente store, om in rust de beauty-wensen te bespreken. De eigenlijke, persoonlijke BABOR-ervaring start dan met de huidanalyse. Deze laat de huidexperts zien wat de huid werkelijk wenst, zodat ze de behandeling heel persoonlijk kunnen afstemmen. 

Bovendien is de Europese metropool in onze behandelruimten heel ver weg. En ook weer dichtbij: de store is de ideale locatie voor een snelle behandeling tijdens de lunchpauze en de place to be voor alle beauty-fans. Ons team kijkt ernaar uit u te ontvangen!

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenDroog- en natscheren zonder een branderig gevoel na het scherenMet de juiste aftershave naar een perfect verzorgde mannenhuid!Droog- en natscheren zonder een branderig gevoel na het scheren
Taal-acrobate en organisatietalent in éénEen interview met senior PR-manager AlessandraTaal-acrobate en organisatietalent in één
Droge handenOorzaken & tips voor de juiste verzorging bij droge handenDroge handen
Good HydrationDe 4-staps verzorgingsroutine met hyaluron-powerGood Hydration
SINJA'S LIVE BUY SHOPPINGMijn huid heeft dorst: DOCTOR BABOR ampullen voor alle huidtypesSINJA'S LIVE BUY SHOPPING
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten