Gezonde huidBij de aankoop van 2 voedingssupplementen naar keuze ontvangt u de beperkt verkrijgbare BABOR-pillendoos GRATIS bij uw aankoop!Charity EditionBij aankoop van de Precious Collection krijgt u een exclusief T-shirt van ons cadeauPure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Cadeau-ideeën voor Valentijnsdag om verliefd op te worden

Mocht u nog twijfelen of op zoek zijn naar een kleinere of grotere attentie, geen probleem! Er resten nog een paar dagen tot de grote dag en we hebben nog wel enkele cadeau-ideeën voor u in petto die gegarandeerd harten sneller laten slaan:

Rode lippen betoveren

Hierop zal „zij “ zich erg verheugen: een nieuwe lippenstift. We verbinden deze met heel speciale momenten waardoor herinneringen worden geschapen. U weet niet welke kleur u zult geven? Onze gids met lippenstiften zal u uitkomst brengen! Wat vindt u van een verleidelijke rode tint voor een glamoureuze look of een beschaafde nuance voor de geliefde nude look? 

Liefde: de neus wil ook wat

Dit kan „hij“ altijd goed gebruiken: een mannelijke geur die hem dagelijkse begeleidt. De BABOR Eau de Toilette is met zijn kruidige noot perfect voor elke dag.  

Een kleine time-out alsjeblieft!

Wellness-momenten binnen de eigen vier muren? Ongelooflijk weldadig! De perfecte essentials voor harmonieuze momenten worden bijvoorbeeld geboden door de verwenproducten van onze BABOR SPA reeks. Onze geheime tip: de Energizing Massage & Badolie. Deze verlevendigt de zintuigen en laat een heerlijk zacht huidgevoel achter. Nog een leuk idee: een vliesmasker voor een intensieve verzorging met onmiddellijk effect.

Voor  de late beslissers

We hebben een hoeveelheid waardebonnen in de meest uiteenlopende designs voor u in petto, opdat de ontvanger gewoon heel gemakkelijk zijn beauty-wensen kan vervullen. 

Gezamenlijke tijd cadeau geven

Naast nuttige, materiële cadeaus zijn activiteiten ook altijd een geweldige mogelijkheid om iets cadeau te geven dat recht uit het hart komt. Want wat is waardevoller dan samen tijd door te brengen? We adviseren een bezoek aan de bioscoop of een restaurant – of misschien zelfs een kleine trip met een bezoek aan een wellness-hotel. Op deze manier verbindt u gezamenlijke tijd optimaal met een kleine time-out. Bijvoorbeeld in een wellness-hotel inclusief een BABOR behandeling! Het overzicht van de BABOR instituten in uw omgeving of voor uw volgende reis vindt u hier

We wensen u van harte een fantastische Valentijnsdag en hopen dat u een onvergetelijke dag geheel in het teken van de liefde zult doorbrengen. 

Jil
Jil

Al enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :)

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Beauty bag essentials
Ik pak mijn beautytas en neem mee …

Beauty bag essentials

Get ready met de BABOR Cleansing-iconen HY-ÖL en Phytoactive
CLEANSING ROCKS

Get ready met de BABOR Cleansing-iconen HY-ÖL en Phytoactive

Vitamine C – Volle power van buiten en van binnen
DOCTOR BABOR heeft iets moois!

Vitamine C – Volle power van buiten en van binnen

BABOR meets Miss Germany
Van de missverkiezing naar een crossmediale personality-wedstrijd

BABOR meets Miss Germany

Anti-aging tips & trucs
Antirimpel: Met deze tien tips blijft uw huid langer jong!

Anti-aging tips & trucs