Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
In drie stappen naar een duurzaam verbeterd huidgevoelBereik jouw Skin Goal gesichtsverzorgingJil17 januari 2022 Wil je het maximale uit je verzorging halen? Dan moet je deze drie stappen volgen om jouw Skin Goal te behalen.

Nieuw jaar, nieuw huidgevoel! Vandaag vertellen we je hoe je jouw huid in slechts drie stappen een plezier doet voor een huid die langdurig fijner aanvoelt. Zo behaal jij dit jaar je persoonlijke Skin goal en zit je heerlijk in je vel. 

1. Huidtype analyseren

Je huid is net zo uniek als jij zelf bent. Om de perfecte routine te vinden die echt bij je past, moet je eerst je huidtype analyseren zodat je optimale resultaten kunt bereiken. 

Elke 

  • huid heeft immers individuele verzorging nodig die op het huidtype is afgestemd. 
  • Bovendien kun je ook specifieke huidbehoeften achterhalen als je weet wat voor huidtype je hebt. 
  • Op basis daarvan kun je een individuele verzorgingsroutine samenstellen om huidproblemen effectief te bestrijden en zichtbaar resultaat te boeken. 
  • Door je huid regelmatig te laten analyseren, kun je de verzorging ook op het jaargetijde of je levenssituatie aanpassen. We raden je aan om daarvoor regelmatig de cosmetische instituten van BABOR te bezoeken.

Wil je liever zelf je verzorging samenstellen en heb je daar wat hulp bij nodig? 

Wij staan voor je klaar! Maak gebruik van ons digitale productadvies. Door een paar korte vragen te beantwoorden, ontvang je individuele aanbevelingen die op jouw persoonlijke wensen aansluiten.

Bekijk het productadvies
2. Individuele verzorgingsroutine samenstellen

Als je weet wat voor huidtype je hebt, kun je een persoonlijke verzorgingsroutine samenstellen en deze regelmatig aanpassen of dat voor je laten doen. Zo krijgt je huid effectieve verzorging en kun je op alle huidbehoeften inspringen. 

Hier volgt een overzicht van de Skingredients die jouw huid en huidtype goeddoen:

3. Continuïteit waarborgen

Het is belangrijk om een consequente huidverzorging aan te houden, aangezien de huid minstens 27 dagen nodig heeft om zich volledig te vernieuwen. Om ervoor te zorgen dat je huid de verzorging goed opneemt en ervan kan profiteren, is een regelmatig gebruik essentieel. Dus wij zeggen: Never skip skincare! 

Waar je verder op moet letten voor het beste resultaat? Dat je verzorgingsroutine compleet is. Zo zou je beauty-ritueel eruit kunnen zien:

We wensen je een fantastisch nieuw jaar en hopen dat je dit jaar jouw persoonlijke Skin Goal weet te bereiken. Als je meer hulp nodig hebt, bekijk dan eens met welke soort huidadviezen wij je kunnen ondersteunen.

Nu advies inwinnen
Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenEen kwestie van persoonlijkheid: met deze tassen doet de zomer zijn intrede bij ons!SUMMER IN MY BAGEen kwestie van persoonlijkheid: met deze tassen doet de zomer zijn intrede bij ons!
SeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzeeLuxe die u dicht op de huid zitSeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzee
Meer ruimte in de badkamerOnze beauty multitaskersMeer ruimte in de badkamer
Droge huidDroge gezichtshuid & droge huidplekken op het lichaam: oorzaken en tips voor de juiste verzorgingDroge huid
THIS OR THAT?Serum of ampul?THIS OR THAT?
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten