Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
HOW TO PERFORM ON VALENTINESDAYZo mooi kan de dag zijn waarop het allemaal om de liefde draait cadeau-ideeenChristina10 februari 2021 Lockdown but look up: Hier zijn wat cadeau-ideeën voor Valentijnsdag die ondanks alle omstandigheden voor wat vreugde zorgen!

Valentijnsdag: Je hoeft niet altijd een groot cadeau te geven om je geliefde te laten stralen. Het is veel belangrijker dat de ander het gevoel krijgt dat hij of zij gewaardeerd wordt en dat je cadeau hem of haar een glimlach bezorgt.

Deze 5 tips voor een rondom geslaagde Valentijnsdag laten zien dat dit jaar – ondanks alle omstandigheden – toch mogelijk is:  1. Een ontbijtje op bed: Er bestaat geen mooiere manier om je zondag te beginnen, om het dan de rest van de dag lekker rustig aan te doen!

  2. Een uitgebreide wandeling: Toegegeven, dit is momenteel voor velen het enige hoogtepunt op een dag. Daarom is het wellicht niet meer zo bijzonder, maar misschien zorgt een “wandeling deluxe” voor wat aangename afwisseling. Wat dacht je van een picknick op een bankje onder een lekker warm dekentje en met een prachtig uitzicht? PS: Vergeet je paraplu niet!

  3. Bereid een speciaal diner: "Liefde gaat door de maag”, zo luidt het spreekwoord. Probeer eens iets geheel nieuws en verras je partner met culinaire uitstapjes naar een ander land. Tijdens het diner kunnen jullie bijvoorbeeld ook al de volgende vakantie plannen – ongeacht wanneer we weer mogen reizen. Met zoveel inzet komen gedeelde dromen als vanzelf ter sprake!

  4. Laat een boeket bloemen bezorgen: De plaatselijke bloemist steunen en tegelijkertijd kleur geven aan je eigen huis – dit is vooral de moeite waard, omdat bloemen je op de lange termijn een goed humeur bezorgen!

  5. Schrijf op wat je voor iemand voelt: Vaak is het niet mogelijk om op papier te zetten wat je voor je partner voelt. Toch betekent het vaak ontzettend veel als je de tijd neemt om eens diep na te denken en de herinneringen aan al die heel mooie momenten die je samen hebt beleefd op te halen. Ook met een bucketlist met jullie gemeenschappelijke toekomstplannen geef je uiting aan je innige liefde!

En als je naast deze vijf tips nog iets om uit te pakken zoekt:

 

  • Door het gepersonaliseerde paasei zorgt er niet alleen voor dat je zin in de lente krijgt, maar je krijgt ook nog eens 14 bijzondere verzorgingservaringen met op elkaar afgestemde ampullen. Voer gewoon de gewenste naam in om voor een superlieve verrassing te zorgen!

 

Nu personaliseren!

  • Ook een voucher voor de lievelingsproducten van BABOR is een tijdloos cadeau en altijd een attent schot in de roos!


Nu een voucher cadeau doen

 

  • Meer cadeau-ideeën voor Vakebtijnsdag vind je hier:


Nu ontdekkenChristina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenCadeau-ideeën voor Valentijnsdag  om verliefd op te wordenFrom BABOR with LoveCadeau-ideeën voor Valentijnsdag om verliefd op te worden
Let’s get flawlessStap voor stap instructies voor de perfecte make-up lookLet’s get flawless
Meer WOW-effect op de huid met de Perfect GlowOnze ampul van septemberMeer WOW-effect op de huid met de Perfect Glow
BRAND NEW PRODUCTSDOCTOR BABOR verwelkomt meteen drie nieuwe krachtige productenBRAND NEW PRODUCTS
Moeder zijn, moeder wordenI CAME HERE FOR LOVEMoeder zijn, moeder worden
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten