Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Zo werkt het: In 5 stappen naar het perfecte avondritueelAvondroutine voor een stralende huid na de nacht lifestyleJil27 september 2021 Model Sophie Totzauer verklapt hoe zij 's avonds in vijf stappen de BABOR REVERSIVE-lijn inzet om de volgende ochtend van een stralende huid te genieten.

Wist je dat schoonheidsslaapjes echt bestaan en dat de nacht de perfecte tijd is voor regeneratie van de huid? Tijdens de nacht doorloopt de huid een diepe reiniging om de schade te repareren die overdag is ontstaan. Dit proces houdt niet alleen de huid maar het hele lichaam gezond. Tijdens de slaap zorgt deze diepe reiniging er namelijk voor dat ons lichaam zich van giftige stoffen en schadelijke cellen ontdoet.  

Een stralende huid na de nacht en een verfijnde, geperfectioneerde en stralende teint – het kan dus echt! Naast voldoende slaap vormt ook een effectieve avondroutine de perfecte voorbereiding voor het beauty-regime tijdens de nacht. 

Vandaag laten we je alle stappen zien uit het bijzonder effectieve avondritueel met onze BABOR REVERSIVE-lijn van model Sophie Totzauer, zodat je het thuis kunt nadoen.

  • Step 1
  • Step 2
  • Step 3
  • Step 4
  • Step 5
  • Stap 1 = Reinigen

    Ons reinigingsduo dat bestaat uit HY-ÖL® en Phytoactive Reactivating is een 2-fasen-reinigingssysteem. Gebruik 4 pompeenheden van ons HY-ÖL® op de droge gezichtshuid en masseer het product in – zonder vooraf je vingers te bevochtigen. In de 2e stap wordt Phytoactive gebruikt. Hierbij raden we aan om 2 pompeenheden te gebruiken en dit ook over het HY-ÖL® op de huid aan te brengen en in te masseren tot de producten samen een melkachtige emulsie vormen. Spoel het vervolgens grondig af met koel water. 

    Stap 2 = Peelen

    Een tot twee keer per week raden we aan om naast de reiniging ook onze Gentle Peeling te gebruiken. Dit is een bijzonder milde peeling die de huid van afgestorven huidschilfers bevrijdt. Breng aan op gezicht, hals en decolleté (sla de huid rondom de ogen en mond over). Met draaiende bewegingen peelen. Verwijder het product na gebruik met veel lauw water.

    Stap 3 = Oogcrème

    ReVersive Eye Cream laat de huid rondom de ogen jeugdig stralen. Door het gebruik van dit product ziet het gebied rondom de ogen er zichtbaar strakker, steviger en gladder uit. Ook krijgt ze een intensief gehydrateerde en zachte uitstraling. De huid ziet er verfijnd, gelijkmatiger en stralender uit. Voor een verjongde look rondom de ogen en een wakkere blik.

    Breng het product 's ochtends en 's avonds na de reiniging rondom de ogen aan en zachtjes met de vingertoppen inkloppen. Aanbeveling: Gebruik het product 1-2 maal per week als oogmasker. Breng het product daarvoor royaal aan rondom de ogen en laat het gedurende 15 minuten inwerken. Overtollig product na de inwerktijd inkloppen en verwijder de restjes met een tissue.

    Stap 4 = Serum

    Het ReVersive Pro Youth Serum laat de huid jeugdig stralen. Ook krijgt ze een intensief gehydrateerde en zachte uitstraling. Het huidbeeld ziet er verfijnd, gelijkmatiger en stralender uit. Voor een geperfectioneerde, jeugdige teint.

    Breng het product 's ochtends na de reiniging aan op gezicht, hals en decolleté, werk het in en laat het intrekken.

    Stap 5 = Masker

    Het ReVersive Pro Youth Overnight Mask en het daarin opgenomen complex van werkstoffen ondersteunt de huideigen regeneratie precies wanneer dat nodig is. Wanneer we slapen, draait dit proces op volle toeren om ervoor te zorgen dat de huid er in de ochtend strakker, steviger en gladder uitziet.

    Breng het masker 's avonds aan en laat het gedurende de nacht intrekken voor een wauw-effect de volgende morgen.

     

    Haal deze avondroutine in huis voor een stralende huid na de nacht:

    In den WarenkorbREVERSIVEpro youth overnight maskJeugdigheid activerend Overnight Mask € 69,90* / 75 ml 1000ml - € 932,00In den WarenkorbREVERSIVEpro youth eye creamJeugdigheid activerende, verzorgende oogcrème € 79,90* / 15 ml 1000ml - € 5 326,67In den WarenkorbREVERSIVEpro youth serumJeugdigheid activerend werkstofconcentraat voor een stralende en gevitaliseerde huid... € 139,90* / 30 ml 1000ml - € 4 663,33
    Jil
    JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
    Vergelijkbare artikelenOnze tips voor een strakke lichaamshuidLOVE YOUR BODYOnze tips voor een strakke lichaamshuid
    Hier komt uw goed humeur-boost voor de zomerDit jaar al plezier gehad?Hier komt uw goed humeur-boost voor de zomer
    Christmas CountdownNu nog bestellen: de gepersonaliseerde BABOR adventskalenderChristmas Countdown
    Huidveroudering begint halverwege de 20!Wanneer gaat u best naar de schoonheidsspecialist?Huidveroudering begint halverwege de 20!
    MY SKIN MY STORYDat zijn verhalen die in de huid kruipenMY SKIN MY STORY
    Begin nu met de chat
    Nu een e-mail schrijven
    Productzoeker starten