Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Een interview met onze medewerker SihamBABOR in de schijnwerpers interviewJil6 juni 2022 Het is weer eens tijd voor een kennismaking. Onze Siham heeft in haar twee jaar bij BABOR al 4 openingen van nieuwe winkels helpen organiseren en meegemaakt. Vandaag gunt ze ons een blik achter de schermen en onthult ze waarom ze zweert bij arganolie.

Er zijn veel boeiende functies en persoonlijkheden bij BABOR - dat geen wonder heten met meer dan 600 collega's. Onder hen zijn er veel beautyliefhebbers die onze BABOR-producten vaak met andere ogen bekijken. Dag in dag uit houden zij zich immers bezig met onze verzorgingsproducten en kunnen zij een blik achter de schermen werpen. Ontdek welke boeiende opdrachten deel uitmaken van de dagelijkse werkzaamheden van onze retailexpert Siham. Ook kom je natuurlijk te weten wat haar favoriete BABOR-producten zijn. 

Op welke afdeling ben je werkzaam en wat valt er zoal onder jouw verantwoordelijkheden bij BABOR?

Ik werk in de verkoop voor de stationaire retail. Hiertoe behoren de outletcentra en warenhuizen, apotheken, parfumerieën en de travel retail. Voor de outletwinkels ben ik bijvoorbeeld verantwoordelijk voor een regelmatige levering van goederen. Binnen de andere retailgebieden heb ik altijd weer te maken met nieuwe, spannende en gevarieerde projectonderwerpen. 

Hoe lang werk je al bij BABOR?

Sinds juli 2020

Drie dingen die jij belangrijk vindt:

Eerlijkheid, humor en gerechtigheid.

Wat is je lievelingsproduct van BABOR en waarom

Ik heb veel lievelingsproducten, maar mijn absolute favorieten zijn de Argan Cream en de Doctor Babor AHA Peeling Pads. Ik vind de pads erg praktisch in gebruik, maar ik ben vooral helemaal weg van het resultaat van de pads. Ze laten mijn huid stralen en werken heel doelgericht tegen dode hoofdschilfers. 

Waarom precies de Argan Cream? Door mijn Marokkaanse roots ben ik opgegroeid met arganolie, die ik ook al jaren voor mijn haar gebruik. Argan Cream is rijk en voorziet mijn huid van waardevolle lipiden - precies wat zij op dit moment nodig heeft!

Jouw persoonlijke beauty-tip?

Slaap voldoende, verwijder altijd je make-up en verwen je gezicht tussendoor ook met wat make-up. Ik doe dit vaak in het weekend en op vakantie.

Een leuk weetje over mij:

Ik luister graag naar True Crime-podcasts om te ontspannen.

Wat is tot dusver de leukste gebeurtenis bij BABOR of het interessantste project waaraan je bij BABOR hebt gewerkt?

De spannendste projecten voor mij tot nu toe waren de openingen van de outletwinkels. Sinds ik bij BABOR ben begonnen, ben ik betrokken geweest bij 4 openingen van nieuwe winkels. Heel erg leuk was de samenwerking met het team van Store Design | Merchandising, waarbij we gezamenlijk de projecten planden vanaf de ruwbouw tot het inruimen van de producten in de schappen. Het hoogtepunt was elke keer de dag waarop de nieuwe winkel zijn deuren opende! Je ziet dan telkens weer hoeveel je in een team in een korte (stressvolle) tijd kunt bereiken.

 

In den WarenkorbDOCTOR BABORAHA Peel PadsPeeling to go – snel en praktisch naar een stralende teint! € 37,52* / 60 stuk voorheen: € 46,90 In den WarenkorbSKINOVAGEArgan Cream € 67,90* / 50 ml 1000ml - € 1 358,00
Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenDe winter staat voor de deurDe perfecte verzorging voor de winterDe winter staat voor de deur
BABOR's nieuwe herfst/winter trendkleurenSpot aan!BABOR's nieuwe herfst/winter trendkleuren
StriaeOorzaken & tipsStriae
Wat is de nieuwe Stress Defence Mushroom Cream?Wat doet een crème op basis van paddenstoelenextracten voor mijn huid?Wat is de nieuwe Stress Defence Mushroom Cream?
Onze beautyvoornemens voor 2021New Year, New SkinOnze beautyvoornemens voor 2021
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten