Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
It’s Xmas TimeWelkom bij BABOR Wonderland: de mooiste cadeaus voor familie en vrienden gezichtsverzorgingChristina12 december 2023 Je zoektocht is over: dit zijn de beste last-minute kerstcadeaus!

Op het allerlaatste nippertje, zoals elk jaar, brengen we voor al diegenen die nog op zoek zijn, onze tips voor last-minute cadeaus. Want wie kent dat niet? Nog snel voor de feestdagen je to-do-lijstje afwerken. Wie vroeg eraan begonnen is, prijst zich nu gelukkig. 

Voor de gevoelige huid

Een gevoelige huid heeft verschillende oorzaken en vereist bijzondere aandacht, want sommige ingrediënten en vooral dan geurstoffen kunnen de huid schade berokkenen, met rode vlekken, jeuk en andere irritaties als gevolg. Een passende verzorging kalmeert de huid, irriteert ze niet en versterkt de natuurlijke huidbeschermingsbarrière. 

In den WarenkorbDOCTOR BABORIntensive Calming Cream richSpeciale verzorging – crème in een volle consistentie voor een extreem droge,... € 79,90* / 50 ml 1000ml - € 1 598,00

Deze dagverzorging is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, extreem droge en schilferige huid. De crème vermindert vlekken, jeuk en een onaangenaam gespannen huidgevoel. Het resultaat: een ontspannen, soepele en verzorgde huid! 

Voor de rijpere huid

Rijpere huid, die met de leeftijd toeneemt, kampt vooral met rimpels en een gebrek aan elasticiteit. Daarom vereist die huid een hoogwaardige verzorging met krachtig werkzame stoffen. Anti-agingverzorging helpt de huid steviger te maken en reduceert rimpels. Het resultaat: een strakkere, stralende huid!

In den WarenkorbHSR Liftinganti-wrinkle creamLuxe anti-rimpel creme... € 104,90* / 50 ml 1000ml - € 2 098,00

Wie een vleugje luxe op de huid wil, is hier aan het goede adres! De anti-wrinkle cream van HSR Lifting brengt wat hij belooft, want de crème is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en stelt nieuwe normen op het gebied van cosmetische lifting. Hij reduceert niet alleen alle soorten rimpels maar bestrijdt ook de oorzaak van rimpelvorming. De textuur van de crème is zijdezacht en de intense hydratatie zorgt voor een bijzonder verzorgd huidgevoel!

Voor de vette huid

Vette huid kampt met onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters. Ze verstoren niet alleen het huidbeeld maar zijn ook storend, kunnen ontsteken en pijn doen. De vette huid vereist een verzorging die eerst de onzuiverheden wegwerkt en dan de huid langdurig opklaart.

In den WarenkorbSKINOVAGEPurifying Mask € 36,90* / 50 ml 1000ml - € 738,00

Na een grondige reiniging absorbeert het Purifying Mask merkbaar de overtollige talg en reduceert het de glimmende huid. Bovendien bevordert het masker het natuurlijke afschilferingsproces van de huid en helpt het onzuiverheden zichtbaar te reduceren en voorkomen. 

Voor de gemengde huid

Gemengde huid is vooral te herkennen aan een glimmende T-zone en droge wangen. Bij een gemengde huid moeten de verzorgingsproducten twee huidtypes tegelijkertijd kunnen aanpakken, want ze moeten de huid zowel matter maken als kalmeren. Niet eenvoudig, maar te doen!

In den WarenkorbCLEANSINGHY-ÖL Cleanser & Phyto HY-ÖL Booster Balancing SetReinigingsset met de bekroonde 2-fasige gezichtsreiniger HY-ÖL Cleanser en een... € 51,90* / Set met 2 delen

Perfect geschikt voor de gemengde huid is de evergreen onder hoogwaardige reinigingsproducten en het bekendste product van BABOR: HY-ÖL! Dit is een hydrofiele reinigingsolie met natuurlijke ingrediënten zoals soja-, sesam- en aardnootolie die de droge plekken van de gemengde huid kalmeert en hydrateert en tegelijkertijd niet-vettend de T-zone behandelt. HY-ÖL wordt altijd samen met een Phytoactive - een kruidenextract - als tweefasige reiniging gebruikt. Voor de gemengde huid is speciaal de Balancing Set ontwikkeld, die de huidbalans hersteld en de huid verfijnt. 

Voor de normale huid

Wie een normale huid heeft, mag zich gelukkig prijzen! Deze huid is de eenvoudigste van alle huidtypes. En om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft, heeft deze huid producten nodig die hydrateren, voeden en de teint opfrissen. 

Met deze zevendaagse ampullenkuur krijgt de huid een echte beauty-filter - elke dag opnieuw! De zachte glow-pigmenten en de waardevolle ingrediënten van dit concentraat zorgen voor een bijna perfect huidbeeld, met een direct wow-effect! De teint lijkt frisser, gladder en stralender!

 

Klik hier voor de BABOR cadeaubonnen!

 

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenLuchtvervuiling: dit kunnen we voor onze huid doenANTI-POLLUTIONLuchtvervuiling: dit kunnen we voor onze huid doen
Wintertijd is treatmenttijd!Vind nu je perfecte BABOR TreatmentWintertijd is treatmenttijd!
Veganistische cosmeticaVEGANISTISCHE HUIDVERZORGING VOOR GEZICHT EN LICHAAMVeganistische cosmetica
Dit zijn onze verzorgingssets die beschermen en verwennenOh baby, it’s cold outsideDit zijn onze verzorgingssets die beschermen en verwennen
De SOS-tip voor een vette en olieachtige huidOnze augustus-ampulDe SOS-tip voor een vette en olieachtige huid
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten