MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Een gelijkmatige, bruine kleur dankzij de peeling voor het zonnenLichaamspeeling persoonlijke-hygieneLuisa30 april 2020 Met de juiste lichaamspeeling voor uw huidtype kunt u uw huid optimaal voorbereiden op de zomer. Ontvang bovendien de ultieme tips voor een langdurige bruine kleur!

Eindelijk zomer! Alleen de juiste lichaamspeeling passend bij uw huidtype ontbreekt nog om uw huid perfect voor te bereiden op de zomer. Want een peeling kan nu de huid ontdoen van afgestorven huidschilfertjes en ervoor zorgen, dat de eerste zonnestralen op een glad, fris huidoppervlak terechtkomen – voor een gelijkmatige, door de zon gekuste teint! Tevens wordt de huid bevrijd van vet en onzuiverheden, zodat de zonverzorgingsproducten beter en gelijkmatiger kunnen worden aangebracht.

Welke lichaamspeeling voor welk huidtype?

Lichaamspeeling: verzorgende suikerpeeling/oliepeeling voor de droge huid

BABOR SPA BALANCING De zout- en suikerpeeling verwijdert op zachte en tegelijk intensieve wijze afgestorven huidschilfertjes. Waardevolle oliën uit argan, amandel en macadamianoot verzorgen de huid daarbij op intensieve wijze.

Lichaamspeeling: verfrissende peelinggel voor de normale huid

BABOR SPA ENERGIZING De peelinggel met zijn frisse geur van limoen en groene thee verlevendigt de huid en is ideaal om overtollige huidschilfertjes te verwijderen. Vooral in de zomer overtuigt de verlevendigende lichaamspeeling!

Lichaamspeeling: zachte gelcrèmepeeling voor de gevoelige huid

BABOR SPA RELAXING De luchtige gelcrèmepeeling ontspant met zijn bloemig houtachtige geur eb een vleug lavendel. De peeling zonder microplastic is perfect geschikt om afgestorven huidschilfertjes op bijzonder zachte wijze te verwijderen. Hydraterende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid daarbij niet uitdroogt.

Lichaamspeeling: verstevigende body peelingcrème voor de rijpe huid

BABOR SPA SHAPING De heerlijke body peeling cream bevat natuurlijke peellichaampjes uit cranberry’s en cellulose. Terwijl de huid al na het eerste gebruik er gelijkmatiger en gladder uitziet, stimuleert het aanwezig plantaardig shaping-complex de spankracht en de elasticiteit van de huid.


Onze lichaamspeeling:

Alle BABOR peelings zijn zonder uitzondering vrij van microplastic (dus peellichaampjes van kunststof).

Lichaamspeeling: het juiste gebruik

In het algemeen gebruikt men een lichaamspeeling onder de douche. Verdeel de peeling op het natte lichaam, peel de huid met draaiende bewegingen en was de overgebleven peellichaampjes daarna grondig met water weg. Bij voorkeur gebruikt u een peeling `s avonds, zodat de huid gedurende de nacht kan regenereren.

Lichaamspeeling: hoe vaak?


In de winter – voor een heerlijk zachte huid: gebruik minstens een keer per week een lichaamspeeling om de droge winterhuid te ontdoen van afgestorven hoorncellen, zodat de huid het vocht van een lichaamsverzorging later beter kan opnemen. 

In de zomer – voor de optimale, zomerse, bruine kleur:  gebruik minstens een keer in de maand een lichaamspeeling, zodat de huid regelmatig ontdaan wordt van droge huidschilfertjes en de zonnestralen gelijkmatig op het huidoppervlak terecht kunnen komen. 

Overigens blijft de gelijkmatige, bruine kleur na een lichaamspeeling ook langer behouden! De bovenste huidlaag vernieuwt zich ongeveer elke vier weken vanzelf. Daarbij worden de bovenste hoorncellen afgestoten, zodat helaas ook de bruine kleur geleidelijk verloren gaat. Heeft men de huid echter eerst ontdaan van de oude huidschilfertjes, dan blijft de bruine kleur langer behouden.

Meer tips voor een langdurig, bruine kleur:


Tip 1: Voorbruinen & zonnecrème gebruiken

Laat uw huid stap voor stap wennen aan de zon. Begin met een kort verblijf in de zon en gebruik daarbij een zonnecrème met een voldoende hoge zonbeschermingsfactor. Hoe hoog deze moet zijn, hangt helemaal af van uw huidtype. Dat een hoge LSF het krijgen van een bruine kleur verhindert, is een fabel! Liever juist en op een gezonde manier bruin worden, dan een pijnlijke zonnebrand te riskeren en daarna helemaal niet meer in de zon kunnen komen.

 

Tip 2: De huid van binnenuit beschermen

Om het vocht van de huid optimaal te kunnen behouden, is alleen insmeren niet voldoende. Naast het uitwendige gebruik van een zonverzorging kunt u uw huid ook ondersteunen met nutritieve maatregelen. Antioxidatieve vitaminen helpen de huid te beschermen tegen oxidatieve stress door zonnestraling. Bovendien helpt veel drinken! 

Tip 3: Vocht na het zonnen

Na een dag in de zon heeft de huid vocht en regeneratie nodig! Met een aftersun lotion kunt u nu de huidregeneratie ondersteunen en de huid met hydraterende ingrediënten verzorgen, zodat de bruine kleur langer behouden blijft.


AFTER SUN EENS ANDERS!

De aftersun lotion van DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR ondersteunt niet alleen de huidregeneratie na het zonnen, maar laat ons dankzij bruinversnellers uit kuisboomextract er langer ontspannen uitzien.

Tip 4: Niet te lang en te heet douchen

Hoe gezonder en gehydrateerd de huid, des te langer blijft de bruine kleur behouden. Door intensief, heet douchen kan men ook de pH-waarde van de huid beïnvloeden. Het gevolg kan een droge huid zijn en daardoor gaat de bruine kleur sneller verloren.


De passende lichaamsverzorging op de peeling:

Luisa
LuisaIk begin mijn dag met een kop koffie in bed, zoekend naar de nieuwste trends op het gebied van beauty en lifestyle. Daarbij stel ik steeds dezelfde vragen: Waar zijn jullie vandaag in geïnteresseerd? Waar zijn jullie naar op zoek? Wat willen jullie over een product weten voordat jullie het kopen? Voor mijn informatieve artikel sta ik in nauw contact met onze experts van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Complexe onderwerpen in een eenvoudig, interessant en SEO-geoptimaliseerd jasje gieten – dat is een goede omschrijving van mijn baan als Content & UX Manager bij BABOR. Tijdens het hardlopen langs de Rijn zet ik mijn gedachtes op een rijtje, zodat ik met frisse energie een nieuw artikel kan schrijven! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenNatural BeautyMAKE-UP TRENDKLEUREN LENTE/ZOMER 2023Natural Beauty
MY SKIN MY STORYDat zijn verhalen die in de huid kruipenMY SKIN MY STORY
HOLIDAY ESSENTIALSJouw beauty-inpaklijst voor een ontspannen begin van de vakantieHOLIDAY ESSENTIALS
Algae Vitalizer: De powerformule uit de zeeAmpul van de maandAlgae Vitalizer: De powerformule uit de zee
Beta-glucaan-power: een stressvrije huid in de meest stressvolle tijd van het jaarOnze december-ampulBeta-glucaan-power: een stressvrije huid in de meest stressvolle tijd van het jaar
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten