Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
De handige aanvulling voor je beauty-routineWrap it up tulbandJil14 maart 2022 Een tulband is bijzonder handig, omdat je hiermee je haar voorzichtig - en toch snel - kunt laten drogen. Wij verklappen hoe je de tulband van FEILER moet gebruiken en hoe je de wachttijd stukken aangenamer maakt met jouw persoonlijke SPA-momentje.

Als je deze eenmaal gebruikt, dan kun je jouw beauty-routine zonder nog maar nauwelijks voorstellen: de tulband. Een echte insidertip om je haar snel en voorzichtig te drogen, terwijl jij je volledig richt op je gezichts- en lichaamsverzorging. 

Wij hebben de tulband van FEILER in het "Panthera"-ontwerp uitgeprobeerd en zijn hartstikke enthousiast. 

Zo heb je het snel onder de knie: 

Stap 1

Buig het hoofd voorover en doe de tulband van FEILER tulband - met de knoop aan de buitenkant ter hoogte van de nek. 

Stap 2

Draai vervolgens een paar keer en vouw het omgeslagen gedeelte naar achteren. Knoop dit vast en klaar is Kees.

Stap 3

Et voilà - de tulband zit stevig vast op je hoofd. Nu kun je je ontspannen op je beauty-routine richten terwijl je haar voorzichtig droogt. 

Zo maak je de wachttijd aangenamer

Trek na het douchen bewust tien tot twintig minuten uit voor je eigen beauty-routine. Dat is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je huid. De perfecte gelegenheid om je op jezelf te concentreren en even te ontsnappen aan de stress van alledag. 

Hoe je zo'n routine kunt invullen?

  1. Met onze Dry Body Oil verzorg je je lichaam, zodat de huid intens glad wordt en fluweelzacht aanvoelt. De geur van sinaasappel, mimosa, cederhout, amber en muskus is bijzonder weldadig en verfrissend. 
  2. Met de Feed Smoothing Balm gun je je voeten wat extra verzorging. Bij een flink gestreste huid kun je de crème ook als voetmasker gebruiken. Laat het product gedurende 15 minuten laten inwerken. 
  3. Daarna ronden we het SPA-moment af met nog de verzorging van je gestreste handen. Breng daarvoor onze Hand Cream Rich op je hand aan en masseer het product zachtjes in. Deze crème is ook ideaal geschikt als intensieve, regeneratieve verzorging gedurende de nacht - of als handmasker.
In den WarenkorbBABOR SPAHand Cream richRijke handcrème – 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. € 29,90* / 100 ml 1000ml - € 299,00In den WarenkorbBABOR SPAFeet Smoothing BalmRijke voeten- & klovencrème - met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. € 24,90* / 150 ml 1000ml - € 166,00In den WarenkorbBABOR SPADry Body OilDroge lichaamsolie - 98% ingrediënten van natuurlijke oorspron € 46,90* / 100 ml 1000ml - € 469,00
We like

We hebben al eens laten vallen dat wij grote fans van het merk FEILER zijn. Het familiebedrijf met een rijke traditie staat al ruim 90 jaar lang voor luxe badkamer- en woontextiel "Made in Germany". De producten zijn bijzonder hoogwaardig, omdat deze gemaakt zijn van FEILER-chenille - dat is een unieke pluche stof van zuiver katoen.  

De nieuwe Panthera-collectie van het merk sluit helemaal aan bij onze smaak. Als liefhebbers van esthetiek speelt voor ons bij onze beauty-essentials naast de functionaliteit ook het design een cruciale rol. De trendy leolook in een minimalistisch design, we like!

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenREADY FOR TAKE OFFMet BABOR op reis: Deze kleine verpakkingen maken je vakantie mooierREADY FOR TAKE OFF
Christmas CountdownNu nog bestellen: de gepersonaliseerde BABOR adventskalenderChristmas Countdown
Stralend mooi8 stappen naar natuurlijke make-up voor de feestdagenStralend mooi
Winter-Glowing HacksOnze BABORISTA's zweren bij deze beauty highlightsWinter-Glowing Hacks
Gezondheid van de huidWaarom is de verzorging van de huidbarrière een absolute must voor de beautyroutine?Gezondheid van de huid
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten