Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
De perfecte basis – BABOR Foundation 1x1ZOMERMAKE-UP makeupMiriam27 juni 2022

Onze foundations combineren intensieve verzorging en performance voor een perfecte teint. Je gebruikt de krachtige werkstoffen uit onze AMPOULE CONCENTRATES, die naar behoefte de huid matteren, hydrateren of rimpels verminderen.  Ze werken vooral perfect in de zomer, omdat ze zelfs bij hoge temperaturen prettig aanvoelen op de huid en dankzij hun pigment beschermen tegen intensief zonlicht. 

Naar onze foundations
Verzorgend, crème-achtig, compact en beschermend

Met een gematigde dekking zorgt de Creamy Compact Foundation direct voor een gelijkmatige en frisse teint die er natuurlijk verzorgd uitziet en dankzij SPF50 de huid optimaal beschermt. 

Naar Creamy Compact Make-up
Naadloze samensmelting

Zoek je een lichte, matterende foundation die zich naadloos met de huid samensmelt? De Matte Finish Foundation camoufleert en verbergt niet alleen oneffenheden. Bij hoge temperaturen gaat de huid snel glanzen, maar met deze foundation creëer je in een handomdraai een aangenaam gematteerd huidgevoel.

Verzorging en make-up in één

Less is more! Als je in de zomer geen extra crèmes wilt gebruiken, is de Tinted Hydra Moisturizer de ideale keuze. De zacht getinte, hydraterende verzorging onderscheidt zich met een crème-achtige textuur en een lichte dekking. Het is dagverzorging en make-up in één en zorgt door de intense hydratatie van de huid voor een stralende, gelijkmatige teint. 

Naar Tinted Hydra Moisturizer
De dorstlesser onder de foundations

Met de werkstoffen van de Hydra Plus-ampul zorgt de vloeibare foundation voor intense hydratatie en een vlekkeloze finish. Hij is verkrijgbaar in 15 kleurnuances en daardoor ideaal voor de zomerhuid.

Ontdek het nu
Vederlicht en mineraalhoudend

Het losse poeder geeft de huid een vlekkeloze look en een natuurlijke, stralende teint. Oneffenheden op de huid worden dankzij de perfecte dekking gecamoufleerd, zonder de huid uit te drogen. Bijzonder vriendelijk voor de huid en ideaal voor de zomer.

In den WarenkorbMAKE-UPMineral Powder Foundation 01 lightLos mineraalpoeder. € 26,90* / 20 g 1000g - € 1 345,00In den WarenkorbMAKE-UPMineral Powder Foundation 02 mediumLos mineraalpoeder. € 26,90* / 20 g 1000g - € 1 345,00
Miriam
MiriamIk schrijf vanuit thuis blogs over beauty, mode, gezondheid, mindfulness en duurzaamheid. Ik houd me met name bezig met onderwerpen op het gebied van huidverzorging, Clean Beauty en cosmetica met werkstoffen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken, deze uit te proberen en hun effecten te observeren. Voor elke huidbehoefte is er de juiste oplossing en het juiste product. En hoe kan ik dat beter doen dan met mijn lievelingsmerk BABOR? Er komen nog veel spannende onderwerpen aan en ik kijk er erg naar uit om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen. toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenReady, steady, glowAvondroutine voor meer glow in de ochtendReady, steady, glow
Onmiddellijke kalmering met microzilverSnelle ontspanning voor een gestreste, geïrriteerde huidOnmiddellijke kalmering met microzilver
MY SKIN MY STORYDat zijn verhalen die in de huid kruipenMY SKIN MY STORY
Zo verstevig je je huidbarrièreDe 5-stappen gezichtsroutine voor een gezondere huidZo verstevig je je huidbarrière
Influencer expertEen interview met BABOR-collega JackyInfluencer expert
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten