Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Cleane beautyroutine voor een stralende teintSelfcare Routine cleanformanceJil18 juli 2022 Ben je op zoek naar een eenvoudige en snelle Selfcare Routine om even los te komen van de dagelijkse stress? - Wij laten je zien hoe je binnen slechts twee stappen helemaal tot rust kunt komen.

Ben je op zoek naar een eenvoudige en snelle Selfcare Routine om even los te komen van de dagelijkse stress? - Wij laten je zien hoe je binnen slechts 2 stappen helemaal tot rust kunt komen. Selfcare komt namelijk niet alleen van buitenaf, selfcare begint wanneer je tot rust komt, ontspant en gewoon de tijd voor jezelf neemt. Pak een boek, lees je favoriete tijdschrift of luister naar een fijne podcast. Deze tijd is namelijk even echt voor jou alleen.


Wist je dat je door regelmatige me-time je gezondheid kunt beïnvloeden? Als je niet de tijd neemt om wat energie bij te tanken, dan loop je het risico op chronische stress. Dat kan in het ergste geval leiden tot angstaanvallen, spijsverteringsproblemen, hartaandoeningen en depressies.

Daarom geven we jou vanuit de grond van ons hart het volgende advies: Gun jezelf regelmatig een moment voor jezelf en neem bewust de tijd die je lichaam nodig heeft!

Stap 1 = reiniging

De eerste en belangrijkste stap bij huidverzorging is het reinigen van de huid. Zo bereid je je huid voor op de volgende verzorgingsstap.
De DOCTOR BABOR Cleanformance Deep Cleansing Pads zijn droge reinigingspads die je activeert met een beetje water. De Deep Cleansing Pads bevatten pre- & probiotica en Centella Asiatica-extract. Daardoor bieden de pads een bijzonder intensieve reiniging en kun je hiermee ook in water oplosbare make-up voor ogen en lippen verwijderen. De pads hebben uit twee verschillende ruwe zijdes. De ruwe zijde biedt een peelingeffect. Bevochtig hiervoor de pad met wat koel water en maak daarna gedurende anderhalve minuut, masserende ronddraaiende bewegingen met de pad. De gladde zijde is perfect voor het verwijderen van oogmake-up. Spoel het gezicht ten slotte af met veel water.

In den WarenkorbCLEANFORMANCEDeep Cleansing PadsMet water activeerbare, reinigende pads – pads van biologisch afbreekbaar materiaal € 29,90* / 20 stuk
Stap 2 = Masker

Stap 2 van onze Selfcare Routine is het aanbrengen van een DOCTOR BABOR Cleanformance Hemp Fiber Sheet Mask. Dit is een verkoelend sheetmasker dat voor 70% uit hennepvezels bestaat. Dit masker zorgt voor een evenwichtig huidgevoel en is - zoals veel van onze Cleanformance-producten - voor 97% gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ook bij het masker versterken pre- en probiotica enerzijds de huidbarrières en zorgen anderzijds voor een natuurlijke matte finish. Bij regelmatig gebruik helpt het Hemp Fiber Sheet Mask het huidbeeld te verfijnen. Tegelijkertijd zorgt het masker voor een gladde, matte finish. De hyaluronzuren in het masker hydrateren de huid intensief en verminderen droogheidsrimpels. Om het masker aan te brengen, kun je dit eventueel met een jade roller in de huid masseren. Dit gaat echter ook prima met je handen. 

In den WarenkorbCLEANFORMANCEHemp Fiber Sheet MaskVerkoelend maskerdoekje van 70% hennepvezel - voor een evenwichtig huidgevoel.... € 11,90* / 1 stuk

Met deze korte en gemakkelijke Selfcare Routine gun je jezelf gemakkelijk wat welverdiende me-time. Tijdens deze pauze tankt je lichaam in recordtijd energie bij. Met deze korte maar intensieve routine slaagt het lichaam er snel in zich te ontspannen en tot rust te komen. Zo laat je alle dagelijkse stress even achter je en doe je iets goeds voor je lichaam. Vervolgens kun je je vol energie weer op nieuwe projecten storten.

Nathalie: Mijn opleiding bij BABOR tot commercieel medewerker heeft me veel boeiende inzichten verschaft in de meest uiteenlopende afdelingen. Van de productie en het vullen en via het magazijn tot de commerciële aspecten. Na een afstudeertraject van bijna 2 jaar heb ik veel gezien, veel leuke collega's ontmoet en zeer gevarieerde taken uitgevoerd. Op dit moment maak ik deel uit van het online team. Hier krijg ik een heel andere kijk op de online wereld en ik hou me onder meer bezig met het schrijven van artikelen. Normaal gesproken ben ik eerder een trouwe lezer dan een schrijver. Een heel interessant ander perspectief!

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenOnze ampul voor meiHuidverstrakking op het hoogste niveauOnze ampul voor mei
MicroneedlingProfessionele anti-aging behandeling bij de schoonheidsspecialisteMicroneedling
Ondersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!It’s time for GOLD againOndersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!
Afdoende ampullenpowerZo krijg je binnen 14 dagen een stralende huidAfdoende ampullenpower
Bereik jouw Skin GoalIn drie stappen naar een duurzaam verbeterd huidgevoelBereik jouw Skin Goal
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten