Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Weldadige tips & beauty-rituelen tegen een katerHet Anti-Hangover Plan tips-trucsJil21 februari 2020 Beauty-rituelen tegen een kater: Om dit vakkundig tegen te gaan, hebben we voor u een paar tips verzameld voor de ideale voorbereiding en de optimale verzorging na een partynacht.

Het maakt niet uit of het gaat om de komende Carnavalsdagen, het volgende bedrijfsfeest of het trouwseizoen. Zodra de dagen lengen, stapelen ook de feestuitnodigingen zich op. Terwijl we ons verheugen op een nacht waarin we doorzakken, betekent gebrek aan slaap en teveel alcohol stress voor lichaam en huid. Want het ontbreekt gewoonweg aan tijd om behoorlijk te regenereren – wat de volgende dag ook aan de huid te merken is: ze ziet er vaal en droog uit. 

Om dit vakkundig tegen te gaan, hebben we voor u een paar tips verzameld voor de ideale voorbereiding en de optimale verzorging na een partynacht, om eventuele naweeën te voorkomen of snel weer te vergeten. 

Eerste vuistregel: make-up verwijderen & reinigen

De kater – die meestal te merken is aan hoofd- en buikpijn – gaat daadwerkelijk ook gepaard met veel belasting voor de huid. Zodoende verlangt echt elke vezel van het lichaam naar hydratatie en reiniging. Daarom luidt de eerste vuistregel: maakt niet uit hoe laat u thuis komt van de party, make-up verwijderen en reinigen is een must. 

Verzorgen

Al voordat u op weg gaat naar het feestgedruis, kunt u voorbereidingen treffen om u zich de volgende dag fitter te voelen – en er wakker uit te zien. Zet gewoon al vooraf een grote fles water die u `s nachts drinkt om aan de kater te ontkomen, op uw nachtkastje klaar. Bovendien: verkoelende oogpads of de Cooling oogcrème in de koelkast leggen, voor het dubbele verfrissingseffect de volgende ochtend. 

De verfrissende douche

De weg naar de douche de volgende dag is goud waard. We adviseren wisseldouches (afwisselend warm en koud) – zij maken u echt wakker. Hier zijn producten met citrus-ingrediënten echte energie-boosters bij een kater. 

Antikater make-up

Op de katerdagen hanteren we liever het motto „minder is meer“ en zien we af van zware make-up. Gebruik in plaats daarvan een kalmerende dagcrème of een zacht getinte gezichtscrème. Voor een gezond stralende glow  gaan we voor kleuraccenten. Onze nieuwe Glow Bronzer is hier perfect voor! 

Ontspanning puur

Een tip die eveneens wonderen bewerkstelligt: het lichaam rust gunnen. Op de dagen na uitvoerige feestelijkheden liever geen ontbijtafspraak maken – liever langer in bed blijven liggen en naar een chill-out playlist luisteren of een Netflix-documentaire bekijken. Op deze manier gunt u uw lichaam en uw huid de kans om optimaal te regenereren. Een beauty-sessie met een revitaliserend masker staat in ieder geval wel op het programma!

We hopen dat we u een paar bruikbare tips ter beschikking hebben gesteld, zodat u hiermee een perfecte start van de ochtend na een feestnacht heeft en dat u uw huid snel weer kunt laten  stralen. En laatste tip: Onze ampoule concentrates - ze werken onmiddelijk. 

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenOnze beautyvoornemens voor 2021New Year, New SkinOnze beautyvoornemens voor 2021
BODY POSITIVITYBodylotion + Cellulite ampullen = grote zelfliefdeBODY POSITIVITY
Ondersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!It’s time for GOLD againOndersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!
Hydraterende crème voor het gezichtHydraterende crème voor elk huidtypeHydraterende crème voor het gezicht
Milieubewust met BABORMeer dan alleen een mooie uitstraling: BABOR zet in op duurzaamheid!Milieubewust met BABOR
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten