Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Het zijn de beauty-lievelingen van boogstar novalanaloveFarina Opoku in de Beauty Talk met BABOR influencerLuisa9 december 2020 Farina is #baborfamily-lid van het eerste uur en we verheugen ons erop dat onze producten inmiddels vast onderdeel van haar verzorgingsroutine zijn. U vraagt zich zeker af bij welke producten Farina zweert? Ontdek het!

Farina Opoku heeft datgene bereikt waar veel meisjes van dromen: ze heeft van haar blog haar werk gemaakt en laat meer dan een miljoen volgers dagelijks deel uitmaken van haar spannende leven als fulltime blogger. Farina reist de wereld over, zit in de front rows en trendy rooftop bars van de wereld – en dat professioneel. NovaLanaLove is een echt fenomeen, een merk. Met een uitstekend humeur en levensvreugde laat ze ons zien dat eyeliner en Boho-stijl in elk leven thuishoren. Haar jonge en ongecompliceerde huid verwent Farina het liefst met een volle verzorging die haar huid heerlijk zacht maakt, beschermt en haar een fantastische glow schenkt.

 

BEAUTY-VRAGEN AAN FARINA


FARINA’S BEAUTY-LIEVELINGEN

“Voor mij behoort de Glow Booster ampul inmiddels tot het standaardprogramma van mijn verzorgingsritueel. Ze geeft mijn huid de perfecte glow. Deze ampullen laten me altijd stralen – ook als ik een keer een slechte dag heb.”

 

GLOW BOOSTER BI-PHASE AMPOULES

2-fasen ampul voor een jeugdige uitstraling

Deze 2-fasen textuur combineert de werkstof-power van een serum met de verzorgende kracht van plantaardige oliën en ziet daarbij geheel af van emulgatoren. Het trekt snel in en geeft een bijzonder fluweelachtig huidgevoel zonder te glanzen. Glow Booster maakt de huid wakker om te stralen. Voor een gladdere huid vol jeugdige lichtkracht en uitstraling.

In den WarenkorbDOCTOR BABORGlow Booster Bi-Phase Ampoules2-fasen ampul voor een jeugdige uitstraling € 39,92* / 7 ml voorheen: € 49,90 1000ml - € 5 702,86

"Na de reiniging is voor de verzorging. Zonder mijn Toner gebeurt er niets."

 

ROSE TONING ESSENCE

Verfrissend gezichtswater voor elke huid

Tonifieert en verfrist de huid en ondersteunt de natuurlijke huidbeschermingsfuncties na de reiniging en/of de peeling. Het resultaat: een stralend mooi, fijner huidbeeld. Kalmeert en ontspant met allantoïne, bisabolol en panthenol. Het Anti-OX Complex ondersteunt de zelfbescherming van de huid tegen schadelijke milieu-invloeden.

„Voor de reiniging zweer ik bij deze combi.”

 

HY-ÖL & PHYTOACTIVE BASE

Reinigingsduo bestaande uit HY-ÖL & Phytoactive Base

De hydrofiele reinigingsolie bestaande uit natuurlijke soja-, sesam- en aardnootolie en quillaja-extract is in combinatie met Phytoactive Hydro Base voor een droge huid ideaal voor het verwijderen van in olie- en wateroplosbare vervuilingen en verzorgt al tijdens de reiniging. Tijdens de eerste fase verwijdert de HY-ÖL de in olie- en wateroplosbare vervuilingen alsook de make-up van de huid. De Phytoactive Hydro Base is de verzorgingsfase voor de droge huid die in combinatie met de HY-ÖL de huid tot diep in de poriën reinigt.

„Een echte geheime beauty-tip: ik peel 1-2 keer per week mijn huid.”

 

GENTLE PEELING

Milde, hydraterende gezichtspeeling

De milde gezichtspeeling is geschikt voor elk huidtype en zorgt voor een soepele, gladde huid en een gelijkmatigere, verfijnde, stralend mooie teint. De peeling is ideaal geschikt om te gebruiken voor het aanbrengen van een zelfbruiningsproduct en als optimale voorbereiding op de verzorging.

„Als ik die `s avonds aanbreng, zie ik er `s morgens als herboren uit.”

 

REVERSIVE PRO YOUTH OVERNIGHT MASK

Jeugdigheid activerend Overnight Mask

Dit masker geeft de huid gedurende de nacht een jeugdige uitstraling. Dankzij ReVersive ziet de huid er zichtbaar strakker, steviger en gladder uit. Ze ziet er intensief gehydrateerd en soepeler uit. Het huidbeeld is verfijnd, gelijkmatiger en stralender. `s Morgens ziet de teint er perfect en vol jeugdige uitstraling uit.

In den WarenkorbREVERSIVEpro youth overnight maskJeugdigheid activerend Overnight Mask € 69,90* / 75 ml 1000ml - € 932,00

„Voor mij persoonlijk is het belangrijk, dat een crème rijk aan inhoud is. Ik wil graag echt iets gewaarworden nadat ik een crème heb gebruikt."

 

COLLAGEN BOOSTER CREAM

Verstrakkende en verstevigende 24 uurscrème

De Collagen Booster Cream zorgt voor een zichtbaar gladgemaakte, verstevigde en jeugdig volle teint. Gewoon `s morgens en `s avonds na de reiniging aanbrengen op gezicht, hals en decolleté en licht inmasseren.

In den WarenkorbDOCTOR BABORCollagen Booster CreamMaakt strak en verstevigt de huid. € 87,92* / 50 ml voorheen: € 109,90 1000ml - € 1 758,40



ONZE PRODUCTEN VOOR DE JONGE HUID:

In den WarenkorbDOCTOR BABORMattifying Protector SPF 30360° bescherming tegen vroegtijdige, door uv-licht en milieu veroorzaakte... € 27,92* / 50 ml voorheen: € 34,90 1000ml - € 558,40
Luisa
LuisaIk begin mijn dag met een kop koffie in bed, zoekend naar de nieuwste trends op het gebied van beauty en lifestyle. Daarbij stel ik steeds dezelfde vragen: Waar zijn jullie vandaag in geïnteresseerd? Waar zijn jullie naar op zoek? Wat willen jullie over een product weten voordat jullie het kopen? Voor mijn informatieve artikel sta ik in nauw contact met onze experts van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Complexe onderwerpen in een eenvoudig, interessant en SEO-geoptimaliseerd jasje gieten – dat is een goede omschrijving van mijn baan als Content & UX Manager bij BABOR. Tijdens het hardlopen langs de Rijn zet ik mijn gedachtes op een rijtje, zodat ik met frisse energie een nieuw artikel kan schrijven! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenKreukvrijer levenSlechte gewoonten: zo kunt u rimpels voorkomenKreukvrijer leven
Als less more is - de herfst blijft natuurlijk (mooi)SKINIMALISM FIRSTAls less more is - de herfst blijft natuurlijk (mooi)
Onze Women Empowerment ChallengeLet’s empower togehterOnze Women Empowerment Challenge
After SunSTEP BY STEP NAAR EEN VERZORGDE HUID NA HET ZONNENAfter Sun
Winter-Glowing HacksOnze BABORISTA's zweren bij deze beauty highlightsWinter-Glowing Hacks
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten