Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
SKINIMALISM FIRSTAls less more is - de herfst blijft natuurlijk (mooi) gezichtsverzorgingChristina12 september 2022 Een trend die zich al lang en breed bewezen heeft: natuurlijkheid. Ook in de herfst mag de huid blijven ademen.

Tot ziens, zomer: de laatste warme dagen liggen achter ons en onze huid verheugt zich op een adempauze van sterke UV-stralen, zonnebrandcrème en after sun-verzorging. Wist je al dat vier miljoen zweetklieren tot maar liefst tien liter zweet per dag kunnen produceren? Dit proces is bijzonder stressvol voor ons grootste orgaan. Dit kan leiden tot verschillende reacties: rode pukkels, kleine blaasjes, bultjes of ander eczeem en ontstekingen. 

We mogen dan ook van geluk spreken dat „skinimalism” - een neologisme dat bestaat uit de twee Engelse woorden „skin” en „minimalism” - ook de komende herfst een populaire beautytrend blijft. Volgens deze trend gebruik je zo weinig mogelijk producten om een zo natuurlijk mogelijke look te creëren. Dat geldt zowel voor je verzorgingsroutine als voor de make-up die je aansluitend aanbrengt. De huid kan blijven ademen en daarnaast haar noodzakelijke zuurmantel in stand houden, doordat je minder vaak doucht. Deze zuurmantel wordt namelijk vernietigd door overmatig zeepgebruik. Bij skinimalism draait het om kwaliteit en niet om kwantiteit. Daarom maken alleen kwalitatief hoogwaardige producten deel uit van deze trend, die met recht zo populair is. En welk hoogwaardig merk past daar nu beter bij dan BABOR?

Dit zijn onze favoriete, natuurlijke verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik: 
Cleansing Foam 

Heldere zaak! Dit reinigingsschuim geeft je huid een buitengewone verfrissing en reinigt haar op milde maar grondige wijze. Het speciale Anti-OX Complex ondersteunt de huideigen bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren. Het reinigingsschuim is geschikt voor alle huidtypes en krijgt al na één keer pompen in een lichte, mousse-achtige consistentie.

SKINOVAGE Calming Serum 

Hier snakt elke gevoelige huid naar! Je kunt dit product als basis voor de verdere verzorging gebruiken: het Calming Serum kalmeert de geïrriteerde huid direct! Het serum helpt snel optredende roodheid en irritaties te verminderen en biedt verlichting bij een onaangenaam trekkerige huid. Daarnaast versterkt het Calming Serum de beschermingsmechanismen van de huid en vermindert het de overgevoeligheid. 

DOCTOR BABOR Hyaluron Cream 
In den WarenkorbDOCTOR BABORHyaluron Cream24h hydraterende verzorging voor een vochtarme huid met de eerste droogterimpeltjes € 63,92* / 50 ml voorheen: € 79,90 1000ml - € 1 278,40

Wij willen hydratatie, de hele dag door! De Hyaluron Cream van DOCTOR BABOR is een bijzonder aangename en lichte verzorging en een absolute specialist binnen zijn vakgebied. De crème draagt bij aan de voortdurende hydratatie van de huid, zodat rimpels als gevolg van uitdroging geen schijn van kans krijgen. 

Vitalizing Eye Cream 
In den WarenkorbSKINOVAGEVitalizing Eye Cream € 46,90* / 15 ml 1000ml - € 3 126,67

Open je ogen maar! Een zachte oogverzorging is een absolute must voor elke natuurlijke look. De Vitalizing Eye Cream is speciaal bedoeld voor vermoeide huid rond de ogen en verzorgt die gevoelige zone intensief. Zo zien je ogen er direct een stuk uitgeruster uit. 

Dit zijn onze favoriete, natuurlijke make-upproducten voor dagelijks gebruik:
Flawless Finish Foundation 01 natural
In den WarenkorbMAKE-UPFlawless Finish Foundation 01 naturalHybride make-up met Powder-to-Cream-textuur. € 34,90* / 6 g 1000g - € 5 816,67

Zachte kleuren voor de huid! Een goede foundation kan, maar hoeft niet noodzakelijkerwijs deel uit te maken van de skinimalism-trend. Om te zorgen voor een zo natuurlijk mogelijke look, kun je de Flawless Finish Foundation ook slechts heel licht met een sponsje aanbrengen op het gezicht, de hals of het décolleté. De microfijne pigmenten van de hybride textuur vormen bij het op de huid smelten een gelijkmatig resultaat. Je kunt de dekkracht vervolgens opbouwen door meerde lagen aan te brengen. 

Eye Brow Filling Fibers 01

Browlifting! Licht aangezette wenkbrauwen geven de natuurlijke look net dat beetje extra. Vooral als je alleen de wenkbrauwen benadrukt en niet ook de wimpers. Met de Eye Brow Filling Fibers vul je kleine gaatjes op om ze voor de gewenste vorm te zorgen. 

Super Soft Lip Oil 01 pearl pink
In den WarenkorbMAKE-UPSuper Soft Lip Oil 01 pearl pinkLippenolie met hoogglans. € 21,90* / 6 ml 1000ml - € 3 369,23

Glow to go! Als je je wimpers niet opmaakt - wat bij veel vrouwen overigens bijdraagt aan een veel jongere uitstraling - dan kunnen de lippen wel wat extra glans gebruiken. De Super Soft Lip Oil combineert zijn glans met de verzorgende eigenschappen van een balsem. Een unieke, niet plakkerige formule met verzorgende kersenolie zorgt voor superglossy, fluweelzacht verzorgde lippen.

Conclusie: met de skinimalism-trend bespaar je niet alleen tijd, maar deze is ook perfect en gemakkelijk dagelijks toe te passen - voor gestreste mensen, kritische beautyfans of iedereen die eens iets nieuws wil proberen. De huid heeft er hoe dan ook baat bij: ze geniet optimaal van de geselecteerde producten en beloont ons met een speciale glow.

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenZo belangrijk zijn rustfasen voor de huidDag en nacht actief: onze huid is echt krachtig!Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huid
Alles wat mama's en hun huid nodig hebbenTHE PERFECT ME-TIMEAlles wat mama's en hun huid nodig hebben
Dry brushing voor een mooie en strakke huidNew Year's Self-Care RitualDry brushing voor een mooie en strakke huid
Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituutVoor de doelgerichte anti-aging behandeling van het gevoelige oog- en mondgebiedRadiofrequente behandeling bij de professional in het instituut
Wintertijd is treatmenttijd!Vind nu je perfecte BABOR TreatmentWintertijd is treatmenttijd!
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten