Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
BABOR IN CIJFERS & FEITENHet BABOR Beauty ABC!Luisa28 februari 2020 Leer BABOR beter kennen! Krijg met ons grote BABOR BEAUTY ABC alle belangrijke cijfers & feiten van de onderneming in één oogopslag.

Ampul

Met de kleine, effectieve elixer in een kostbaar glazen flesje heeft BABOR in de wereld van de schoonheid een revolutie teweeggebracht. Vandaag is BABOR ampullenwereldkampioen. 

BABOR

Het toonaangevende merk voor professionals en voor veeleisende gebruikers verbindt natuurlijke werkstoffen en wetenschappelijk onderzoek tot uitstekende producten van hoge kwaliteit.  

Cleansing

De reiniging, samengesteld rondom de klassieker HY-ÖL®, is het eerste ritueel in elke BABOR gezichtsbehandeling. 

Dr. Michael Babor

De chemicus ontwikkelde de HY-ÖL® en legde zodoende in 1956 de basis voor de onderneming BABOR.

Experts

BABOR en vakbekwame schoonheidsspecialistes zijn experts voor huidverzorging en anti-aging. Samen vormen ze de BABOR BEAUTY INTELLIGENCE, het vakbekwame team voor schoonheid. 

Firma hoofdkantoor

Aken is slechts een kleine vlek op de wereldbol maar voor de beautywereld het mekka. Hier bevindt zich het hoofdkantoor van BABOR. Alle serums, lotions, crèmes en fluids zijn „made in Aken“. 

Gezichtsbehandeling

Afgestemd op het desbetreffende huidbeeld, is een gezichtsbehandeling niet alleen een genot maar deze ontvouwt ook individuele schoonheid. De reiniging, het aanbrengen van ampullen, een masker en een zachte massage gaan daarbij hand in hand.  

Huid

Onze huid bestaat uit 120 miljoen cellen. Daarmee presteert ze iets verbazingwekkends en is een waar multitalent. BABOR verzorgt elke cel op liefdevolle wijze. 

Innovatie

Het eigen onderzoeks- en innovatiecentrum en de samenwerking met toonaangevende wetenschappelijke instituten waarborgen BABOR het innovatief leiderschap in de professionele cosmetica. 

Jeugdbron

BABOR is de anti-aging specialist. Met HSR® bestrijdt BABOR de huidveroudering bij haar oorsprong, de genen. Het resultaat van het onderzoek is voor u zichtbaar en voelbaar. 

Kundige schoonheidsspecialiste

Ze is specialiste wat betreft de huid en tegelijk onze meest competente ambassadeur van het merk. Haar kennis verhoogt de werking van de high performance crèmes. Daarom werkt BABOR traditioneel samen met alleen de allerbeste schoonheidsspecialistes. 

Luxe

BABOR staat voor topkwaliteit en voortreffelijke partner-SPA’s, zoals St. Regis Langkawi luxeresort in het midden van het majestueuze regenwoud van Maleisië of de Kapama in het Nationaal Kruger park in Zuid-Afrika. En nog meer: BABOR staat voor de tijd, waarin alles draait om uw beauty-behoeften. Dit is onvervalste luxe.

Microdermabrasie

De power peeling ter ondersteuning van de huidvernieuwing en tegen kleine schoonheidsfoutjes. Door microkleine kristallen worden afgestorven huidschilfertjes verwijderd en een frisse teint komt tevoorschijn! Ingebed in een behandelingskuur bij de beauty-experts van BABOR, is microdermabrasie een echte investering in de schoonheid.

NEURO SENSITIVE CELLULAR

De specialist voor bijzonder gevoelige gevallen. De milde maar effectieve Präzisionscosmetica verzorgt de hypergevoelige en extreem droge huid zo goed, dat de dankbetuigingen zich bij BABOR opstapelen. 

Online

Natuurlijk is BABOR te vinden op het world wide web. Per klik van de muis vindt u bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste bij u in de buurt. Potje leeg en geen tijd om bij uw favoriete schoonheidsspecialiste langs te gaan? Met de BABOR online shop kunt u bij haar ook gemakkelijk van huis uit bestellen. 

Präzisionscosmetica

De producten van de DOCTOR BABOR lijn zijn specialisten voor verschillende huidproblemen. Zeer precies en trefzeker samengesteld, van en voor dermatologen en huidexperts ontwikkeld, zijn deze producten zeer werkzaam – inderdaad: Präzisionscosmetica made in Germany. 

Qua kwaliteit

BABOR verbindt natuur en wetenschap op synergetische wijze tot werkstofperformance en verdraagzaamheid van het hoogste niveau. Veel van de geselecteerde ingrediënten en werkstoffen zijn van plantaardige oorsprong en van hernieuwbare grondstoffen. 

Relaxing

Dit is slechts één van de vier mogelijkheden van BABOR SPA, maar wat voor één! Hier zorgen bijvoorbeeld de geur van lavendel en munt voor ontspanning en schenkt ons een time-out. Dit is selfness.

SeaCreation

Met de kostbare werkstoffen van de diepzee is SeaCreation de absolute luxebelevenis. Voor een huid zo mooi en geheimzinnig glinsterend als de zee.

Traditie

BABOR blikt terug op meer dan 60 jaar bedrijfsgeschiedenis en bewaakt zijn tradities met trots. Daartoe behoren bijvoorbeeld het partnerschap met de schoonheidsspecialiste, de passie voor schoonheid en de absolute kwaliteitsbelofte. 

Uit respect voor het milieu

De respectvolle omgang met de natuur maakt deel uit van de bedrijfsfilosofie van BABOR. BABOR gebruikt bijvoorbeeld uitsluitend natuurstroom en ondersteunt het GoGreen project van DHL. 

VIP

Very Important Product. Zo zweert menige ster bij de BABOR ampullen. En men fluistert dat ook Michelle Obama via een stylist BABOR heeft leren kennen en waarderen.

Wereldwijd

BABOR is in meer dan 60 landen vertegenwoordigd door distribiteurs en dochterondernemingen: van Kaapstad tot Kuala Lumpur, van New York tot New Delhi. 

X-chromosoom

Dit betekent: girlpower. Bijna 62 procent van de BABOR medewerkers is vrouw!

Y-chromosoom

Mannen komen bij het thema cosmetica niets te kort. Ze genieten van de eigen huidverzorging: BABOR MEN

Zoveel

600 medewerkers wereldwijd, BABOR Stores in meer dan 70 landen, 50.000 liter HY-ÖL® en 50 miljoen ampullen elk jaar – dit is BABOR in slechts enkele cijfers.

Luisa
LuisaIk begin mijn dag met een kop koffie in bed, zoekend naar de nieuwste trends op het gebied van beauty en lifestyle. Daarbij stel ik steeds dezelfde vragen: Waar zijn jullie vandaag in geïnteresseerd? Waar zijn jullie naar op zoek? Wat willen jullie over een product weten voordat jullie het kopen? Voor mijn informatieve artikel sta ik in nauw contact met onze experts van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Complexe onderwerpen in een eenvoudig, interessant en SEO-geoptimaliseerd jasje gieten – dat is een goede omschrijving van mijn baan als Content & UX Manager bij BABOR. Tijdens het hardlopen langs de Rijn zet ik mijn gedachtes op een rijtje, zodat ik met frisse energie een nieuw artikel kan schrijven! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenHOLIDAY ESSENTIALSJouw beauty-inpaklijst voor een ontspannen begin van de vakantieHOLIDAY ESSENTIALS
2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken!BABOR CHARITY-AMPULLENSET2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken!
Natuurlijk? Natuurlijk!De nieuwe herfst/winter AGE ID trendkleuren 2020/2021Natuurlijk? Natuurlijk!
Onze Women Empowerment ChallengeLet’s empower togehterOnze Women Empowerment Challenge
Welkom bij BABOR Wonderland: de mooiste cadeaus voor familie en vriendenIt’s Xmas TimeWelkom bij BABOR Wonderland: de mooiste cadeaus voor familie en vrienden
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten