Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Home office? Hoe mooi!Zo gaat de juiste webcam make-up in zijn werk make-upChristina22 juli 2020 Zo plaatst u uzelf in het juiste licht: met deze make-uptips wordt werken vanuit huis nog mooier!


Wat draag ik vandaag? Een vaak gestelde vraag – en dit heeft niet alleen betrekking op de outfit uit de kledingkast. Net zo belangrijk is een make-up die bij de stemming, de dag, het jaargetijde of bij de lievelingstrui past – of het beste bij alles tegelijk!
Een nieuw onderdeel dat niet mag worden vergeten, is tegenwoordig de home office. Want ook tijdens belangrijke besprekingen met de leidinggevende, andere meetings of bij het volgende virtuele sollicitatiegesprek wilt u zeker voor de camera stralen en er goed uitzien.


Opdat u het niet overdrijft of eventueel er vermoeider uitziet dan u wilt, hebben we hier een paar onmisbare beauty-tips:

  1. Geen make-uprand! Vanuit het onderste perspectief van een laptop is een (al is het maar licht) donkere rand bij de hals of het decolleté snel te zien en helaas niet zo mooi. Dus gebruik in het gunstigste geval een lichte make-up want een frisse teint is met lichtere kleuren beter herkenbaar.

  2. De ogen moeten stralen omdat juist voor de camera vaak de focus van de gesprekspartner kan liggen op het bovenste deel van het gezicht. Zijdeachtige oogschaduw op het bovenste ooglid is al voldoende om er alert en vriendelijk uit te zien. Brildragers opgepast: bij brillen die een donkere en bredere rand hebben, is ook mascara voldoende om het accent op de ogen te leggen.
  3. De wenkbrauwen lichtjes natekenen. Hiervoor is een getinte Eye Brow Gel die alleen met een klein borsteltje in de haartjes wordt gekamd, zeer goed geschikt.

  4. De lippen mogen geaccentueerd worden! Door de camera wordt vaak wat kleur uit het gezicht weggenomen – daarom mag het graag een beetje meer zijn. Ga voor een lichte glans op de lippen eens voor een bessentint of zelfs voor klassiek rood. Wel in mat graag want dit is deze zomer weer de beauty look van het seizoen!

  5. Highlighter accentueert – net zoals ook zonder voor de camera te zitten – de jukbeenderen en kan de rouge ook een keer vervangen. Deze plaats de zogenaamde dewy look op de voorgrond die in de home office eveneens een goede optie is om er natuurlijk, fris en jonger uit te zien.

  6. Ook de vingernagels mogen wel een beetje kleur hebben.  U bepaalt natuurlijk wat u van uw handen laat zien voor de camera. Verzorgde nagels vallen echter ook uw gesprekspartner aan de andere kant op wanneer u bijvoorbeeld gesticuleert of iets noteert.


Heeft u al eens geprobeerd u direct voor de camera op te maken? Nee? Probeer het eens want zo ziet u het resultaat meteen en kunt u indien gewenst nog aanpassen zonder weer naar de volgende spiegel te moeten zoeken.


Plaats uzelf in het juiste licht want zo mooi kan werken vanuit huis zijn!


Onze webcam highlights in een overzicht:

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenAls less more is - de herfst blijft natuurlijk (mooi)SKINIMALISM FIRSTAls less more is - de herfst blijft natuurlijk (mooi)
6 innovatieve oplossingen voor jouw individuele huidbehoefteWij presenteren onze gloednieuwe DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules!6 innovatieve oplossingen voor jouw individuele huidbehoefte
Niet rood worden – couperose!DIT DOET DE HUID GOEDNiet rood worden – couperose!
Winterroutine? In vijf stappen naar een verzorgde huid!Home Spa Moment: BABOR Mini FacialWinterroutine? In vijf stappen naar een verzorgde huid!
Dry brushing voor een mooie en strakke huidNew Year's Self-Care RitualDry brushing voor een mooie en strakke huid
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten