Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
FESTIVAL IN MY HEADNa de make-up is voor de make-up make-upChristina23 april 2021 Make-up voor die festivalstemming: met deze tips is het mogelijk!

Na een korte tijd zonder make-up – wat bijzonder goed is voor ons en onze huid, zoals we hier vorige week zagen – kunnen we de make-up wat "dikker" aanbrengen. Bij make-up is het bijzonder belangrijk om deze in de juiste mate te gebruiken. Dat geldt zowel voor het gebied rondom de ogen en lippen, alsook voor de huid. Als deze parameters op elkaar zijn afgestemd, dan kan er niets misgaan en staat niets een goed humeur nog in de weg.

 

Voor Koningsdag mag de make-up best wat opvallender zijn. Deze nationale feestdag mag ondanks de voortdurende beperkingen voor het gezicht best een beetje een make-upfeestje worden!

Mogen we even wat voorstellen?


Hier volgen vier goede tips voor iedereen die van mooie make-up houdt of van mooie make-up wil leren houden!


1. Wallen? Nee, bedankt!

Met een zorgvuldig gekozen concealer tover je zo stralende ogen tevoorschijn. Wat veel mensen echter niet weten: met dit kleine hulpmiddel ziet de gehele look er veel frisser uit en zien we er uitgeruster en stralender uit.
Onze tip: de concealer mag maximaal 1 - 2 tinten lichter zijn dan de rest van de make-up en de eigen huidskleur. Een goede dekking is een absolute vereiste om zijn reputatie als verfrisser waar te maken.


2. Een matte aangelegenheid

Wie zich 's ochtends de tijd en moeite getroost om de make-up wat uitgebreider aan te brengen, die mag zich verheugen op een beloning. En wel in de vorm van een geheel gematteerde huid. Het spreekt echter voor zich dat zelfs een goede foundation na vele uren niet meer zo matteert zoals in het begin. Daarom introduceren we nu de zogenaamde Blotting Papers, een gloednieuwe trend uit Japan. Nog nooit van gehoord? Geeft niks!
Onze tip: deze kleine doekjes passen in elke handtas en zijn te gebruiken als "vloeipapiertjes", vooral in de T-zone (voorhoofd, neus en kin). Druk het doekje lichtjes op de betreffende glanzende zones om het zweet, olie en vet te absorberen.


3. Streep voor streep

Onderschat het niet: ondanks de vele natuurlijke trends die momenteel gehypet worden op de beautymarkt, is en blijft eyeliner een klassieker! Juist bij bijzondere gelegenheden is dit een absolute blikvanger bij elke make-uplook. En voor iedereen voor wie de Smokey Eye-trend geen optie is, is dit het beste alternatief.
Onze tip: houd het zwarte lijntje smal, als het er wat natuurlijker moet uitzien. Breng de eyeliner bovendien direct op de wimperlijn aan. Als de elleboog bij het aanbrengen op een stevige ondergrond rust, dan lukt het ooglijntje nog beter.


4. Lippentips

Voor wat meer festival feelings mag de kleur op de lippen best knallen! Maar wees voorzichtig: als de ogen eigenlijk al de blikvanger zijn van je look, maak dan de mond wat ingetogener op.
Onze tip: als je van tevoren wat poeder op je lippen doet, dan blijft de kleur langer zitten! Lippenstift kun je trouwens ook deppend met je vinger op de lippen aanbrengen – dan is deze wat matter en is de kleur niet zo intens.

Als we dan niet mogen feesten, laten we dan tenminste wat feestelijke make-up dragen!

 

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenEmpowerment ShootKrachtige foto’s voor krachtige vrouwenEmpowerment Shoot
We gaan de strijd aan met fijnstof, smog & coOnze antipollutie-tipsWe gaan de strijd aan met fijnstof, smog & co
Zo werkt het: Clean Skincare Routinemet model Kiara Jade en DOCTOR BABOR CleanformanceZo werkt het: Clean Skincare Routine
BABOR X FINDINGMELISA: De BABOR Beauty Talk gaat van start!HOME SPA FESTIVALBABOR X FINDINGMELISA: De BABOR Beauty Talk gaat van start!
Zo verstevig je je huidbarrièreDe 5-stappen gezichtsroutine voor een gezondere huidZo verstevig je je huidbarrière
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten