Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
HYPE OR NO HYPEDat zijn de cosmeticatrends in 2023 gezichtsverzorgingChristina9 januari 2023 Rood gelakte lippen, blauw gemaquilleerde ogen: 2023 wordt een spannend jaar!

Oké, laten we het nieuwe jaar verwelkomen en ons verheugen op nieuwe inspiratie met het oog op skincare, make-up en co.! 2023 belooft spannende trends, knallende kleuren en tegelijkertijd een natuurlijke look! 

Zo veelzijdig wordt het nieuwe jaar
Glowy Skin

Een verzorgde en mooie huid is altijd trendy. Je hebt geen oudjaar nodig om hierover na te denken. Het is echter duidelijk: In 2023 hebben we een bijzondere glow nodig! Wanneer de huid vanzelf moet schitteren, is de aangewezen verzorging onontbeerlijk. En dat zijn onze tips:

  1. Grondig reinigen
  2. Serum of ampul gebruiken
  3. Voedende gezichtsverzorgingscrème aanbrengen
  4. Vergeet je oogcrème niet

Net zoals in het voorbije jaar blijven bijzondere werkstoffen zoals vitamine C en retinol een grote rol spelen. Volgens de huidige onderzoeksresultaten dragen ze immers bij aan de regeneratie van de huid. Ze worden bovendien in grote mate in de anti-aging-verzorging gebruikt en reduceren dus rimpels en andere ouderdomstekenen van de huid. 

In den WarenkorbCLEANFORMANCEAwakening Eye CreamHydraterende oogcrème. € 32,90* / 15 ml 1000ml - € 2 193,33In den WarenkorbDOCTOR BABORDetox Lipo CleanserReinigingsbalsem met detox-complex € 34,32* / 100 ml voorheen: € 42,90 1000ml - € 343,20
Korte en natuurlijke vingernagels 

Waar in het voorbije jaar kleur en lengte alom gevraagd waren, wordt dit jaar eerder een natuurlijke look nagestreefd: Vingernagels. Ze moeten kort en verzorgd zijn, het liefst vrij van overtollige nagelriemen en niet te droog. Daarom is een voedende handcrème onmisbaar! Ze hydrateert goed en geeft de handen en nagels meteen een speciaal verzorgd gevoel. Wie houdt van een extra accentje, kan enkel een dun lijntje kleurige nagellak op de nageltips aanbrengen. Alle tinten zijn toegestaan!

In den WarenkorbBABOR SPAHand CreamLichte handcrème - 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. € 19,90* / 100 ml 1000ml - € 199,00
Rode lippen in een glossy look

Viert de sneeuwwitje-look een come-back? We zijn erbij! Rode loppen zijn altijd een blijvertje, maar dit jaar niet langer in de matte versie, maar echt bijzonder spannend: in een glossy look! Ofwel gebruiken we dus een knalrode lipgloss of een rode lippenstift en vervolgens een glossing - die houdt nog langer en levert zeker heel wat complimenten op!

In den WarenkorbMAKE-UPSuper Soft Lip Oil 02 juicy redLippenolie met hoogglans. € 21,90* / 6 ml 1000ml - € 3 369,23In den WarenkorbMAKE-UPCreamy Lipstick 02 hot bloodedCrème-achtige lippenstift - Kleur en verzorging in één. € 25,90* / 4 g 1000g - € 6 475,00
Blauwe oogschaduw

Ook de ogen mogen geaccentueerd worden - dit jaar zelfs met kleur (echter niet in combinatie met de rode lippenstift)! Een blauwe oogschaduw of kajalpotlood maken nu deel uit van ons make-upassortiment. Hoe mooi! Ofwel worden ze lichtjes deppend over het ooglid aangebracht of slechts met een smal lijntje - wat je op dat moment ook verkiest. 

In den WarenkorbMAKE-UPEye Shadow Pencil 04 blueDe Super Easy-Eye Shadow. € 19,90* / 2 g 1000g - € 9 950,00
Kleine appelwangen

Rouge (het Franse woord voor "rood") of ook wel blush geeft je teint een frisse en mooi geaccentueerde uitstraling. Make-up zonder blush is mogelijk, maar niet nodig, want dit zorgt voor een lichtjes iriserende finish. Dit jaar echter nog eens anders, want make-upartiesten raden aan blush uitsluitend op de binnenkant van de wangen deppend aan te brengen. Zo komen de typische ”appelwangen” te voorschijn. Echt girly en werkelijk mooi!

In den WarenkorbMAKE-UPSatin Blush 02 roseGebakken poederrouge. € 29,90* / 5 g 1000g - € 5 980,00
Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenYAY or NAY: Wat de huid nodig heeft en wat haar kwetsbaar maaktHoe nuttig is Skin Fasting echt?YAY or NAY: Wat de huid nodig heeft en wat haar kwetsbaar maakt
Wat is mineraalpoeder?Het beste mineraalpoeder voor elk huidtypeWat is mineraalpoeder?
Onze tips voor een strakke lichaamshuidLOVE YOUR BODYOnze tips voor een strakke lichaamshuid
FULL SET POWERPowersets voor alle huidtypes: thuis of op reis, dit is professionele huidverzorging op zijn bestFULL SET POWER
Alles wat mama's en hun huid nodig hebbenTHE PERFECT ME-TIMEAlles wat mama's en hun huid nodig hebben
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten