MORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Nu nieuw!Daar zijn ze dan: onze high-performance DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules voor maximale resultatenZo innovatiefJe krijgt van ons een 3-delige set met DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules cadeau bij een aankoopwaarde vanaf 90 EURMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

De SOS-tip voor een vette en olieachtige huid

Een vette en olieachtige film op het gezicht, onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters, een bleke teint en grote poriën zijn ongewenste metgezellen die bijna iedereen met een gevoelige huid kent. Vooral de zogenaamde T-zone, die begint vanaf het voorhoofd en zich uitstrekt over de neus en mond tot aan de kin, heeft hier meestal mee te maken.

Maar wat zijn de oorzaken van een vette huid?


Verhoogde talgklieractiviteit is de hoofdoorzaak van een vette huid, maar ook andere factoren spelen een rol. Speciale ziekten of medicijnen kunnen onzuiverheden zoals puistjes veroorzaken. Wat bij vrouwen er ook nog eens vaak bijkomt: hormonen. Of het nu gaat om het gebruik van de anticonceptiepil, een zwangerschap, borstvoeding of een andere hormonale verandering in het lichaam: helaas weerspiegelt de huid dit vaak.

Wat wij kunnen doen


We toveren graag iets voor u tevoorschijn uit onze beauty bag-trukendoos zodat uw vette en olieachtige huid zichtbare verbeteringen ondergaat: De Active Purifier-ampul is precies afgestemd op uw huidtype en biedt wat uw huid nodig heeft. Het matteert de teint, vermindert huidonzuiverheden en verfijnt de teint aanzienlijk door zijn poriëndiep effect. Daarvoor zorgt een hoge concentratie leisteen- en theeboomolie, die een antibacterieel effect hebben en zo de onzuiverheden bestrijden.
Direct aangebracht op de huid na een grondige reiniging, is de Active Purifier-ampul de oplossing voor een langdurige heldere en gelijkmatige teint!

PS: We hebben ook goed nieuws voor uw huidtype: een vette huid is vaak beter bestand en ook robuuster tegen externe omgevingsinvloeden. Droogterimpels hebben dus vaak minder kans op vorming.

#keepsmiling

Wilt u weten welke ampul de beste is voor uw huid? Hier vindt u de Ampullenguide!

Deze artikel delen:

Christina
Christina

Een dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt!

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Natuurlijk? Natuurlijk!
De nieuwe herfst/winter AGE ID trendkleuren 2020/2021

Natuurlijk? Natuurlijk!

Mooi tijdens de nacht  – Waarom onze huid deze time-out nodig heeft!
TIPS VOOR EEN EFFECTIEVE SCHOONHEIDSSLAAP

Mooi tijdens de nacht – Waarom onze huid deze time-out nodig heeft!

BEAUTY FROM WITHIN
Microvoedingssupplementen met powerformule voor natuurlijke schoonheid

BEAUTY FROM WITHIN

Droog- en natscheren zonder een branderig gevoel na het scheren
Met de juiste aftershave naar een perfect verzorgde mannenhuid!

Droog- en natscheren zonder een branderig gevoel na het scheren

Het draait allemaal om  de juiste reiniging!
But first Cleansing

Het draait allemaal om de juiste reiniging!