Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Onze augustus-ampulDe SOS-tip voor een vette en olieachtige huid ampul-van-de-maandChristina1 augustus 2022 Het is tijd voor een zichtbaar betere huid! Onze augustus-ampul weet hoe het moet

Een vette en olieachtige film op het gezicht, onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters, een bleke teint en grote poriën zijn ongewenste metgezellen die bijna iedereen met een gevoelige huid kent. Vooral de zogenaamde T-zone, die begint vanaf het voorhoofd en zich uitstrekt over de neus en mond tot aan de kin, heeft hier meestal mee te maken.

We toveren graag iets voor u tevoorschijn uit onze beauty bag-trukendoos zodat uw vette en olieachtige huid zichtbare verbeteringen ondergaat: De Active Purifier-ampul is precies afgestemd op uw huidtype en biedt wat uw huid nodig heeft. Het matteert de teint, vermindert huidonzuiverheden en verfijnt de teint aanzienlijk door zijn poriëndiep effect. Daarvoor zorgt een hoge concentratie leisteen- en theeboomolie, die een antibacterieel effect hebben en zo de onzuiverheden bestrijden. Direct aangebracht op de huid na een grondige reiniging, is de Active Purifier-ampul de oplossing voor een langdurige heldere en gelijkmatige teint!

In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESActive PurifierWerkstofconcentraat voor een onzuivere huid en bij puistjes. € 27,90* / 14 ml 1000ml - € 1 992,86

Met een complex van Tea Tree Oil, leisteenolie en poeder van de babassu-noot helpen de Active Purifier Ampoule Concentrates de huid helderder en matter te maken en onzuiverheden te bestrijden en voorkomen.

Maar wat zijn de oorzaken van een vette huid? Verhoogde talgklieractiviteit is de hoofdoorzaak van een vette huid, maar ook andere factoren spelen een rol. Speciale ziekten of medicijnen kunnen onzuiverheden zoals puistjes veroorzaken. Wat bij vrouwen er ook nog eens vaak bijkomt: hormonen. Of het nu gaat om het gebruik van de anticonceptiepil, een zwangerschap, borstvoeding of een andere hormonale verandering in het lichaam: helaas weerspiegelt de huid dit vaak.

ZO WERKT DE ACTIVE PURIFIER-AMPUL
HET VOOR/NA-EFFECT

De doeltreffende combinatie van werkstoffen van de Active Purifier Ampoule Concentrates ondersteunt de huid bij onzuiverheden en puistjes en zorgt voor een zichtbaar helderder huidbeeld*. Overmatig vette glans wordt gereduceerd en al na het eerste gebruik ziet de huid er matter uit*.

* 33 vrouwen, thuisgebruik, 20-49 jaar, onzuivere gemengde huid, vettige huid

Hier is het voor/na effect van het gebruik van onze Active Purifier Ampoule in combinatie met Gel & Toning, Rose & Toning Essence, 10+10 AHA Peeling Gel, Blemish Reducing Cream.

GEBRUIK

Na reiniging met BABOR CLEANSING-producten. De ampul goed schudden en de ampullenhals met een tissue of met de meegeleverde ampullenopener bedekken. De ampul aan de hals of aan de opener vastnemen en de ampul met een trekkende beweging aan de onderste, gekleurde ring openbreken. Het concentraat in de handpalm gieten en over gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid inkloppen. Vervolgens een verzorgingscrème aanbrengen.

Wilt u weten welke ampul de beste is voor uw huid?

Hier vindt u de Ampullenguide!

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenOnze vijf beste Netflix-series van 2021Voorjaarsgevoel en spanning gegarandeerdOnze vijf beste Netflix-series van 2021
Bereik jouw Skin GoalIn drie stappen naar een duurzaam verbeterd huidgevoelBereik jouw Skin Goal
Huidveroudering begint halverwege de 20!Wanneer gaat u best naar de schoonheidsspecialist?Huidveroudering begint halverwege de 20!
Onze Ampul van de Maand JuliDe vitamineboost voor je huidOnze Ampul van de Maand Juli
Beauty-hype: toners die de huid veranderenTHIRSTY SKINBeauty-hype: toners die de huid veranderen
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten