Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Regenereren, opbouwen & verstevigenAnti-aging wondermiddel: Peptiden peptideMiriam19 februari 2023 Peptiden zijn de echte anti-aging wondermiddelen, ze houden de huid stevig, helpen bij de opbouw van nieuw volume en vernieuwen de cellen.

Met de jaren veranderen niet alleen wij, maar ook onze huidstructuur verandert. Het jeugdige volume neemt geleidelijk af, de huid wordt dunner en verliest elasticiteit. De eerste lijntjes en rimpels ontstaan. Met gecoördineerde zorg en de juiste werkstoffen kunnen we onze elastine- en collageensynthese ondersteunen, de elasticiteit en stevigheid van de huid verbeteren en de celvernieuwing stimuleren. De wondermiddelen: Peptiden.

Wat zijn peptiden?

Peptiden hebben verschillende functies, ze komen voor als hormonen in het menselijk lichaam of ook als boodschapperstoffen in planten. De term peptide wordt gebruikt om een molecuul aan te duiden dat bestaat uit verschillende aminozuren die door peptidebindingen met elkaar verbonden zijn. Er wordt onderscheid gemaakt tussen oligopeptide met minder dan 10 aminozuren en polypeptide met 10 - 100 aminozuren. Lange peptideketens met meer dan 100 aminozuren worden eiwitten genoemd. Peptiden zijn in feite kleine eiwitten die, net als collageen en elastine, belangrijke taken vervullen in onze huid. Zonder die stoffen zou onze huid verslappen en rimpels krijgen. De peptideketens houden samen, spannen aan, vernieuwen en strijken glad. 

Er is een hele reeks relevante peptiden in de huidverzorging, die synthetisch of natuurlijk worden geproduceerd, zoals uit lupinen of erwten. Natuurlijk werken peptiden niet alleen in een huidverzorgingsproduct, samen met andere actieve werkstoffen zoals hyaluron, waardevolle oliën, plantenextracten of antioxidanten kunnen zij de huid meer weerstand geven, de gewenste resultaten bereiken en het algemene huidbeeld verbeteren.


Je vindt peptiden in veel van onze producten, hier is een selectie van onze favorieten:

COLLAGEN REBUILDING AND PROTECTION

DOCTOR BABOR LIFTING CELLULAR Collagen Boost Infusion

Extra portie collageen voor het strakker maken en verstevigen van de huid.

 

De Collagen Booster Infusion is een verstevigend werkstofconcentraat dat dient als een intensieve behandeling van 4 weken om rimpels en afnemende stevigheid van het weefsel te corrigeren. Het bevat de werkstof Tripeptide-1 solution. De peptiden verhogen de synthese van collageen en elastine en optimaliseren zo de huidarchitectuur en de stevigheid van het huidweefsel. 

DOCTOR BABOR LIFTING CELLULAR Collagen Booster Cream

De Collagen Booster Cream zorgt voor een zichtbaar gladdere, stevigere en jeugdigere teint.

De perfecte verzorgingscrème voor een jeugdige, strakke huid en een stralende teint. De gladmakende en huidverstevigende eigenschappen van de zeer effectieve ingrediënten zijn wereldwijd bekend. De 24-uurs gezichtsverzorgingscrème voor het corrigeren van rimpels en verminderde weefselstevigheid bevat Tripeptides solution, die wordt gevormd uit palmitoyl tripeptide-5 en tripeptide-2. De peptiden verhogen de dichtheid en stevigheid van de huid door het collageenvezelnetwerk te herstructureren en te versterken.

DOCTOR BABOR LIFTING CELLULAR Collagen Booster Cream rich

Zeer rijke, gladmakende & verstevigende gezichtscrème, ook ideaal als nachtcrème.

Deze extra-rijke Collageen Booster Cream Rich is ontworpen om verzwakkende weefselstevigheid tegen te gaan, rimpeldiepte te verminderen en de huidbeschermingsbarrière te ondersteunen. De 24 h gezichtsverzorgingscrème bevat een Lupine-complex, dat bestaat uit peptiden uit lupine en zonnebloemolie. Ze stabiliseert, verstevigt en verdicht het collageenvezelnetwerk.

DOCTOR BABOR LIFTING CELLULAR Tightening Cream Mask

Anti-aging behandeling voor een strakker uitziende huid.

Het TIGHTENING CREAM MASK voorziet de veeleisende, rijpere en droge huid van krachtige werkstoffen met liftend effect en vermindert fijne lijntjes en rimpels zichtbaar.

Het rijke, direct werkende crèmemasker bevat signaalpeptiden die bij regelmatig gebruik microspanningen in de huid verminderen.

DOCTOR BABOR LIFTING CELLULAR Dual Eye Solution

Anti-aging oogverzorging-duo voor dag en nacht.

De Dual Eye Solution is een perfect op elkaar afgestemd anti-aging-duo voor de ogen, met speciale werkstoffen voor overdag en 's nachts. Een onmiddellijk gladmakende, verstevigende verzorging voor overdag en een intensief regenererende, verstevigende en ontzwellende verzorging voor de nacht. De aanwezige tripeptide solution van palmitoyl-tripeptide-5 verdikt het netwerk van collageenvezels en verhoogt zo de stevigheid van de huid.

Perfect gedoseerde werkstofpower

AMPOULE CONCENTRATES Perfect Glow

Werkstofconcentraat voor een direct geperfectioneerde huid & ultieme glow bij een vermoeide, doffe huid.

De beautyfilter voor elke dag - met direct zichtbaar effect. De Perfection Peptide P3 maken de eiwitbruggen tussen de dode hoorncellen los, bevorderen het afschilferingsproces en ondersteunen op die manier bij een regelmatig gebruik de huidvernieuwing.

In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESPerfect GlowWerkstofconcentraat voor een direct geperfectioneerde huid & ultieme glow bij een... € 36,90* / 14 ml 1000ml - € 2 635,71

AMPOULE CONCENTRATES Collagen Booster

Werkstofconcentraat voor meer elasticiteit en minder rimpels.

Naarmate je ouder wordt, neemt de natuurlijke productie van collageen in de huid af, zodat de huid haar spankracht verliest en meer rimpels vertoont. De aanwezige Tripeptide stimuleert de collageensynthese en ondersteunt de reorganisatie en versteviging van de collageenvezels.

In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESCollagen BoosterWerkstofconcentraat voor meer elasticiteit, veerkracht en minder rimpels.... € 39,90* / 14 ml 1000ml - € 2 850,00

AMPOULE CONCENTRATES 3D Firming

Werkstofconcentraat voor gezichtscontouren waarvan de stevigheid is afgenomen.

De 3D Firming Ampoule Concentrates zijn bedoeld voor huid die haar stevigheid en dus ook de contouren verliest. De aanwezige Tetrapeptide bevordert de stevigheid van de huid, gaat het inzakken van huidweefsel tegen en ondersteunt een jeugdige gezichtsuitstraling.

In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATES3D FirmingWerkstofconcentraat voor gezichtscontouren waarvan de stevigheid is afgenomen. € 39,90* / 14 ml 1000ml - € 2 850,00
HYALURON POWER

De DOCTOR BABOR HYDRO CELLULAR serie bevat HY 3-peptiden, die de huideigen hyaluronzuursynthesen activeren. Tegelijkertijd wordt de vorming van decorine en lumican gestimuleerd; als collageenbindende eiwitten zorgen zij voor een parallelle, gestructureerde indeling van de collageenvezels in het bindweefsel. Ze maken de huid van binnenuit intensief voller en strijken lijntjes en rimpels glad.

POWER SERUM AMPOULES

DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULES PEPTIDE

De anti-aging innovatie voor een direct gladdere en strakke huid - 3 biomimetische peptiden+ organisch silicium.

De doeltreffende combinatie van drie zeer effectieve biometrische peptiden (EGF-activerende cyclopeptiden + 2 FGF-activerende oligopeptiden) richt zich rechtstreeks op de cruciale groeifactoren EGF & FGF om de huideigen regeneratiemechanismen te stimuleren en zo de elasticiteit en stevigheid te verbeteren. Met ondersteuning van organisch silicium wordt het bindweefsel van de huid gereorganiseerd en geherstructureerd, zodat deze er na een week zichtbaar gladder en steviger uitziet.

DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULES RETINOL

De refining-innovatie voor een huid die er zichtbaar gladder uitziet - Retinol + Tri-Peptid-1.


De Retinol Power Serum Ampoules gaan effectief de uitgebreide tekenen van veroudering tegen en verbeteren de algehele huidtextuur. Dit is te danken aan de krachtige ingrediëntencombinatie van stabiele retinol en biomimetische tripeptide-1. Dit effectieve anti-aging duo maakt indruk met een verfijnde huid die er direct zichtbaar uitziet en minder fijne lijntjes – vanaf het eerste gebruik.

In den WarenkorbDOCTOR BABORRetinolDe refining-innovatie voor een huid die er zichtbaar gladder uitziet - Retinol +... € 52,90* / 14 ml 1000ml - € 3 778,57
Miriam
MiriamIk schrijf vanuit thuis blogs over beauty, mode, gezondheid, mindfulness en duurzaamheid. Ik houd me met name bezig met onderwerpen op het gebied van huidverzorging, Clean Beauty en cosmetica met werkstoffen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken, deze uit te proberen en hun effecten te observeren. Voor elke huidbehoefte is er de juiste oplossing en het juiste product. En hoe kan ik dat beter doen dan met mijn lievelingsmerk BABOR? Er komen nog veel spannende onderwerpen aan en ik kijk er erg naar uit om mijn ervaringen en gedachten met jullie te delen. toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenBABOR X FINDINGMELISA: De BABOR Beauty Talk gaat van start!HOME SPA FESTIVALBABOR X FINDINGMELISA: De BABOR Beauty Talk gaat van start!
Hydraterende crème voor het gezichtHydraterende crème voor elk huidtypeHydraterende crème voor het gezicht
Ons geheim voor een gezonde huiddie van binnen naar buiten straaltOns geheim voor een gezonde huid
Lippenstift & lipglossWelke kleur past bij mij en bij de huidige trend?Lippenstift & lipgloss
Een lichter alternatief voor foundation? We got you!Onze nieuwe BB Cream: meer dan alleen maar een getinte dagverzorgingEen lichter alternatief voor foundation? We got you!
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten