Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Geef nu cosmetica van de beste kwaliteit cadeau met deze drie setsIdeeën voor kerstcadeaus? gezichtsverzorgingChristina14 november 2023 Laat de feestdagen maar komen: met deze drie sets worden alle cadeauwensen vervuld!

Het is een geweldig idee om met de feestdagen cosmetica cadeau te doen, want daarmee verwen je je dierbaren en laat je ze stralen. Maar natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met de cadeausets van BABOR!

Of het nu gaat om de beauty adventskalender, luxe gezichtsverzorging of de beste anti-aging-producten: hiermee komen alle beauty-liefhebbers aan hun trekken! 

Waarom zou ik met de feestdagen cosmetica cadeau doen?

1. Verwennerij: Kerstmis is een tijd om je te laten verwennen en dat is precies wat hoogwaardige cosmetische producten doen: pure wellness en ontspanning in een meestal hectische periode.

2. Individualiteit: Cosmetische producten zijn zeer gevarieerd en kunnen specifiek worden afgestemd op de behoeften en voorkeuren van je dierbaren.

3. Feestelijke presentatie: Cosmetica kan als kerstcadeau prachtig worden ingepakt, helemaal in de stijl van het betoverende seizoen. Een mooie cadeauset is daarom een goed idee!

4. Langdurig plezier: In tegenstelling tot veel andere cadeaus gaan cosmetische producten vaak heel lang mee. Elke keer dat je dierbaren deze producten gebruiken, zullen ze denken aan jouw genegenheid en zorgzaamheid.

5. Variatie: Van lippenstift en oogschaduwpaletten tot huidverzorgingssets en reinigingsproducten: cosmetische cadeaus zijn er in alle soorten en maten en voor elk budget.

Onze kerstsets tegen een aantrekkelijke prijs
AMPOULE CONCENTRATES-ADVENTSKALENDER

24 kleine serums voor een groot plezier: de al jaren zeer populaire BABOR-adventskalender is er dit jaar ook weer in een bijzonder ontwerp. Hij bevat ampullen voor alle huidtypen die de huid hydrateren, opvullen en een frisse teint geven.

 

HSR LIFTING XMAS SET

Met zijn liefdevolle verpakking en aantrekkelijke prijs zorgt de exclusieve anti-aging cadeauset van HSR LIFTING voor bijzonder ongekende verwenmomenten.

In deze set vind je een oorspronkelijk formaat met 50 ml van onze best verkochte HSR ANTI-WRINKLE CREAM en een exclusief speciaal formaat van de HSR ANTI-WRINKLE SERUM met 10 ml – voor een uitgebreide anti-aging ervaring. Beide producten vormen samen het ultieme anti-aging-duo, dat gericht allerlei rimpels tegengaat en de oorzaken van rimpelvorming effectief bestrijdt. Dit resulteert in een duidelijke verbetering van de huidelasticiteit en een intensief lifting-effect.

SEA CREATION THE GIFT SET

Voor iedereen die op zoek is naar buitengewone en hoogwaardige cosmetica, voor zichzelf of voor hun dierbaren. De prachtig met de hand verpakte SEA CREATION Set is perfect voor allround anti-aging en biedt effectieve bescherming tegen stress op de huid, ook weer gepresenteerd in een feestelijk ontwerp.

Deze set bevat twee producten tegen een aantrekkelijke prijs: een oorspronkelijk formaat met 30 ml van THE SERUM en een exclusief speciaal formaat met 15 ml van THE CREAM.

In den WarenkorbSEA CREATIONTHE GIFT SETOns anti-aging meesterwerk in een exclusieve geschenkset voor een speciale prijs. € 230,00* / Set met 2 delen
TEGOEDBONNEN

De feestdagen zijn ideaal om je dierbaren te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Wat is dan persoonlijker en liefdevoller dan een cadeau dat hen meevoert naar de wereld van schoonheid en verzorging? Kerstcadeaus met cosmetica zijn niet alleen een prachtige manier om je genegenheid te tonen, maar ook een geweldig idee om je dierbaren te laten stralen tijdens dit frisse seizoen. En als je ze liever zelf hoogwaardige cosmetica laat uitkiezen, zijn onze tegoedbonnen het ideale cadeau! 

Naar de tegoedbonnen! 

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenHealthy glowCleane beautyroutine voor een stralende huidHealthy glow
Onze Women Empowerment ChallengeLet’s empower togehterOnze Women Empowerment Challenge
THIS OR THAT?Serum of ampul?THIS OR THAT?
Dry brushing voor een mooie en strakke huidNew Year's Self-Care RitualDry brushing voor een mooie en strakke huid
YOUR PERSONAL ME-TIMEDoe een tegoedbon voor een treatment cadeau of gun jezelf wat persoonlijke me-timeYOUR PERSONAL ME-TIME
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten