Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Zo krijg je binnen 14 dagen een stralende huidAfdoende ampullenpower gezichtsverzorgingChristina6 februari 2024 Time to glow again: Wil je je huid beter hydrateren?

De lente staat voor de deur en je huid kijkt uit naar de nieuwe start! Na de winter is het mogelijk dat je huid gevoelig reageert op de omschakeling naar warmere dagen. Wat is er nu aan de orde: De juiste verzorging en eindeloze hydratatie! Een preventieve behandeling vermijdt jeuk en rode plekken op een droge huid. 

Waarmee is de huid gebaat in de lente?

Hydratatie: Na de koude wintermaanden is het doorgaans nodig je huid extra te hydrateren. Gebruik daarom een lichte, hydraterende crème of lotion om je huid voldoende te voeden. Je huid heeft ook baat bij het gebruik van een serum met hyaluron of ampullen met power-werkstoffen. Onze nieuwe Perfect Skin Collection ampullenset in de voorjaarseditie bevat 14 op elkaar afgestemde ampullen die je huid hydrateren, rimpels en andere tekenen van veroudering helpen bestrijden en zorgen voor een heel speciale glow.

In den WarenkorbAMPOULE CONCENTRATESPerfect Skin Collection Spring EditionIntensieve 14-daagse ampullenkuur voor een stralend mooie huid aan het begin van de... € 54,90* / 28 ml 1000ml - € 1 960,71

Zonnebescherming: Het is daarom belangrijk om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen door de toenemende zon. Gebruik daarom een zonnebeschermingsproduct [https://de.babor.com/hautwissen/sonnenpflege] met voldoende hoge beschermingsfactor tegen de zon (LSF), vooral als je buiten bent. 


Zachte reiniging: Gebruik milde reinigingsproducten om je huid niet onnodig te belasten. Zo help je de natuurlijke beschermende barrière van je huid te behouden.


Lenteschoonmaak in de huidverzorgingsproducten: Controleer je huidverzorgingsproducten en gooi producten weg waarvan de vervaldatum is verstreken of die je niet meer nodig hebt. Nieuwe producten kunnen je huid beter ondersteunen.


Gezonde voeding: Een evenwichtige voeding met veel vers fruit en verse groenten en voldoende water kan ertoe bijdragen je huid van binnenuit te ondersteunen.

 

Peeling: Een zachte peeling kan bijdragen tot de verwijdering van dode huidcellen en een verbetering van de huidstructuur. Maak echter geen gebruik van te grove peelings om irritaties te vermijden.


Luchtbevochtiging: Tijdens de overgang naar een ander seizoen kan de luchtvochtigheid schommelen. Gebruik indien nodig een luchtbevochtiger om je huid te beschermen tegen uitdroging.


Conclusie: Onthoud dat elk huidtype anders is en dat het belangrijk is om producten en huidverzorgingsroutines te kiezen die passen bij jouw specifieke huidbehoeften. Het is altijd aan te bevelen een dermatoloog te consulteren als je specifieke huidproblemen hebt.


Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenBereik jouw Skin GoalIn drie stappen naar een duurzaam verbeterd huidgevoelBereik jouw Skin Goal
Na de make-up is voor de make-upFESTIVAL IN MY HEADNa de make-up is voor de make-up
Wanneer creativiteit een roeping wordtEen interview met onze medewerker LauraWanneer creativiteit een roeping wordt
Meer WOW-effect op de huid met de Perfect GlowOnze ampul van septemberMeer WOW-effect op de huid met de Perfect Glow
Zo ziet de anti-aging voor beginners verzorgingsroutine van model Kristin Gebert eruit met BABOR!Anti-aging voor beginnersZo ziet de anti-aging voor beginners verzorgingsroutine van model Kristin Gebert eruit met BABOR!
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten