Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Office beauty essentialsDeze 10 beauty-producten zou u altijd in de buurt van het bureau moeten hebben! gezichtsverzorgingLuisa22 mei 2020 Het maakt niet uit of u thuis werkt of op kantoor, met deze beauty-producten bent u tijdens het werk op alles voorbereid.

BABOR hoofdkantoor "The Curve" in Aken.

 

Het maakt niet uit of u thuis werkt of op kantoor, met deze beauty-producten bent u tijdens het werk op alles voorbereid. Droge handen, een ladder in uw panty, blue light & co hebben zo geen kans en brengen een echte girl boss niet van slag.

1.
Nagellakremover

De nagellak is eraf? Afgebroken nagellak kan echt afleiden, daarom verwijdert u deze beter helemaal en lakt u uw nagels opnieuw. Welke nagellak in de lade van uw bureau moet liggen, leest u bij punt 2.

2.
Transparante nagellak

Een transparante nagellak zorgt voor een frisse glans op de nagels. Hij is heel gemakkelijk aan te brengen en kan bovendien nog bij een heel ander beauty-probleem worden gebruikt, namelijk bij een ladder in uw panty! Breng daarvoor gewoon een kleine hoeveelheid nagellak met het kwastje aan op het gat en druk het samen. De lak verhindert nu dat de ladder verdergaat.

3.
Handcrème

Mooie handen: daar draait het om bij de begroeting van klanten en collega’s. Maar ook bij het thuis werken, willen we graag dat onze handen fijn aanvoelen. Het beste is om een handcrème te gebruiken die snel intrekt en geen vettige sporen op het toetsenbord achterlaat.

4.
Lippenstift

Wist u, dat vaak een vleugje kleur op de lippen al voldoende is om uw algehele uitstraling er frisser en soevereiner uit te laten zien? Een rosé-crèmetint is perfect geschikt op kantoor. Extra verzorgende werkstoffen zoals mangoboter en hyaluronzuur bevorderen de lippenstift tot uw persoonlijke assistent. 

5.
Gezichtsspray

Een gezichtsspray zorgt voor de ultieme frisheidskick bij een droge kantoorlucht. Thermal Spray is hiervoor bijzonder goed geschikt want hij hydrateert 100% en brengt ook over de make-up heen de nodige verfrissing tussendoor. 

6.
Matterend poeder

U bent kort voor de volgende vergadering nog druk bezig geweest met bepaalde kwesties? Matteer glans snel & ongecompliceerd met een transparant poeder dat de make-up niet beïnvloedt, maar deze zelfs nog langer laat zitten!

7.
Voedingssupplementen

Uw stressniveau heeft het maximum bereikt – behoud uw pokerface en zorg dat er niets van uw gezicht af te lezen is! Invloeden van binnenuit en buitenaf zorgen ervoor dat het uiterlijk van onze huid verandert. Afhankelijk van het werk kunnen dit stress alsmede een ongezonde voeding zijn. Geselecteerde voedingsstoffen helpen nu om de natuurlijke energiewinning van de huid te ondersteunen. En dit heel gemakkelijk door de inname van twee capsules per dag.

8.
Concealer

Het business-diner van de afgelopen avond duurde wat langer dan gedacht? Een oplichtende concealer met direct een liftend effect verbergt kringen onder de ogen en laat een natuurlijke glow verschijnen die uw blik er jonger en frisser uit laat zien.

9.
Oogpads

Als bij het diner dan ook nog een glas wijn te veel werd gedronken en een concealer alleen niet meer voldoende is, gebruikt u oogpads. Ze verkoelen het ooggebied en geven binnen 10 minuten meteen een frisheid die het ooggebied er stralender en strakker uit laat zien. Tip: oogpads voor gebruik in de koelkast leggen!

10. Pollution Protect & Stress Control Ampul

Twee ampullen die het stressniveau van onze huid minimaliseren resp. reguleren. Ze laten een vermoeide huid er stralender, kalmer en gevitaliseerd uitzien:


`s Morgens op het gezicht aangebracht, verbetert de Pollution Protect ampul met probiotische werkstofpower en natuurlijke antioxidanten de celreparatie van de huid en beschermt ons tegen vroegtijdige huidveroudering door „blauw licht“, waaraan we dagelijks op kantoor worden blootgesteld door het gebruik van smartphone en computer. 


De Stress Control ampul zorgt ervoor, dat de huid in stresssituaties minder droog wordt en werkt met hexapeptide-8, dat een botox-gelijkend effect op de huid heeft, tegen stressrimpels. Als SOS-helper kalmeert het hooggeconcentreerde serum de  huid binnen drie minuten en reduceert roodkleuringen na slechts 10 minuten. 


Anti-stress work-out voor het gezicht

Geen zorgen, het gaat niet om grimassen trekken. De mini-work-out ontspant de door stress verkrampte gezichtsspieren. Ideaal na het aanbrengen van een ampul. Kan men echter ook heel goed tussendoor op kantoor doen.

STAP VOOR STAP

Zo functioneert de anti-stress work-out voor het gezicht! Voor ultra ontspannen gelaatstrekken!

Uitvoering met plat neergelegde vingertoppen. De richting van de spier op intensieve wijze nalopen en op deze manier rekken. Zeven seconden rekking & drie herhalingen per stap. Aan de slag!

  1. Vingertoppen plat in het midden op het voorhoofd leggen, met druk in de richting van de haaraanzet naar boven gaan, tot zeven tellen, spanning loslaten. Met de vingertoppen zachtjes vanuit het midden van het voorhoofd naar de slapen gaan.

  2. Wijs-, middel- en ringvingers rechts en links naast de neus plaatsen en ca. 1 cm naar buiten bewegen. Tot zeven tellen, spanning loslaten.

  3. Wijs- en middelvingertoppen gespreid boven de mondhoek plaatsen en via het jukbeen tot aan de slapen naar boven bewegen. Tot zeven tellen, spanning loslaten.

  4. Wijs- en middelvinger ontmoeten elkaar in het midden boven de bovenlip en onder de onderlip en gaan dan langs de lipcontouren. Tot zeven tellen, spanning loslaten.

  5. Middel- en ringvingers zijdelings op de randen van de kaken leggen en ca. 2 – 3 cm in de richting van de mondhoeken gaan. Tot zeven tellen, spanning loslaten.


IMPRESSIES VAN HET BABOR BUREAU

Voor het geval u zich ooit heeft afgevraagd hoe de kantoren in het hoofdkwartier in Aken er uitzien...

Caloriën tellen tijdens het trappen lopen.

Luisa
LuisaIk begin mijn dag met een kop koffie in bed, zoekend naar de nieuwste trends op het gebied van beauty en lifestyle. Daarbij stel ik steeds dezelfde vragen: Waar zijn jullie vandaag in geïnteresseerd? Waar zijn jullie naar op zoek? Wat willen jullie over een product weten voordat jullie het kopen? Voor mijn informatieve artikel sta ik in nauw contact met onze experts van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Complexe onderwerpen in een eenvoudig, interessant en SEO-geoptimaliseerd jasje gieten – dat is een goede omschrijving van mijn baan als Content & UX Manager bij BABOR. Tijdens het hardlopen langs de Rijn zet ik mijn gedachtes op een rijtje, zodat ik met frisse energie een nieuw artikel kan schrijven! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenOptimaal verzorgd onder het beschermingsmaskerDe juiste gezichtsverzorging onder het mondkapjeOptimaal verzorgd onder het beschermingsmasker
Moeder zijn, moeder wordenI CAME HERE FOR LOVEMoeder zijn, moeder worden
Mascara verwijderen op een zachte en efficiënte manierMake-up juist verwijderen - zo gaat datMascara verwijderen op een zachte en efficiënte manier
Byebye hyperpigmentatie!Wat daadwerkelijk helpt tegen pigmentvlekken?Byebye hyperpigmentatie!
Selfcare RoutineCleane beautyroutine voor een stralende teintSelfcare Routine
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten