Charity EditionBij aankoop van de Precious Collection krijgt u een exclusief T-shirt van ons cadeauNature meets ScienceVerzeker je nu van onze beperkt verkrijgbare ampullen-introductiesetsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Lichaamspeeling

Eindelijk zomer! Alleen de juiste lichaamspeeling passend bij uw huidtype ontbreekt nog om uw huid perfect voor te bereiden op de zomer. Want een peeling kan nu de huid ontdoen van afgestorven huidschilfertjes en ervoor zorgen, dat de eerste zonnestralen op een glad, fris huidoppervlak terechtkomen – voor een gelijkmatige, door de zon gekuste teint! Tevens wordt de huid bevrijd van vet en onzuiverheden, zodat de zonverzorgingsproducten beter en gelijkmatiger kunnen worden aangebracht.

Welke lichaamspeeling voor welk huidtype?

Lichaamspeeling: verzorgende suikerpeeling/oliepeeling voor de droge huid

BABOR SPA BALANCING De zout- en suikerpeeling verwijdert op zachte en tegelijk intensieve wijze afgestorven huidschilfertjes. Waardevolle oliën uit argan, amandel en macadamianoot verzorgen de huid daarbij op intensieve wijze.

Lichaamspeeling: verfrissende peelinggel voor de normale huid

BABOR SPA ENERGIZING De peelinggel met zijn frisse geur van limoen en groene thee verlevendigt de huid en is ideaal om overtollige huidschilfertjes te verwijderen. Vooral in de zomer overtuigt de verlevendigende lichaamspeeling!

Lichaamspeeling: zachte gelcrèmepeeling voor de gevoelige huid

BABOR SPA RELAXING De luchtige gelcrèmepeeling ontspant met zijn bloemig houtachtige geur eb een vleug lavendel. De peeling zonder microplastic is perfect geschikt om afgestorven huidschilfertjes op bijzonder zachte wijze te verwijderen. Hydraterende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid daarbij niet uitdroogt.

Lichaamspeeling: verstevigende body peelingcrème voor de rijpe huid

BABOR SPA SHAPING De heerlijke body peeling cream bevat natuurlijke peellichaampjes uit cranberry’s en cellulose. Terwijl de huid al na het eerste gebruik er gelijkmatiger en gladder uitziet, stimuleert het aanwezig plantaardig shaping-complex de spankracht en de elasticiteit van de huid.


Onze lichaamspeeling:

Alle BABOR peelings zijn zonder uitzondering vrij van microplastic (dus peellichaampjes van kunststof).

Lichaamspeeling: het juiste gebruik

In het algemeen gebruikt men een lichaamspeeling onder de douche. Verdeel de peeling op het natte lichaam, peel de huid met draaiende bewegingen en was de overgebleven peellichaampjes daarna grondig met water weg. Bij voorkeur gebruikt u een peeling `s avonds, zodat de huid gedurende de nacht kan regenereren.

Lichaamspeeling: hoe vaak?


In de winter – voor een heerlijk zachte huid: gebruik minstens een keer per week een lichaamspeeling om de droge winterhuid te ontdoen van afgestorven hoorncellen, zodat de huid het vocht van een lichaamsverzorging later beter kan opnemen. 

In de zomer – voor de optimale, zomerse, bruine kleur:  gebruik minstens een keer in de maand een lichaamspeeling, zodat de huid regelmatig ontdaan wordt van droge huidschilfertjes en de zonnestralen gelijkmatig op het huidoppervlak terecht kunnen komen. 

Overigens blijft de gelijkmatige, bruine kleur na een lichaamspeeling ook langer behouden! De bovenste huidlaag vernieuwt zich ongeveer elke vier weken vanzelf. Daarbij worden de bovenste hoorncellen afgestoten, zodat helaas ook de bruine kleur geleidelijk verloren gaat. Heeft men de huid echter eerst ontdaan van de oude huidschilfertjes, dan blijft de bruine kleur langer behouden.

Meer tips voor een langdurig, bruine kleur:


Tip 1: Voorbruinen & zonnecrème gebruiken

Laat uw huid stap voor stap wennen aan de zon. Begin met een kort verblijf in de zon en gebruik daarbij een zonnecrème met een voldoende hoge zonbeschermingsfactor. Hoe hoog deze moet zijn, hangt helemaal af van uw huidtype. Dat een hoge LSF het krijgen van een bruine kleur verhindert, is een fabel! Liever juist en op een gezonde manier bruin worden, dan een pijnlijke zonnebrand te riskeren en daarna helemaal niet meer in de zon kunnen komen.

 

Tip 2: De huid van binnenuit beschermen

Om het vocht van de huid optimaal te kunnen behouden, is alleen insmeren niet voldoende. Naast het uitwendige gebruik van een zonverzorging kunt u uw huid ook ondersteunen met nutritieve maatregelen. Antioxidatieve vitaminen helpen de huid te beschermen tegen oxidatieve stress door zonnestraling. Bovendien helpt veel drinken! 

Tip 3: Vocht na het zonnen

Na een dag in de zon heeft de huid vocht en regeneratie nodig! Met een aftersun lotion kunt u nu de huidregeneratie ondersteunen en de huid met hydraterende ingrediënten verzorgen, zodat de bruine kleur langer behouden blijft.


AFTER SUN EENS ANDERS!

De aftersun lotion van DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR ondersteunt niet alleen de huidregeneratie na het zonnen, maar laat ons dankzij bruinversnellers uit kuisboomextract er langer ontspannen uitzien.

Tip 4: Niet te lang en te heet douchen

Hoe gezonder en gehydrateerd de huid, des te langer blijft de bruine kleur behouden. Door intensief, heet douchen kan men ook de pH-waarde van de huid beïnvloeden. Het gevolg kan een droge huid zijn en daardoor gaat de bruine kleur sneller verloren.


De passende lichaamsverzorging op de peeling:

Vergelijkbare artikelen

Droog- en natscheren zonder een branderig gevoel na het scheren
Met de juiste aftershave naar een perfect verzorgde mannenhuid!

Droog- en natscheren zonder een branderig gevoel na het scheren

Make-up voor elke dag
Step by step Beschrijving door model Alexandra Nicole

Make-up voor elke dag

Beauty- & DIY-decoratietips voor vrolijke paasdagen thuis!
Laat Pasen maar komen

Beauty- & DIY-decoratietips voor vrolijke paasdagen thuis!

Het draait allemaal om  de juiste reiniging!
But first Cleansing

Het draait allemaal om de juiste reiniging!

Onze beautyvoornemens voor 2021
New Year, New Skin

Onze beautyvoornemens voor 2021