MORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Nu nieuw!Daar zijn ze dan: onze high-performance DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules voor maximale resultatenZo innovatiefJe krijgt van ons een 3-delige set met DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules cadeau bij een aankoopwaarde vanaf 90 EURMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Palesa Motaung wint BABOR studiebeurs in Zuid-Afrika

De 24-jarige Palesa Motaung is wereldwijd de eerste winnares van de BABOR studiebeurs. Wat houdt deze beurs in? Samen met CIDESCO (Comité International d’Esthétique et de Cosmétologie) – de internationaal toonaangevende organisatie voor professionele cosmeticaopleidingen – hebben we een studiebeursprogramma in het leven geroepen, waarvan het doel is om jonge vrouwen de kans te bieden hun totale potentieel te ontplooien. 

Hiermee brengen we niet alleen een ode aan de schoonheid van krachtige vrouwen, maar ondersteunen ook diegenen die al een start hebben gemaakt om hun dromen te verwezenlijken. De powervrouwen van morgen dus! Palesa Motaung is er één van: 

Sterk. Mooi. Zelfbewust. Met de volgende zin uit haar motivatiebrief heeft ze ons overtuigd: „Ik wil graag een onderneemster worden die niet alleen voor zichzelf werkt, maar voor andere talenten mogelijkheden creëert.“ Want net zoals zij zijn we ervan overtuigd, dat vrouwen juist bijzonder sterk zijn, als ze samen iets bewerkstelligen: Empowered women empower women.  

De studiebeurs wordt gefinancierd via de verkoop van onze iconische THE GOLD COLLECTION ampullensets. Dit is niet alleen de allereerste ampul die in goud gedompeld werd, maar staat eveneens voor women empowerment. Zo wordt er per verkochte set telkens €1 besteed aan het studiebeursprogramma. 

Palesa studeert aan de Central University of Technology in Bloemfontein, Zuid-Afrika – één van de weinige openbare universiteiten in dit gebied. Ze groeide op bij verschillende familieleden – eerst op het platteland, later in de stad. Wat ze uit deze bewogen jeugd meenam, was een tomeloze nieuwsgierigheid en de wens om iets nieuws te beleven. 


We hebben haar uitgenodigd voor een interview: 


Lieve Palesa, had je er rekening mee gehouden dat je de studiebeurs zou winnen?

Ik heb het wel heel erg gewenst maar ik heb er echt niet op gerekend.


Hoe voelde je je toen je hoorde dat jij de winnaar was?

Ik was heel emotioneel toen ik vernam dat ik de wedstrijd had gewonnen. Dit heeft zeker bijna een hele dag geduurd voordat ik het ook echt geloofde. De mail moest ik verschillende keren doorlezen, mijn ouders moesten aan de telefoon bevestigen dat ik niet droomde …


Is er sindsdien iets in je leven veranderd?

Er is heel veel veranderd! Maar op de eerste plaats staat toch wel de opluchting dat ik me dit jaar geen zorgen meer hoef te maken over de verdere kosten voor mijn opleiding. Zeker bij alles wat er in de actuele situatie hier aan de hand is ...“  


Wat bevalt je het beste aan de opleiding?

Te zien, hoe het huidbeeld van de klant van behandeling na behandeling positief verandert – en het maakt dan niet uit of het gaat om een gezichts- of lichaamsbehandeling. De dankbaarheid en het plezier dat je ontvangt is enorm en dat geeft vleugels.“ 

Palesa bij een schoonheidsbehandeling. Ze wil graag haar studie afsluiten met het CIDESCO Beauty Therapy Diploma. 
 

Heb je al plannen hoe het na je opleiding verder zal gaan?

Jazeker! Voordat ik zelfstandig ga werken, wil ik graag nog veel plaatsen ontdekken en veel leren uit de beauty-branche. Daarom wil ik het liefste werken in een omgeving waar beide optimaal met elkaar verbonden kunnen worden.


Hartelijk dank voor het inspirerende interview, lieve Palesa! We zullen je blijven volgen en zijn benieuwd waar je weg jou naartoe leidt. 


U wilt meer te weten komen over de empowerment-actie? Kijk dan naar de campagnevideo over de THE GOLD COLLECTION set:

Op onze actiepagina kunt u zich bovendien laten inspireren door de interessante, uiteenlopende verhalen van krachtige vrouwen. 

Women empowerment is voor ons een gelegenheid van het hart!

SHOP THE LOOK

Jil
Jil

Al enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :)

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Het jeukt – tips bij neurodermitis!
EEN DROGE HUID & ONAANGENAME JEUK

Het jeukt – tips bij neurodermitis!

Collageen voor een gladdere huid
Anti-agingwerkstof tegen rimpels

Collageen voor een gladdere huid

Zo werkt het: Clean Skincare Routine
met model Kiara Jade en DOCTOR BABOR Cleanformance

Zo werkt het: Clean Skincare Routine

Zo ziet de anti-aging voor beginners verzorgingsroutine van model Kristin Gebert eruit met BABOR!
Anti-aging voor beginners

Zo ziet de anti-aging voor beginners verzorgingsroutine van model Kristin Gebert eruit met BABOR!

Droge huid
Droge gezichtshuid & droge huidplekken op het lichaam: oorzaken en tips voor de juiste verzorging

Droge huid