De SOS-tip voor een vette en olieachtige huid

Een vette en olieachtige film op het gezicht, onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters, een bleke teint en grote poriën zijn ongewenste metgezellen die bijna iedereen met een gevoelige huid kent. Vooral de zogenaamde T-zone, die begint vanaf het voorhoofd en zich uitstrekt over de neus en mond tot aan de kin, heeft hier meestal mee te maken.

Maar wat zijn de oorzaken van een vette huid?


Verhoogde talgklieractiviteit is de hoofdoorzaak van een vette huid, maar ook andere factoren spelen een rol. Speciale ziekten of medicijnen kunnen onzuiverheden zoals puistjes veroorzaken. Wat bij vrouwen er ook nog eens vaak bijkomt: hormonen. Of het nu gaat om het gebruik van de anticonceptiepil, een zwangerschap, borstvoeding of een andere hormonale verandering in het lichaam: helaas weerspiegelt de huid dit vaak.

Wat wij kunnen doen


We toveren graag iets voor u tevoorschijn uit onze beauty bag-trukendoos zodat uw vette en olieachtige huid zichtbare verbeteringen ondergaat: De Active Purifier-ampul is precies afgestemd op uw huidtype en biedt wat uw huid nodig heeft. Het matteert de teint, vermindert huidonzuiverheden en verfijnt de teint aanzienlijk door zijn poriëndiep effect. Daarvoor zorgt een hoge concentratie leisteen- en theeboomolie, die een antibacterieel effect hebben en zo de onzuiverheden bestrijden.
Direct aangebracht op de huid na een grondige reiniging, is de Active Purifier-ampul de oplossing voor een langdurige heldere en gelijkmatige teint!

PS: We hebben ook goed nieuws voor uw huidtype: een vette huid is vaak beter bestand en ook robuuster tegen externe omgevingsinvloeden. Droogterimpels hebben dus vaak minder kans op vorming.

#keepsmiling

Wilt u weten welke ampul de beste is voor uw huid? Hier vindt u de Ampullenguide!

Diesen Artikel teilen:

Vergelijkbare artikelen

Cadeau-ideeën voor Valentijnsdag  om verliefd op te worden
From BABOR with Love

Cadeau-ideeën voor Valentijnsdag om verliefd op te worden

Hydra Plus – De dorstlesser voor uw huid!
Onze juli-ampul

Hydra Plus – De dorstlesser voor uw huid!

Het draait allemaal om  de juiste reiniging!
But first Cleansing

Het draait allemaal om de juiste reiniging!

Ogen open en door
Verzorgingstips voor een heldere blik

Ogen open en door

Nagelverzorging voor gezonde vingernagels
Bye bye droge nagelriem. Hallo mooie nagels!

Nagelverzorging voor gezonde vingernagels