MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWGift GuideExclusivesProductlijnenGezichtAmpullenTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
CIAO MAKE-UPMake-up snel verwijderen! make-upLuisa21 augustus 2020 Heeft u ‘s avonds geen zin om uw make-up te verwijderen? We laten u zien hoe u make-up en vuil snel en gemakkelijk van de huid verwijdert, zodat u met plezier in het dromenrijk kunt duiken!

Hebt u een lange, vermoeiende dag achter de rug en wilt u liever meteen naar bed? Helaas kunt u er echter niet omheen - uw make-up moet nog worden verwijderd! We laten u zien hoe u make-up en vuil snel en gemakkelijk van de huid verwijdert, zodat u met plezier in het dromenrijk kunt duiken.

‘S AVONDS AFSCHMINKEN SNEL & EENVOUDIG MET SLECHTS EEN PRODUCT!

Onze Gentle Cleansing Milk is uw perfecte partner voor een eenvoudige reinigingsroutine op avonden waar het snel en gemakkelijk moet gaan. De reinigingsmelk is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid, en is eveneens ideaal te gebruiken als make-up remover. Zo hebt u maar één product nodig om uw huid te zuiveren van vuil en make-up!

EVENTJES UW MAKE-UP VERWIJDEREN & DAN SNEL HET DROMENRIJK INDUIKEN!

STAP 1
OOGMAKE-UP VERWIJDEREN

Maak een wattenschijfje een beetje nat zodat het product niet direct wordt opgenomen. Doe er nu wat reinigingsmelk op en leg het wattenschijfje met lichte druk op uw gesloten ogen. Laat het korte tijd inwerken en verwijder de oogmake-up gemakkelijk van binnen naar buiten!


STAP 2
GEZICHT REINIGEN

Doe 3 pompjes reinigingsmelk in uw handpalm en verdeel de reinigingsmelk over de droge huid van uw gezicht. Masseer het met uw vingertoppen kort in de huid in cirkelvormige bewegingen en was het af met koud water. Afdrogen & tijd om uw bed in te duiken!

Trouwens: Voor snelle toebrenging onderweg kunt u de reinigingsmelk ook zonder water gebruiken en verwijdert u het vervolgens eenvoudig met een vochtige doek!


Good night & sweet dreams!

In den Warenkorb
CLEANSINGGentle Cleansing MilkBijzonder milde, huidvriendelijke reinigingsmelk. € 21,52* / 200 ml voorheen: € 26,90 1000ml - € 107,60
Luisa
LuisaIk begin mijn dag met een kop koffie in bed, zoekend naar de nieuwste trends op het gebied van beauty en lifestyle. Daarbij stel ik steeds dezelfde vragen: Waar zijn jullie vandaag in geïnteresseerd? Waar zijn jullie naar op zoek? Wat willen jullie over een product weten voordat jullie het kopen? Voor mijn informatieve artikel sta ik in nauw contact met onze experts van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Complexe onderwerpen in een eenvoudig, interessant en SEO-geoptimaliseerd jasje gieten – dat is een goede omschrijving van mijn baan als Content & UX Manager bij BABOR. Tijdens het hardlopen langs de Rijn zet ik mijn gedachtes op een rijtje, zodat ik met frisse energie een nieuw artikel kan schrijven! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenSeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzeeLuxe die u dicht op de huid zitSeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzee
Onze tips voor een strakke lichaamshuidLOVE YOUR BODYOnze tips voor een strakke lichaamshuid
Wintertijd is treatmenttijd!Vind nu je perfecte BABOR TreatmentWintertijd is treatmenttijd!
Meer ruimte in de badkamerOnze beauty multitaskersMeer ruimte in de badkamer
Peeling 1x1Alles over het geheime beauty-wapen van de schoonheidsverzorgingPeeling 1x1
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten