Pure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringMORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Gegarandeerd zomergevoelVerzeker je vanaf een inkoopwaarde van 90 EUR van een stijlvolle Canvas BagInstant GlowOntvang bij je aankoop vanaf 80 euro een Moisture Glow Cream als miniMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Zo mild en zo mooi: handverzorging is zelfzorg!

„In gespannen tijden zoals nu moeten we vooral op onszelf letten en tijd nemen voor onszelf“, zegt Lynn Duijs, huidverzorgingsexpert bij BABOR. „Juist daarom moeten we ons verzorgingstechnisch concentreren op onze handen die dit jaar al veel hebben moeten lijden en nog wat voor de boeg hebben. Het voortdurend wassen en desinfecteren hebben namelijk hun uitwerking op onze handen.“ Lynns Home Spa moment is daarom de professionele handverzorging. “Voor een beetje extra verzorging is het nu de tijd omdat de aankomende winter op basis van zijn koude onze handen erg op de proef stelt”, zegt ze.


Lynns tips en trucs, hoe u nu speciaal goed voor uw handen kunt zorgen:


First step: BABOR SPA Nourishing Hand Wash Oil.

Zoals de naam al zegt, is dit product op basis van een olieachtige consistentie opgebouwd en verrijkt met lipiden. De olie bevat bovendien sheabutter, arganolie en – niet te vergeten – amandelolie. Dit maakt de handen heel soepel.
Gebruik: de olie op de vochtig gemaakte handen aanbrengen en inmasseren. Aansluitend onder lauwwarm water afwassen.
Good to know: één van de weinige handwasproducten die de handen niet extra uitdrogen!

 

Second step: BABOR SPA Shaping Body Peeling Cream

De Body Peeling Cream met exclusief elsbes-stamcellenextract en natuurlijke peellichaampjes van cranberry’s en cellulose heeft een soepele consistentie. Waarom gebruiken we hier nog extra een peeling? We willen graag afgestorven huidschilfertjes verwijderen, opdat de huid gladder en zachter aanvoelt. Op deze manier kan de handcrème hierna beter in de huid  trekken. De Peeling Cream behoort tot onze BABOR Shaping serie en alle producten hieruit zorgen voor een heel speciaal verzorgingsmoment door hun verleidelijke geur.
Gebruik: de Peeling Cream wordt aangebracht op droge handen en gelijkmatig in de huid gemasseerd. Vervolgens kunnen de natuurlijke peellichaampjes met een handdoek worden verwijderd.
Good to know: gebruik geen water om de peeling van de handen te wassen! Wat achterblijft is een vleugje crème op de handen.


Third step: BABOR SPA Shaping Cuticle & Nail Repair

Hier gaat het om een zeer volle crème die een geïrriteerde huid van de handen en nagels direct kalmeert. Bovendien zorgt de crème ervoor dat de nagels harder worden en meer weerstand krijgen.
Gebruik: verdeel de crème eerst op de vingernagels en masseer deze in de huid en nagelriemen. Wanneer de gebarsten huid van de handen en nagels u pijn bezorgen, is deze crème optimaal want hij kalmeert direct.
Good to know: de Cuticle & Nail Repair Cream kan elke dag worden gebruikt.


Fourth step: BABOR SPA Pre- & Probiotic Hand Cream

Als afsluiting van de intensieve handverzorging wordt de Pre- & Probiotic Hand Cream als intensieve verzorging aangebracht. Deze handcrème ondersteunt de regeneratie van de beschadigde huidbeschermingsbarrière en herstel zodoende het vochtverlies. Bovendien zorgt de crème ervoor dat de handen er jonger uitzien. De daarin aanwezige, natuurlijke oliën verzorgen de huid, zodat u uw handen weer perfect verzorgd kunt laten zien.
Good to know voor iedereen die het graag wil: een tweede laag handcrème maakt de huid nog zachter! Wie de handverzorgingsroutine voor het naar bed gaan uitvoert en voor de tweede laag gaat, wordt beloond met een maximum aan verzorgde handen.

 

 


Korte handmassage, lang effect

„Een goede handmassage kan ertoe bijdragen om de gespannen handen in het dagelijkse leven te verlichten. Vaak valt het niet op, hoe stijf de handen kunnen worden door de vele bewegingen en belastingen – vooral bij diegenen die veel tijd achter de computer doorbrengen “, zegt Lynn Duijs. Bovendien vermindert ze de gevolgen van overbelasting alsook pijn door verkrampingen – ook in het gebied van de rug en de nek.

Meer tips bij het thema handverzorging en handmassage vindt u hier!

Hier langs

 We hebben voor u deze en andere Home Spa sets samengesteld voor een ontspannen tijd thuis:

 

HOME SPA SET HAND

Perfect op elkaar afgestemde verzorging voor happy hands

 Verneem hier meer

 

 

HOME SPA SET CLEAR

De perfecte reiniging! Tot diep in de poriën, herstellend, zuiverend

Verneem hier meer


 

HOME SPA SET SENSITIVE

Het verzorgingstrio voor de gevoelige huid

Verneem hier meer

 

 

HOME SPA SET HYDRA

Bye bye droge huid! Dankzij deze verzorging met een boost aan vocht

Verneem hier meer

 

 

HOME SPA SET GLOW

3, 2, 1 - GLOW! Dankzij de combinatie van reiniging en ampullen

 Verneem hier meer

Deze artikel delen:
Christina
Christina

Een dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt!

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Model Laura weet hoe ze het moet doen: Zo zorgt ze voor haar oogcontouren
Ogen open voor een stralend uitzien

Model Laura weet hoe ze het moet doen: Zo zorgt ze voor haar oogcontouren

Anti-aging werkstoffen
Deze werkstoffen beschermen het beste tegen vroegtijdige huidveroudering & rimpels

Anti-aging werkstoffen

Onze Women Empowerment Challenge
Let’s empower togehter

Onze Women Empowerment Challenge

Het BABOR Beauty ABC!
BABOR IN CIJFERS & FEITEN

Het BABOR Beauty ABC!

De meest populaire adventskalender eindelijk gepersonaliseerd!
Beauty Power

De meest populaire adventskalender eindelijk gepersonaliseerd!