Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Luxe die u dicht op de huid zitSeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzee actieve-ingredientenChristina18 november 2020 Alleen verkrijgbaar bij BABOR: luxeverzorging uit de zee krijgt een nieuwe dimensie met de exclusieve SeaCreation-serie.

Laat u overspoelen door verzorgend zeewater en ontdek een van de grote geheimen van de beauty-branche: intelligente, thermoactieve celbescherming. De thermophilus-bacterie leeft onder extreme hitte en druk aan de voet van diepzeevulkanen. Daar kan hij overleven dankzij zijn bijzondere thermoactieve celbescherming. Het zijn precies deze eigenschappen die onze BABOR-onderzoekers gebruiken voor de exclusieve en effectieve SeaCreation Anti-Aging-verzorging.


Dit maakt een ongekende schoonheid mogelijk, maar de SeaCreation-lijn is veel meer dan alleen anti-rimpelverzorging. Na ruim vijftien jaar zijn onze onderzoekers er namelijk in geslaagd om een van de meest effectieve Anti-Aging-proteïnen te isoleren: het zeldzame Glycocéane GP3.

Een meesterwerk voor de huid

De combinatie van de thermophilus-bacterie en Glycocéane GP3 met het speciale green caviar algae extract zorgt op de volgende manieren voor een optimaal Anti-Aging-effect:

  1. De huid wordt perfect glad
  2. De huid wordt beschermd tegen vroegtijdige veroudering
  3. De huidige ouderdomssporen worden minder zichtbaar
  4. De jeugdige uitstraling wordt versterkt
  5. De huid wordt optimaal van vocht voorzien
  6. De huid wordt vitaler en krijgt een rozig frisse tint
  7. Het weefsel wordt verstevigd
  8. De huidvernieuwing wordt versneld
  9. Gezichtscontouren worden duidelijker en steviger
  10. De elasticiteit van de huid wordt sterk verbeterd


Zijn deze tien redenen voor u niet genoeg om de sprong in het diepe te wagen? Zet dan onze extra voordelige SeaCreation GIFT SET op uw verlanglijstje en geniet van professionele en luxe huidverzorging. U zult zich volgend jaar mooier dan ooit voelen!


SEACREATION IS EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR IN DE BABOR ONLINE SHOP OF BIJ UW BABOR-SCHOONHEIDSSPECIALISTE!

 


Dit is een overzicht van alle luxe producten uit de SeaCreation-serie:

In den WarenkorbSeaCreationTHE EYE CREAMDe luxueuze anti-aging, verzorgende oogcrème. € 170,00* / 15 ml 1000ml - € 11 333,33In den WarenkorbSeaCreationTHE CREAMLuxe anti-aging, verzorgende gezichtscrème. € 400,00* / 50 ml 1000ml - € 8 000,00In den WarenkorbSeaCreationTHE MASKLuxe anti-aging crèmemasker. € 190,00* / 50 ml 1000ml - € 3 800,00In den WarenkorbSeaCreationTHE SERUMLuxe anti-aging werkstofconcentraat € 230,00* / 30 ml 1000ml - € 7 666,67In den WarenkorbSeaCreationTHE CREAM RICHVolle, luxe anti-aging, verzorgende gezichtscrème. € 450,00* / 50 ml 1000ml - € 9 000,00
Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenLippenstift & lipglossWelke kleur past bij mij en bij de huidige trend?Lippenstift & lipgloss
Wrap it upDe handige aanvulling voor je beauty-routineWrap it up
Cadeau-ideeën voor Valentijnsdag  om verliefd op te wordenFrom BABOR with LoveCadeau-ideeën voor Valentijnsdag om verliefd op te worden
Mooi op elke leeftijdAlles tegen rimpels!Mooi op elke leeftijd
READY FOR TAKE OFFMet BABOR op reis: Deze kleine verpakkingen maken je vakantie mooierREADY FOR TAKE OFF
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten