Gezonde huidOntvang de beperkt verkrijgbare BABOR-pillendoos GRATIS bij uw aankoop!More Beauty, More GoldOnze 7-daagse Gold ampullenkuur voor regeneratie, stevigheid en gladheidEen frisse & soepele, gladde huidmet het Hyaluron Power-cadeau dat u krijgt bij een aankoopwaarde vanaf 80 EURMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Het Anti-Hangover Plan

Het maakt niet uit of het gaat om de komende Carnavalsdagen, het volgende bedrijfsfeest of het trouwseizoen. Zodra de dagen lengen, stapelen ook de feestuitnodigingen zich op. Terwijl we ons verheugen op een nacht waarin we doorzakken, betekent gebrek aan slaap en teveel alcohol stress voor lichaam en huid. Want het ontbreekt gewoonweg aan tijd om behoorlijk te regenereren – wat de volgende dag ook aan de huid te merken is: ze ziet er vaal en droog uit. 

Om dit vakkundig tegen te gaan, hebben we voor u een paar tips verzameld voor de ideale voorbereiding en de optimale verzorging na een partynacht, om eventuele naweeën te voorkomen of snel weer te vergeten. 

Eerste vuistregel: make-up verwijderen & reinigen

De kater – die meestal te merken is aan hoofd- en buikpijn – gaat daadwerkelijk ook gepaard met veel belasting voor de huid. Zodoende verlangt echt elke vezel van het lichaam naar hydratatie en reiniging. Daarom luidt de eerste vuistregel: maakt niet uit hoe laat u thuis komt van de party, make-up verwijderen en reinigen is een must. 

Verzorgen

Al voordat u op weg gaat naar het feestgedruis, kunt u voorbereidingen treffen om u zich de volgende dag fitter te voelen – en er wakker uit te zien. Zet gewoon al vooraf een grote fles water die u `s nachts drinkt om aan de kater te ontkomen, op uw nachtkastje klaar. Bovendien: verkoelende oogpads of de Cooling oogcrème in de koelkast leggen, voor het dubbele verfrissingseffect de volgende ochtend. 

De verfrissende douche

De weg naar de douche de volgende dag is goud waard. We adviseren wisseldouches (afwisselend warm en koud) – zij maken u echt wakker. Hier zijn producten met citrus-ingrediënten echte energie-boosters bij een kater. 

Antikater make-up

Op de katerdagen hanteren we liever het motto „minder is meer“ en zien we af van zware make-up. Gebruik in plaats daarvan een kalmerende dagcrème of een zacht getinte gezichtscrème. Voor een gezond stralende glow  gaan we voor kleuraccenten. Onze nieuwe Glow Bronzer is hier perfect voor! 

Ontspanning puur

Een tip die eveneens wonderen bewerkstelligt: het lichaam rust gunnen. Op de dagen na uitvoerige feestelijkheden liever geen ontbijtafspraak maken – liever langer in bed blijven liggen en naar een chill-out playlist luisteren of een Netflix-documentaire bekijken. Op deze manier gunt u uw lichaam en uw huid de kans om optimaal te regenereren. Een beauty-sessie met een revitaliserend masker staat in ieder geval wel op het programma!

We hopen dat we u een paar bruikbare tips ter beschikking hebben gesteld, zodat u hiermee een perfecte start van de ochtend na een feestnacht heeft en dat u uw huid snel weer kunt laten  stralen. En laatste tip: Onze ampoule concentrates - ze werken onmiddelijk. 

Vergelijkbare artikelen

Alles wat het hartje begeert, komt onder onze kerstboom
Jil geeft cadeau | Luisa geeft cadeau | Christina geeft cadeau

Alles wat het hartje begeert, komt onder onze kerstboom

Zo mooi is de nude-look met onze AGE-ID kleuren
Natural Beauty

Zo mooi is de nude-look met onze AGE-ID kleuren

Mooi tijdens de nacht  – Waarom onze huid deze time-out nodig heeft!
TIPS VOOR EEN EFFECTIEVE SCHOONHEIDSSLAAP

Mooi tijdens de nacht – Waarom onze huid deze time-out nodig heeft!

Droge huid
Droge gezichtshuid & droge huidplekken op het lichaam: oorzaken en tips voor de juiste verzorging

Droge huid

Make-up voor elke dag
Step by step Beschrijving door model Alexandra Nicole

Make-up voor elke dag