Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Als de huid in opstand komt„Maskne“ = onzuiverheden door het dragen van maskers gezichtsverzorgingChristina11 december 2020 Een masker dragen daagt de huid uit – toch met de juiste verzorging kan dit duel worden gewonnen.

Een nieuw begrip heeft dit jaar zijn intrede gedaan in de beautybranche: „Maskne“ – wat niets anders betekent dan masker + acne. De huid wordt door het dragen van een gezichtsmasker vaak erg geprikkeld. En dit heeft verschillende oorzaken:
De luchttoevoer is onder het nauw aansluitende masker beperkt, zodat de poriën minder mogelijkheid hebben om te ademen. Bovendien hoopt de warmte zich daaronder zo sterk op, dat er vocht ontstaat en overlast door transpiratie het gevolg is. Hier komt nog bij dat het materiaal van het masker van doorslaggevende betekenis is hoe sterk de huid wordt geïrriteerd. Afhankelijk van stof en kleurstof lokken deze verschillende reacties van de huid uit.


En dit zijn tekenen en symptomen voor een geïrriteerde huid door het dragen van de maskers:


  1. Puistjes
  2. Roodkleuringen
  3. Jeuk
  4. Eczemen
  5. Zwellingen

 

Keep calm and care on

Geen reden om te wanhopen! Wie nu lijdt onder de uitwerkingen van het dragen van maskers en de symptomen graag wil bestrijden, moet inzetten op de juiste verzorging.


En die begint zoals bekend bij de reiniging! Tot in de poriën, herstellend en zuiverend moet de reiniging zijn – net zoals onze gelimiteerde Home Spa Set Clear voor een voordeelprijs!

In de 1e stap reinigen en herstellen de legendarische BABOR Hy-Öl en Phytoactive Combination de huid, wat als perfecte voorbereiding voor stap 2 dient: het Cleanse & Peel Mask verwijdert met zijn natuurlijke peellichaampjes overtollige talg en afgestorven huidschilfertjes op zachte wijze en is werkzaam tot in de poriën. De huid voelt gladder en soepeler aan. Stap 3: de hoge concentratie van leisteen- en theeboomolie in de Active Purifyer ampullen werkt antibacterieel en reduceert zo snel en effectief aanwezige puistjes.


Het resultaat: het huidbeeld is zichtbaar gezuiverd en verfijnd!

 
Nu ontdekken!

 

 

De eveneens gelimiteerde Small Purity Set voor een voordeelprijs is zonder meer de professional tegen puistjes. De set bestaat uit twee ultra effectieve SOS antipuistjeshelden: de De-Blemish Cream en de De-Blemish Powder.

Als onmiddellijke hulp tegen huidonzuiverheden wordt in stap 1 de Cream na de reiniging aangebracht. Deze reduceert puistjes en vermindert de talgproductie. De huid wordt bovendien gematteerd. Stap 2: het Blemish Reducing Duo laat puistjes meteen optisch verdwijnen en camoufleert anderzijds onzuiverheden op perfecte wijze. De Powder wordt in stap 3 met de Cream vermengd en `s avonds direct op de onzuiverheden aangebracht, opdat deze gedurende de nacht kunnen verminderen.


Het resultaat: een gelijkmatiger huidbeeld!


Nu ontdekken!

 

Een allround verzorging tegen puistjes wordt geboden door de Big Purity Set voor een voordeelprijs.

In stap 1 wordt de huid tot in de poriën gereinigd met de Intensive Calming Cleanser. Deze vermindert irritaties en roodkleuringen en ontspant effectief de huid. Een onaangename jeuk wordt verminderd en de regeneratie  van de natuurlijke huidbeschermingsbarrière wordt ondersteund. Net zoals in de Small Purity Set herstellen de De-Blemish Cream en de De-Blemish Powder de huid want ze bestrijden doelgericht puistjes en andere onaangename onzuiverheden.


Het resultaat: een gekalmeerde en gelijkmatigere huid!

 
Nu ontdekken!

 

We trekken ten strijde tegen puistjes en onzuiverheden!

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenOnze Ampul van de Maand JuliDe vitamineboost voor je huidOnze Ampul van de Maand Juli
BABOR store in de Ohhh de CologneOHHH HOE MOOI IS KEULEN!BABOR store in de Ohhh de Cologne
Good for your skin – good for our planet.De BABOR Green Agenda & onze Clean Beauty-lievelingsproductenGood for your skin – good for our planet.
Onmiddellijke kalmering met microzilverSnelle ontspanning voor een gestreste, geïrriteerde huidOnmiddellijke kalmering met microzilver
StriaeOorzaken & tipsStriae
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten