NIEUW: CLEANSINGOnze iconische reinigingsproducten voor elk huidtypeMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
It’s time for GOLD againOndersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie! gezichtsverzorgingChristina27 januari 2021 Charity moment: We kunnen eindelijk weer wat goeds doen. Met de 'Beauty in a bottle'-collectie worden vrouwen ondersteund.

BABOR zet zich al enkele jaren in voor de empowerment van vrouwen. Gendergelijkheid is wereldwijd immers nog steeds een ernstig en onderschat probleem. Doordat de rechten van vrouwen nog steeds worden onderdrukt, doordat vrouwen geen opleiding mogen volgen of doordat ze te maken krijgen met psychologisch en fysiek geweld.
Gelukkig komen er steeds meer campagnes en initiatieven ter bestrijding van geweld en discriminatie. Daarom vecht BABOR opnieuw mee voor een heel bijzondere zaak die ons na aan het hart ligt:
Wij ondersteunen met de verkoop van elke 'Beauty in a bottle'-ampullenkuur voor het tweede jaar op rij een beursprogramma dat in samenwerking met CIDESCO, de internationale leidinggevende organisatie voor professionele cosmeticavorming, in het leven is geroepen.


En wat houdt dat programma precies in?

Heel concreet wordt de opleiding voor het CIDESCO Beauty Therapy Diploma op een CIDESCO-school in Zuid-Afrika gestimuleerd, zodat vrouwen hun droom om schoonheidsspecialiste te worden kunnen najagen. Professionele schoonheidsspecialistes met een CIDESCO Beauty-diploma beheersen alle toepassingen en behandelingen op het gebied van gezicht en lichaam. Zij kunnen op elk moment over de hele wereld solliciteren naar een baan op basis van hun diepgaande specialistische kennis.

So gold and so good


Al aan het begin van het jaar kunnen we dus iets goeds doen: Bij de aankoop van een 'Beauty in a bottle'-ampullenkuur zelfs twee keer! We doen onszelf of een geliefde een plezier en helpen bovendien vrouwen in Zuid-Afrika om hun droom waar te maken.
Dit zijn de werkstofcomplexen die resultaten leveren:


  1. De Active Night Ampulle (4×): Onze booster voor schoonheidsslaapjes, die dankzij algen- en truffelextracten de nachtelijke regeneratie ondersteunt.
  2. De 3D Firming Ampullen (3×): Onze 3-voudige power tegen de tekenen des tijds verbetert de huidstructuur, versterkt het weefsel en laat de contouren verschijnen alsof deze opnieuw vormgegeven zijn.


#togetherstronger

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenDeze 10 beauty-producten zou u altijd in de buurt van het bureau moeten hebben!Office beauty essentialsDeze 10 beauty-producten zou u altijd in de buurt van het bureau moeten hebben!
Gezondheid van de huidWaarom is de verzorging van de huidbarrière een absolute must voor de beautyroutine?Gezondheid van de huid
AHA vs. BHAWelke peeling is de juiste voor jouAHA vs. BHA
Droog- en natscheren zonder een branderig gevoel na het scherenMet de juiste aftershave naar een perfect verzorgde mannenhuid!Droog- en natscheren zonder een branderig gevoel na het scheren
Christmas CountdownNu nog bestellen: de gepersonaliseerde BABOR adventskalenderChristmas Countdown
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten