Beperkt verkrijgbaarDe 14-daagse ampullenkuur 'The Art of Beauty Collection' van Cevin Parker100% liftend effect, 0% injectieOntvang nu het DOCTOR BABOR Collagen-Peptide Derma Filler Serum cadeau!MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
It’s time for GOLD againOndersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie! gezichtsverzorgingChristina27 januari 2021 Charity moment: We kunnen eindelijk weer wat goeds doen. Met de 'Beauty in a bottle'-collectie worden vrouwen ondersteund.

BABOR zet zich al enkele jaren in voor de empowerment van vrouwen. Gendergelijkheid is wereldwijd immers nog steeds een ernstig en onderschat probleem. Doordat de rechten van vrouwen nog steeds worden onderdrukt, doordat vrouwen geen opleiding mogen volgen of doordat ze te maken krijgen met psychologisch en fysiek geweld.
Gelukkig komen er steeds meer campagnes en initiatieven ter bestrijding van geweld en discriminatie. Daarom vecht BABOR opnieuw mee voor een heel bijzondere zaak die ons na aan het hart ligt:
Wij ondersteunen met de verkoop van elke 'Beauty in a bottle'-ampullenkuur voor het tweede jaar op rij een beursprogramma dat in samenwerking met CIDESCO, de internationale leidinggevende organisatie voor professionele cosmeticavorming, in het leven is geroepen.


En wat houdt dat programma precies in?

Heel concreet wordt de opleiding voor het CIDESCO Beauty Therapy Diploma op een CIDESCO-school in Zuid-Afrika gestimuleerd, zodat vrouwen hun droom om schoonheidsspecialiste te worden kunnen najagen. Professionele schoonheidsspecialistes met een CIDESCO Beauty-diploma beheersen alle toepassingen en behandelingen op het gebied van gezicht en lichaam. Zij kunnen op elk moment over de hele wereld solliciteren naar een baan op basis van hun diepgaande specialistische kennis.

So gold and so good


Al aan het begin van het jaar kunnen we dus iets goeds doen: Bij de aankoop van een 'Beauty in a bottle'-ampullenkuur zelfs twee keer! We doen onszelf of een geliefde een plezier en helpen bovendien vrouwen in Zuid-Afrika om hun droom waar te maken.
Dit zijn de werkstofcomplexen die resultaten leveren:


  1. De Active Night Ampulle (4×): Onze booster voor schoonheidsslaapjes, die dankzij algen- en truffelextracten de nachtelijke regeneratie ondersteunt.
  2. De 3D Firming Ampullen (3×): Onze 3-voudige power tegen de tekenen des tijds verbetert de huidstructuur, versterkt het weefsel en laat de contouren verschijnen alsof deze opnieuw vormgegeven zijn.


#togetherstronger

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenCeramiden voor de huidLichaamseigen lipide voor een versterkte en gladde huidbarrièreCeramiden voor de huid
SeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzeeLuxe die u dicht op de huid zitSeaCreation: zeer effectief schoonheidswonder uit de diepzee
CelluliteDit helpt tegen sinaasappelhuid!Cellulite
Winter-Glowing HacksOnze BABORISTA's zweren bij deze beauty highlightsWinter-Glowing Hacks
Droge handenOorzaken & tips voor de juiste verzorging bij droge handenDroge handen
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten