MORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Nu nieuw!Daar zijn ze dan: onze high-performance DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules voor maximale resultatenZo innovatiefJe krijgt van ons een 3-delige set met DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules cadeau bij een aankoopwaarde vanaf 90 EURMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Ondersteun vrouwen nu met de 'Beauty in a bottle'-collectie!

BABOR zet zich al enkele jaren in voor de empowerment van vrouwen. Gendergelijkheid is wereldwijd immers nog steeds een ernstig en onderschat probleem. Doordat de rechten van vrouwen nog steeds worden onderdrukt, doordat vrouwen geen opleiding mogen volgen of doordat ze te maken krijgen met psychologisch en fysiek geweld.
Gelukkig komen er steeds meer campagnes en initiatieven ter bestrijding van geweld en discriminatie. Daarom vecht BABOR opnieuw mee voor een heel bijzondere zaak die ons na aan het hart ligt:
Wij ondersteunen met de verkoop van elke 'Beauty in a bottle'-ampullenkuur voor het tweede jaar op rij een beursprogramma dat in samenwerking met CIDESCO, de internationale leidinggevende organisatie voor professionele cosmeticavorming, in het leven is geroepen.


En wat houdt dat programma precies in?

Heel concreet wordt de opleiding voor het CIDESCO Beauty Therapy Diploma op een CIDESCO-school in Zuid-Afrika gestimuleerd, zodat vrouwen hun droom om schoonheidsspecialiste te worden kunnen najagen. Professionele schoonheidsspecialistes met een CIDESCO Beauty-diploma beheersen alle toepassingen en behandelingen op het gebied van gezicht en lichaam. Zij kunnen op elk moment over de hele wereld solliciteren naar een baan op basis van hun diepgaande specialistische kennis.

So gold and so good


Al aan het begin van het jaar kunnen we dus iets goeds doen: Bij de aankoop van een 'Beauty in a bottle'-ampullenkuur zelfs twee keer! We doen onszelf of een geliefde een plezier en helpen bovendien vrouwen in Zuid-Afrika om hun droom waar te maken.
Dit zijn de werkstofcomplexen die resultaten leveren:


  1. De Active Night Ampulle (4×): Onze booster voor schoonheidsslaapjes, die dankzij algen- en truffelextracten de nachtelijke regeneratie ondersteunt.
  2. De 3D Firming Ampullen (3×): Onze 3-voudige power tegen de tekenen des tijds verbetert de huidstructuur, versterkt het weefsel en laat de contouren verschijnen alsof deze opnieuw vormgegeven zijn.


#togetherstronger

Deze artikel delen:

Christina
Christina

Een dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt!

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Moeder zijn, moeder worden
I CAME HERE FOR LOVE

Moeder zijn, moeder worden

Meer ruimte in de badkamer
Onze beauty multitaskers

Meer ruimte in de badkamer

Zo werkt het: Clean Skincare Routine
met model Kiara Jade en DOCTOR BABOR Cleanformance

Zo werkt het: Clean Skincare Routine

Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituut
Voor de doelgerichte anti-aging behandeling van het gevoelige oog- en mondgebied

Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituut

De meest populaire adventskalender eindelijk gepersonaliseerd!
Beauty Power

De meest populaire adventskalender eindelijk gepersonaliseerd!