Pure verwennerijMaak kennis met BABOR SPA en dompel je onder in onze wellness-ervaringMORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Gegarandeerd zomergevoelVerzeker je vanaf een inkoopwaarde van 90 EUR van een stijlvolle Canvas BagMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Instituts- und SPA Finder
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Instituts- und SPA Finder
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Optimaal verzorgd onder het beschermingsmasker

Het mondkapje is inmiddels niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Voor onze gezondheid heel nuttig maar voor onze huid echter niet bijzonder fijn. We laten je zien hoe jij de huid het beste onder het beschermingsmasker kunt verzorgen en onzuiverheden kunt voorkomen.

Dit doet het dragen van een mondkapje  met onze huid

Het is verplicht om in het openbaar vervoer, in supermarkten en in winkels een mondkapje te dragen. Zelfs voor wie er op kantoor niet achter het bureau blijft zitten, is het inmiddels verplicht een medisch mondkapje of FFP2-mondkapje te dragen. Wie snel iets moet afhandelen en het masker maar kort draagt, zal vermoedelijk geen grote problemen van de huid waarnemen. Wie echter door zijn werk gedurende meerdere uren een beschermingsmasker  moet dragen, kan te maken krijgen met huidproblemen zoals onzuiverheden, roodkleuringen en irritaties. Het continu dragen van het masker kan leiden tot wrijving en drukpunten op de huid. Het zweet onder het masker verstoort bovendien de huidbeschermingsbarrière, het laat haar uitdrogen en maakt haar gevoeliger voor irritaties en onzuiverheden.

Overdag: zo verzorgt je jouw huid onder het beschermingsmasker

Bescherm jezelf en de medemensen door de regels op te volgen en een mondkapje te dragen. We laten je zien welke gezichtsverzorging helpt om jouw huid onder het mondkapje dagelijks te beschermen. 

 

De huidbarrière versterken, en zo de huid onder het mondkapje beschermen 

Met onze intensieve, gefaseerde verzorgingsserie DOCTOR BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAR kun je jouw huid nu optimaal verzorgen. De Intensive Calming Cleanser zorgt voor een grondige maar tevens behoedzame reiniging van de huid. De luchtige variant van de Intensive Calming Cream kalmeert de huid en is perfect geschikt voor de dagelijkse verzorging onder het beschermingsmasker. Een zwaar belaste huid krijgt dankzij NEURO SENSITIVE CELLULAR haar weerstandsvermogen terug en de natuurlijke regeneratie van de huidbeschermingsbarrière wordt gestimuleerd.

De juiste gezichtsverzorging onder het mondkapje

Voor / Na

Eén van onze Baborista's voelde aan haar huid de uitwerking van het dagelijks dragen van een mondkapje. De huid voelde warm, schilferig en droger aan dan voorheen. Met een eenvoudige routine vaneen paar producten kon ze gericht aan de nieuwe behoeften van haar huid voldoen. Bij deze Baborista hielp alleen al het gebruik van de Intensive Calming Cleanser in combinatie met de Intensive Calming Cream om de huidbarrière te herstellen. Binnen een week was het vochtniveau van  de huid hersteld.

 


Het Ultimate Calming Serum uit onzer REPAIR CELLULAR serie is eveneens ideaal om een roodgekleurde, belaste huid op intensieve wijze te kalmeren. Omdat het serum snel intrekt, is het in plaats van een dagcrème ook bijzonder geschikt onder het beschermingsmasker. U kunt het serum voor een extra portie  verzorging echter ook onder jouw gebruikelijke dagverzorging aanbrengen.

Huideigen weerstandsvermogen van binnenuit versterken

Ondersteun jouw natuurlijke, huideigen weerstandsvermogen ook door werkzame voedingssupplementen zoals DOCTOR BABOR CELL PROTECT PLUS. Met de dagelijkse inname van twee capsules bescherm je jouw huidcellen tegen oxidatieve stress.

Uitslag door mondkapjes: hulp in nood bij een acute onzuivere huid door het dragen van mondkapjes

Het dragen van beschermingsmaskers zijn we niet gewend. Daarom wordt onze huid nu blootgesteld aan een verhoogd stressniveau. Een 7-daagse ampullenkuur met één van onze SOS AMPOULE CONCENTRATES kan nu ware wonderen bewerkstelligen. De ampullen voorkomen door stress veroorzaakte huidveroudering en symptomen zoals roodkleuringen, acute onzuiverheden en een ongewenste glans worden verminderd. Gebruik de ampullen na de gezichtsreiniging en voor de verzorgingscrème. Kom meer te weten over mondkapjes en ontdek nuttige huidverzorgingsroutines.

`s Avonds: het masker na het masker

`s Avonds heeft jouw huid speciale aandacht nodig. Gebruik de tijd zonder mondbescherming om de huid met nog intensievere verzorging te verzorgen, zodat ze zich tijdens de nacht optimaal kan herstellen. Vind het perfecte verzorgende gezichtsmasker voor jouw huidtype.


BABOR CARE SETS

voor een voordeelprijs

Zodat je jouw huid nu optimaal kan verzorgen onder het masker, hebben wij voor jou verschillende BABOR CARE SETS voor een voordeelprijs samengesteld.

 

BABOR CARE SET Matte Finish

Nu ontdekken


BABOR CARE SET Active Purifier

Nu ontdekken


BABOR CARE SET Stress Control

Nu ontdekken 


Maskers waar we van houden ...

De FFP2-mondkapjes van KAZE zijn even stijlvol als veilig. Verkrijgbaar via Ohhh de Cologne voor € 4.

Deze artikel delen:
Luisa
Luisa

Ik begin mijn dag met een kop koffie in bed, zoekend naar de nieuwste trends op het gebied van beauty en lifestyle. Daarbij stel ik steeds dezelfde vragen: Waar zijn jullie vandaag in geïnteresseerd? Waar zijn jullie naar op zoek? Wat willen jullie over een product weten voordat jullie het kopen? Voor mijn informatieve artikel sta ik in nauw contact met onze experts van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Complexe onderwerpen in een eenvoudig, interessant en SEO-geoptimaliseerd jasje gieten – dat is een goede omschrijving van mijn baan als Content & UX Manager bij BABOR. Tijdens het hardlopen langs de Rijn zet ik mijn gedachtes op een rijtje, zodat ik met frisse energie een nieuw artikel kan schrijven!

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Nature meets science
Ampullen uit onze Botanical Collection

Nature meets science

Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituut
Voor de doelgerichte anti-aging behandeling van het gevoelige oog- en mondgebied

Radiofrequente behandeling bij de professional in het instituut

Diep in- en uitademen: nu is het me-tijd!
IN DE RUST LIGT DE KRACHT

Diep in- en uitademen: nu is het me-tijd!

Professionele gezichtspeeling bij de schoonheidsspecialiste!
Zo gaat de professional te werk in het BABOR instituut

Professionele gezichtspeeling bij de schoonheidsspecialiste!

Onze Women Empowerment Challenge
Let’s empower togehter

Onze Women Empowerment Challenge