MORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Nu nieuw!Daar zijn ze dan: onze high-performance DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules voor maximale resultatenZo innovatiefJe krijgt van ons een 3-delige set met DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules cadeau bij een aankoopwaarde vanaf 90 EURMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Nature meets science

Onze promotie-ampullen zijn een absoluut hoogtepunt in het BABOR-beautyjaar. We hebben zes verschillende, op diverse huidbehoeften afgestemde 7-daagse ampullenkuren gelanceerd, die de performance van sterk geconcentreerde werkstoffen en de kracht van natuurlijke ingrediënten verenigen. De perfecte gelegenheid om de kracht van ampullen te leren kennen in een kennismakingsset en te ontdekken wat het betekent als twee werelden samensmelten. Geheel volgens het motto: When nature meets science…

Naar de Botanical Collection

Hoogtepunten van de redactie

It’s time to shine

Iedereen heeft het over huidverzorging met AHA. Om deze reden is onze nieuwe PERFECTION Phyto AHA Intensive Treatment uit de Botanical Collection mijn persoonlijke hoogtepunt. Het 8% AHA-complex is gewonnen uit 100% natuurlijk fruitzuur, onder andere uit kumquat, citroen en pompelmoes. Deze extracten zijn bijzonder zacht voor de huid. De huid ziet er onmiddellijk na gebruik rozig en fris uit. I like! 

Dit mogen we ook niet vergeten: 

Een uitstekend resultaat, dat in slechts 7 dagen te realiseren is:

  • geschikt voor de gevoelige huid
  • verfijnt het huidbeeld
  • vermindert hyperpigmentaties & rimpels

Pure ontspanning

Wie kent het gevoel niet? In hectische tijden gaat ook de huid in staking en is de stress letterlijk op de huid te zien. Daarom wilde ik iets goeds doen voor mijn huid, ik wilde haar kalmeren en eens goed verwennen. Dat gaat uitstekend met de 7-daagse CHILL-ampullenkuur. Deze zorgt voor een ontspannen, verfrist en gehydrateerd huidgevoel. Hoe dat komt? Door de hennepolie en aloë vera in dit product. Helemaal zen! 

De RELAX & RECOVERY-kuur doet wat ze belooft: 

Deze artikel delen:

Jil
Jil

Al enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :)

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Wellness-vakantie in Zwitserland
WELKOM ONTSPANNING, HEILZAAM THERMAALWATER & BEAUTY

Wellness-vakantie in Zwitserland

Mooi tijdens de slaap met de Active Night ampul
Onze ampul van oktober

Mooi tijdens de slaap met de Active Night ampul

Make-up-vrij: zo mooi is natuurlijkheid!
NO-MAKE-UP-GLOW

Make-up-vrij: zo mooi is natuurlijkheid!

Fruitzuurpeeling
Een nieuwe start voor de huid!

Fruitzuurpeeling

LIFT ME TO SPRING PLEASE!
Onze ampul voor februari

LIFT ME TO SPRING PLEASE!