MORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Nu nieuw!Daar zijn ze dan: onze high-performance DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules voor maximale resultatenZo innovatiefJe krijgt van ons een 3-delige set met DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules cadeau bij een aankoopwaarde vanaf 90 EURMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Vaarwel, winter! De huid heeft nu iets nieuws nodig

Hebt u dit jaar al lentekriebels gevoeld? Volgens de kalender begint komende zondag, op 21-03-2021, de lente. Hoog tijd om een bijzondere trend in de kijker te zetten: detox voor de huid. Want daar staat de lente om bekend. Het is een nieuw begin, een tijd voor op- en uitruimen, maar ook voor ontslakken. Daarom maken we een einde aan huidschilfers, droge huid, putjes en oneffenheden! Maar ook door omgevingsfactoren veroorzaakte huidproblemen krijgen we met detox-maatregelen onder controle. Het effect is overtuigend: een rozig frisse teint en gladdere huid!

Maar hoe werkt een detox precies als we het over onze huid hebben?


1. Het zit 'm in de voeding

Thee, vers fruit en groente doen wonderen. Experts zijn er zelfs van overtuigd dat deze gezonde levensmiddelen en een hoge toevoer van vloeistoffen het lichaam optimaal bij het ontgiften ondersteunen. Het beste kiezen we daarbij voor kruidenthee en water, want daarmee wordt het lichaam grondig doorgespoeld.

2. Beweging, beweging

Joggen, powerwalken, yoga of een lange wandeling... Wie zich vaak en veelzijdig beweegt, brengt de stofwisseling in het lichaam op gang. Wel is het belangrijk om dit tijdens een detox-kuur niet te overdrijven en een gezonde mate aan intensieve work-outs met ontspanning af te wisselen. Sport moet immers energie geven en geen afbreuk doen aan uw kracht!


3. Schoonheid van buiten

De huid is ons grootste ontgiftingsorgaan en heeft daarom tijdens een detox-kuur speciale aandacht nodig. Verkeerde verzorging kan haar namelijk al snel extra aantasten, in plaats van haar tijdens dit proces te ondersteunen. Oliën bieden de huid niet alleen een rijke verzorging, maar verwennen haar ook. Maar ook peelings kunnen er flink aan bijdragen de huid van oude huidschilfers te bevrijden en haar op een rijke verzorging voor te bereiden.

Onze top vijf van detox-producten:1. Shower Oil met waardevolle arganolie voor een zachte maar grondige reiniging van de lichaamshuid.

2. Enzyme Cleanser als fijnkorrelig reinigingspoeder met vitamine C voor een intensieve gezichtsreiniging.

3. Active Night ampullen voor een optimale ondersteuning tijdens de nachtelijke regeneratiefase van de huid.

4. Moisturizing Foam Mask ter ondersteuning van de hydratatie bij een droge huid die vaak een tekort aan vocht en vet heeft.

5. Detox Vitamin Cream ter ondersteuning van de huidvernieuwing bij vermoeide en vale huid en ter bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

#letsdetoxtogether

Deze artikel delen:

Christina
Christina

Een dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt!

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

20 Insta-beauties te gast bij BABOR
It's a woman's universe

20 Insta-beauties te gast bij BABOR

Enzympeeling vs. AHA-peeling
Opdat uw huid na de inspanningen van de zomer weer kan stralen!

Enzympeeling vs. AHA-peeling

Het BABOR Beauty ABC!
BABOR IN CIJFERS & FEITEN

Het BABOR Beauty ABC!

Onze tips voor een strakke lichaamshuid
LOVE YOUR BODY

Onze tips voor een strakke lichaamshuid

Mascara
De beste mascara voor lange, mooie & verzorgde wimpers

Mascara