MagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
FELLE KLEURENKleur bekennen: De lipstick van nu make-upChristina24 maart 2021 Wie er mooi uit wil zien, kiest voor mooie lippen met kleur!

Zo verleidelijk en zo mooi: Met wat kleur op je lippen, zie je er snel beter uit en is je make-up compleet. En ook al zit je mondkapje vaak in de weg bij het stiften van je lippen in mooie kleuren, moet je nu juist profiteren van de momenten waarin je kan laten zien wat je hebt. Slechts één blik in het modemagazine maakt al duidelijk: Van de catwalk naar de straat – 2021 is ondanks alles het jaar van: Color blocking!

Your Lips, your rules

Bij het gebruik van lippenstift helpt het een paar 'regeltjes' in acht te nemen om bijzonder stralend voor de dag te komen:


1. Wat past het beste bij mij?

Houd rekening met je eigen huidskleur en beslis – ondanks color blocking – bij voorkeur in een wit T-shirt voor de spiegel eerst welke kleur jouw teint het beste doet uitkome


2. Waar moet ik rekening mee houden?

Vergeet niet dat blauwachtige kleuren je tanden minder wit doen lijken. Als je niet blij bent met je huidskleur in combinatie met je tanden, kan je beter kiezen voor warme kleuren op je lippen.


3. Hoe kan ik mijn lippen beter doen uitkomen?

Bij smalle lippen adviseren we om bessenrode kleuren en in het algemeen donkere kleuren te vermijden, omdat het smalle contour hierdoor vaak nog wordt geaccentueerd. Kies dan liever voor subtiele roze tinten en lipgloss.


4. Hoe moeten lipproducten worden aangebracht?

Breng lipliner aan langs de buitenste rand van je mond om de vorm van je lippen aan te passen en eventueel te vergroten. Door wat gloss in het midden aan te brengen, wordt de grootte optisch nog eens versterkt.


5. Wat zijn handige tips en trucs?

Om felle kleuren op je lippen goed te laten zitten, kan het beste een oude truc worden gebruikt: dep je lippen na het aanbrengen even kort met een tissue. Daarmee blijft het lipproduct twee keer zo lang zitten!

Als je liever minder kleur op je lippen hebt, adviseren we om bij het gebruik van fellere kleuren deze eerst op de rug van je hand aan te brengen en dan met je vingers op je lippen te deppen. Zo creëer je een bijzonder natuurlijke look. En: Lipsticks passen overigens bij elke outfit – ook bij de momenteel trendy comfy-look past lippenstift perfect. De anders zo nonchalante look krijgt direct een elegante en nettere uitstraling!

Onze favoriete Lip Color voor felle kleuren op je lippen:

Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenMore healthy skinOnze SKINOVAGE-serie in een nieuw glanzend jasjeMore healthy skin
Algae Vitalizer: De powerformule uit de zeeAmpul van de maandAlgae Vitalizer: De powerformule uit de zee
Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huidDag en nacht actief: onze huid is echt krachtig!Zo belangrijk zijn rustfasen voor de huid
Kreukvrijer levenSlechte gewoonten: zo kunt u rimpels voorkomenKreukvrijer leven
Al het goede komt in drieënDrievoudige ampullenpowerAl het goede komt in drieën
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten