Group 1ProductadviseurNIEUW!THE CURE CREAM - VOOR DE BESTE VERSIE VAN JE HUIDOntvang ons ampullentriovoor een gehydrateerde en verstevigende huid.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
BABOR CHARITY-AMPULLENSET2020 – het jaar om dromen te verwezenlijken! ampullenLuisa3 januari 2020 We wensen u een vrolijk en succesvol nieuw jaar en laten u zien hoe u met goede voornemens kunt starten!

Isabel Bonacker, plaatsvervangend voorzitter van de raad van beheer van BABOR 

We hebben ons dit jaar voorgenomen, vrouwen te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun dromen! Samen met de internationaal toonaangevende organisatie voor professionele cosmeticaopleiding, CIDESCO, hebben we daarom een studentenbeursprogramma in het leven geroepen. Dit jaar ondersteunt BABOR met het de 2-jarige opleiding tot het CIDESCO Beauty Therapy Diploma aan een CIDESCO school in Zuid-Afrika. Hoe? Met zeven in goud gedoopte ampullen – onze „with love“ charity-ampullenset. Er stroomt telkens 1 euro per verkochte set naar het studentenbeursprogramma.

Zo kunt u meewerken:

Geef onze speciale editie aan uw geliefden cadeau of doe iets goeds voor uw huid voor de jaarwisseling en verbindt u zich samen met ons onder de hashtag #BABORTOGETHER voor women empowerment!

Stay tuned:

Zodra de winnares voor de beurs bekend is, nemen we u hier mee op reis! We begeleiden de winnares door haar opleiding en verheugen ons er nu al op, dat er weldra een droom in vervulling zal gaan. Bovendien hebben we in het kader van onze campagne „EMPOWERED women EMPOWER women!“ interviews gehouden met sterke vrouwen, die we u graag gedurende het jaar 2020 in ons magazine willen voorstellen!

Happy new year with love! 

Luisa
LuisaIk begin mijn dag met een kop koffie in bed, zoekend naar de nieuwste trends op het gebied van beauty en lifestyle. Daarbij stel ik steeds dezelfde vragen: Waar zijn jullie vandaag in geïnteresseerd? Waar zijn jullie naar op zoek? Wat willen jullie over een product weten voordat jullie het kopen? Voor mijn informatieve artikel sta ik in nauw contact met onze experts van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Complexe onderwerpen in een eenvoudig, interessant en SEO-geoptimaliseerd jasje gieten – dat is een goede omschrijving van mijn baan als Content & UX Manager bij BABOR. Tijdens het hardlopen langs de Rijn zet ik mijn gedachtes op een rijtje, zodat ik met frisse energie een nieuw artikel kan schrijven! toon meer artikelen
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten