MORE Power, MORE Colour, MORE Make upOnze nieuwe make-uplijn die MEER kan!Nu nieuw!Daar zijn ze dan: onze high-performance DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules voor maximale resultatenZo innovatiefJe krijgt van ons een 3-delige set met DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules cadeau bij een aankoopwaarde vanaf 90 EURMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Locator
TaalNederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn BABORMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
€ 0,00
Locator
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWProductlijnenReinigingGezichtLichaamMake-upHighlightsMagazineProfessionalsOver BABORProductadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?

Al het goede komt in drieën

Mogen we even de aandacht? Dit is onze Beauty Effect Set. Een efficiënt trio voor alle ampullenliefhebbers. De set bevat drie van onze multifunctionele ampullen voor versterking, uitstraling en lifting. Hiermee bereik je met minimaal gebruik een maximale werking - en wel direct. 

Welke ampullen zitten er in de set en wat doen ze? 

Beauty Rescue

De Beauty Rescue-ampullen kalmeren de huid en zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een hectisch en stressvol leven leiden. De huideigen vochtopslag ondersteunt de natuurlijke barrièrefunctie, wat de huid beschermt tegen negatieve omgevingsinvloeden. En dat betekent: minder onzuiverheden en irritaties. 

Een gespannen en verzwakte huid? Dan zijn de Beauty Rescue-ampullen met hun werkstofconcentraat echt iets voor jou 

Perfect Glow

Weg met die vermoeide en grauwe huid! Onze Perfect Glow-ampullen zijn ideaal om je uitstraling en glow te verbeteren. Bij regelmatig gebruik ondersteunt de PerfectionPeptide P3 de natuurlijke huidvernieuwing. Cacao-peptiden beschermen als vanger van vrije radicalen tegen blauw licht, wat de vroegtijdige veroudering van de huid voorkomt.

Een perfecte glow? Die krijg je er standaard bij!

Lift Express

De Lift Express-ampullen werken direct en zorgen ervoor dat lijntjes minder goed zichtbaar zijn. Bovendien worden je rimpels minder diep en verdwijnen zwaartekrachtrimpels dankzij het Lift Express-complex uit rode-microalgenextract. Daardoor ziet de huid er na het gebruik gladder en strakker uit.

Direct een gladdere huid? Ja, graag!

Deze artikel delen:

Jil
Jil

Al enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :)

toon meer artikelen

Vergelijkbare artikelen

Hydra Plus – De dorstlesser voor uw huid!
Onze juli-ampul

Hydra Plus – De dorstlesser voor uw huid!

Anti-aging werkstoffen
Deze werkstoffen beschermen het beste tegen vroegtijdige huidveroudering & rimpels

Anti-aging werkstoffen

Droge handen
Oorzaken & tips voor de juiste verzorging bij droge handen

Droge handen

Shine bright like the sun
ONZE AMPUL VOOR DE MAAND JUNI

Shine bright like the sun

Wenkbrauwen goed epileren & in vorm brengen!
Wat is de perfecte vorm van de wenkbrauwen voor mijn gezicht?

Wenkbrauwen goed epileren & in vorm brengen!