Group 1ProductadviseurSUMMER SALES:Ontvang 20% korting op geselecteerde artikelen.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Huidactivering met rozenkwartsBeauty Booster gezichtsverzorgingJil13 augustus 2021 Thuis wellness-momenten creëren en jezelf een weldadige massage voor huidactivering gunnen met de geneeskrachtige edelsteen rozenkwarts? Wij verklappen hoe dat gaat!

Heb je al van de nieuwste trendy beauty-tools gehoord waar bekende influencers bij zweren? Iedereen heeft het over rozenkwarts in allerlei vormen – bijvoorbeeld als roller of gua sha. Terwijl de kracht van edelstenen eigenlijk niets nieuws is. In tegendeel! Het gebruik van geneeskrachtige stenen stamt uit de traditionele Chinese geneeskunde en wordt al duizenden jaren lang toegepast. En rozenkwarts wordt vanouds een anti-aging-effect toegeschreven. 

Rozenkwarts als beauty-tool

Als massagesteen is rozenkwarts ideaal voor huidactivering middels een zachte gezichtsmassage. Wanneer je de juiste techniek gebruikt, stimuleert deze edelsteen de huid om gladder te worden en tovert hij instant glow tevoorschijn. Voor een extra verfrissend effect raden we aan om de massagesteen in de koelkast te bewaren. 

Jouw essentials

Wil je thuis wellness-momenten creëren en jezelf een weldadige massage voor huidactivering gunnen? Wij verklappen hoe dat gaat! We raden aan om de activerende huidmassage uit te voeren met de volgende bestsellers uit onze ReVersive-lijn.

In den WarenkorbREVERSIVEpro youth creamJeugdigheid activerende, verzorgende gezichtscrème € 119,90* / 50 ml 1000ml - € 2 398,00In den WarenkorbREVERSIVEpro youth serumJeugdigheid activerend werkstofconcentraat voor een stralende en gevitaliseerde huid... € 139,90* / 30 ml 1000ml - € 4 663,33In den WarenkorbREVERSIVEpro youth eye creamJeugdigheid activerende, verzorgende oogcrème € 79,90* / 15 ml 1000ml - € 5 326,67

Massage met rozenkwarts bij je thuis – Zo gaat het in zijn werk:

De massagestenen beschikken over een wolkvormig uiteinde en een uiteinde met twee punten. We raden aan de activerende massage met één steen uit te voeren – eerst rechts, dan links. 

1. Voorbereiding

Draag het ReVersive pro youth serum en de cream royaal aan op het gezicht en de hals, zodat er een aangenaam glad oppervlak ontstaat.


2. Activering van de lymfe

2.1 Strijk met de twee punten zacht over de zijkant van de hals – werk daarbij met zachte druk van boven naar onder tot aan de halsaanzet. Terugwaarts zonder druk. Herhaal deze beweging 5x. 

2.2 Strijk met de twee punten 5x per zijde als volgt vanuit het midden van het gezicht naar buiten:

  • Vanaf het puntje van de kin langs de kaaklijn richting de oren
  • Vanaf de mondhoek naar de oren
  • Vanaf de neusvleugel over het jukbeen naar de oren

2.3 Strijk met het wolkvormige uiteinde zacht over de zijkant van de hals – werk daarbij met zachte druk van boven naar onder tot aan de halsaanzet. Terugwaarts zonder druk. Herhaal deze beweging 5x.

2.4 Strijk met het wolkvormige uiteinde 5x per zijde als volgt vanuit het midden van het gezicht naar buiten:

  • Vanaf het puntje van de kin langs de kaaklijn richting de oren
  • Vanaf de mondhoek naar de oren
  • Vanaf de neusvleugel over het jukbeen naar de oren

3. Lippenboost

Breng ReVersive pro youth eye cream aan rondom de mond en masseer het als volgt in met de massagesteen – eerst rechts, dan links: Gebied boven de bovenlip met de wolkvormige hoek van binnen naar buiten "uitstrijken" – herhaal deze moves 5x per zijde.

4. Oogboost

Breng de oogcrème nu ook rondom de ogen aan en vervolgens: 

4.1 Strijk met de twee punten van de massagesteen eerst rechts, dan links van binnen naar buiten het gebied boven en onder de ogen uit – herhaal dit 5x per zijde.

4.2 Creëer een drukpunt met de onderste punt van de steen op de slaap en de tweede stimuleringspunt op de wenkbrauw.

4.3 Laat het drukpunt op de slaap en zet het tweede stimuleringspunt op het jukbeen. 

Herhaal tot slot de stappen van de bovenstaande lymfe-activering nog een keer.


Pauze nodig?

Natuurlijk kun je de ReVersive Pro Youth Treatment ook bij je BABOR-schoonheidsspecialiste boeken en daar voor een moment ontsnappen aan alle stress uit het dagelijks leven. Zoek een instituut hier.

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenInfluencer Louis Darcis toont zijn verzorgingsroutineZo verzorg je als man je huidInfluencer Louis Darcis toont zijn verzorgingsroutine
Hier komt uw goed humeur-boost voor de zomerDit jaar al plezier gehad?Hier komt uw goed humeur-boost voor de zomer
Wintertijd is treatmenttijd!Vind nu je perfecte BABOR TreatmentWintertijd is treatmenttijd!
Wellness-vakantie in ZwitserlandWELKOM ONTSPANNING, HEILZAAM THERMAALWATER & BEAUTYWellness-vakantie in Zwitserland
Natural BeautyMAKE-UP TRENDKLEUREN LENTE/ZOMER 2023Natural Beauty
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten