Group 1ProductadviseurNIEUWOntdek de Stress Defense Mushroom Cream voor een stressvrije huid!TWEE CADEAUS VOOR JOUOntvang onze Multi Clay Cleanser & Eye Cream Day bij jouw bestelling.
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlightsGroup 1Productadviseur
Welche Pflege ist die richtige für mich?
From BABOR with LoveCadeau-ideeën voor Valentijnsdag om verliefd op te worden cadeau-ideeenJil7 februari 2020 Binnenkort is het weer zover! We stevenen regelrecht af op 14 februari en de jaarlijkse vraag komt weer naar boven: wat geven we onze allerliefsten om onze gevoelens en genegenheid op Valentijnsdag nog eens extra te tonen?

Mocht u nog twijfelen of op zoek zijn naar een kleinere of grotere attentie, geen probleem! Er resten nog een paar dagen tot de grote dag en we hebben nog wel enkele cadeau-ideeën voor u in petto die gegarandeerd harten sneller laten slaan:

Rode lippen betoveren

Hierop zal „zij “ zich erg verheugen: een nieuwe lippenstift. We verbinden deze met heel speciale momenten waardoor herinneringen worden geschapen. U weet niet welke kleur u zult geven? Onze gids met lippenstiften zal u uitkomst brengen! Wat vindt u van een verleidelijke rode tint voor een glamoureuze look of een beschaafde nuance voor de geliefde nude look? 

Liefde: de neus wil ook wat

Dit kan „hij“ altijd goed gebruiken: een mannelijke geur die hem dagelijkse begeleidt. De BABOR Eau de Toilette is met zijn kruidige noot perfect voor elke dag.  

Een kleine time-out alsjeblieft!

Wellness-momenten binnen de eigen vier muren? Ongelooflijk weldadig! De perfecte essentials voor harmonieuze momenten worden bijvoorbeeld geboden door de verwenproducten van onze BABOR SPA reeks. Onze geheime tip: de Energizing Massage & Badolie. Deze verlevendigt de zintuigen en laat een heerlijk zacht huidgevoel achter. Nog een leuk idee: een vliesmasker voor een intensieve verzorging met onmiddellijk effect.

Voor  de late beslissers

We hebben een hoeveelheid waardebonnen in de meest uiteenlopende designs voor u in petto, opdat de ontvanger gewoon heel gemakkelijk zijn beauty-wensen kan vervullen. 

Gezamenlijke tijd cadeau geven

Naast nuttige, materiële cadeaus zijn activiteiten ook altijd een geweldige mogelijkheid om iets cadeau te geven dat recht uit het hart komt. Want wat is waardevoller dan samen tijd door te brengen? We adviseren een bezoek aan de bioscoop of een restaurant – of misschien zelfs een kleine trip met een bezoek aan een wellness-hotel. Op deze manier verbindt u gezamenlijke tijd optimaal met een kleine time-out. Bijvoorbeeld in een wellness-hotel inclusief een BABOR behandeling! Het overzicht van de BABOR instituten in uw omgeving of voor uw volgende reis vindt u hier

We wensen u van harte een fantastische Valentijnsdag en hopen dat u een onvergetelijke dag geheel in het teken van de liefde zult doorbrengen. 

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenZo ziet de anti-aging voor beginners verzorgingsroutine van model Kristin Gebert eruit met BABOR!Anti-aging voor beginnersZo ziet de anti-aging voor beginners verzorgingsroutine van model Kristin Gebert eruit met BABOR!
More healthy skinOnze SKINOVAGE-serie in een nieuw glanzend jasjeMore healthy skin
Het BABOR Beauty ABC!BABOR IN CIJFERS & FEITENHet BABOR Beauty ABC!
ZOMERMAKE-UPDe perfecte basis – BABOR Foundation 1x1ZOMERMAKE-UP
Alles wat het hartje begeert, komt onder onze kerstboomJil geeft cadeau | Luisa geeft cadeau | Christina geeft cadeauAlles wat het hartje begeert, komt onder onze kerstboom
Begin nu met de chat
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten