Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Welche Pflege ist die richtige für mich?
Onze SKINOVAGE-serie in een nieuw glanzend jasjeMore healthy skin systeemverzorgingJil23 mei 2022 Onze SKINOVAGE-serie in een nieuw glanzend jasje! Ontdek de vijf series voor sterkere huidcellen en een langer jeugdig ogende huid.

Dankzij de jarenlange expertise van onze laboratoria op het vlak van huidverzorging en de nieuwste knowhow uit de autofagie, hebben we met SKINOVAGE een nog doeltreffendere productlijn kunnen samenstellen, voor sterkere huidcellen en een jeugdig ogende huid. De innovatieve combinatie van de twee basiswerkstoffen van het product, met name extract uit alpenroos en een uniek maritiem polysacharide, beschermen de huid uitgebreid tegen oxidatieve schade, ondersteunen de huidbarrière efficiënt en bewaren zo de gezondheid en jeugdige uitstraling van de huid. In combinatie met specifiek op elk huidbeeld afgestemde ingrediënten vormen ze vijf verzorgingsseries, die de huid in perfecte balans brengen.

Welke SKINOVAGE-serie past bij jou?

Individuele huidverzorging hoeft niet ingewikkeld te zijn: deze moet afgestemd zijn op de behoeften van jouw huid. Elke serie van onze SKINOVAGE-systeemverzorging voldoet aan een specifieke behoefte van de huid en biedt haar een optimale verzorging.

Wat betekent systeemverzorging eigenlijk?

Systeemverzorging betekent dat de verzorgende stoffen van een serie op elkaar voortbouwen en hun werking wederzijds versterken of ondersteunen. Onze SKINOVAGE-systeemverzorging combineert de verbeterde en innovatieve basiswerkstoffen van de serie om je huid te beschermen tegen oxidatieve schade en om de huidbarrière efficiënt te ondersteunen. Dit houdt de huid gezond en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. 

Wist je dit al?

Genetische aanleg bepaalt slechts ca. 20 - 30% van het huidbeeld. Externe omgevingsfactoren, zoals UV-stralen, luchtvervuiling en dergelijke, maar ook de persoonlijke levensstijl, zoals voeding, lichaamsbeweging, stress en slaappatroon, bepalen voor ongeveer 70% de huidtoestand en het verouderingsproces. Om te zorgen dat de huid er gezond, vitaal en fris uitziet, is een goed functionerende, huideigen beschermingsbarrière onmisbaar. Dit geldt ook voor een individueel op het huidbeeld en de huidige huidtoestand afgestemd verzorging die eventuele tekorten optimaal compenseert. 

In welke volgorde moet ik de SKINOVAGE-producten gebruiken?

Onze SKINOVAGE-systeemverzorging vormt een routine die past bij de behoeften van jouw huid. Alle stappen zijn op elkaar afgestemd en helpen je om je verzorgingsdoel te bereiken. De volgorde luidt als volgt:

Stap 1: Masker (1 - 2 keer per week)

Stap 2: Serum

Stap 3: Oogcrème

Stap 4: Crème

Een tip voor iedereen die de voorkeur geeft aan een iets rijkere verzorging: elke serie heeft een licht en een rijke crème.

In den WarenkorbSKINOVAGEMoisturizing Cream € 67,90* / 50 ml 1000ml - € 1 358,00In den WarenkorbSKINOVAGEMoisturizing Serum € 67,90* / 30 ml 1000ml - € 2 263,33In den WarenkorbSKINOVAGEMoist + Lipid Cream € 69,90* / 50 ml 1000ml - € 1 398,00In den WarenkorbSKINOVAGEMoisturizing Eye Gel-Cream € 46,90* / 15 ml 1000ml - € 3 126,67uitverkochtSKINOVAGEMoisturizing Foam Mask € 39,90* / 75 ml 1000ml - € 532,00
Nu nóg duurzamer

Bij onze SKINOVAGE-series gebruiken we geen cellofaanpapier en klassieke bijsluiters meer. In plaats daarvan is alle informatie digitaal beschikbaar via een QR-code op het vouwdoosje. Door over te stappen op plastic deksels besparen we CO2 en zorgen we dus voor een betere recyclebaarheid.

Jil
JilAl enkele jaren duik ik in mijn persoonlijke blogs dieper de wereld van beauty in. Inmiddels vind ik het heerlijk om me dagelijks te laten inspireren door allerlei beautynieuws, zowel privé als zakelijk. Het liefste kijk ik op Instagram en Pinterest, voortdurend op zoek naar input die jullie net dat beetje MEER biedt. Jullie alledaagse leven door middel van beauty hacks net wat gemakkelijker en, zo mogelijk, nóg mooier maken – daar haal ik mijn voldoening uit. Dat is bij BABOR heel goed mogelijk in mijn functie als Content Manager. Naast het magazine schrijf ik ook voor de nieuwsbrief allerlei spannende artikelen. Meld je dus gauw aan, als je dat nog niet gedaan hebt. :) toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenOnze beautyvoornemens voor 2021New Year, New SkinOnze beautyvoornemens voor 2021
Huidverzorging voor alle huidtypesJe moet deze ondergewaardeerde Power-producten van BABOR eens proberenHuidverzorging voor alle huidtypes
FruitzuurpeelingEen nieuwe start voor de huid!Fruitzuurpeeling
Good HydrationDe 4-staps verzorgingsroutine met hyaluron-powerGood Hydration
Kleur bekennen: De lipstick van nuFELLE KLEURENKleur bekennen: De lipstick van nu
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten