Group 1Productadviseur3D Hyaluronic PowerHyaluronic Cleansing Balm in reisformaat speciaal voor jou.DOCTOR BABOR:-20% korting op het volledige DOCTOR BABOR assortiment !
Nederlands / néerlandaisFrans / françaisMijn AccountMijn bestellingenMijn gegevens
0
Mijn BABOR
Mijn BABORNIEUWTopsellerProductlijnenGezichtAmpullenHuidanalyseTreatmentBABORWERELDHighlights
Met BABOR op reis: Deze kleine verpakkingen maken je vakantie mooierREADY FOR TAKE OFF gezichtsverzorgingChristina6 juni 2023 Ik pak mijn tas in en neem mee: De praktische kleine verpakkingen van BABOR! Reiniging, ampul of crème - ik hoef niet te kiezen, want ik gebruik ALLES!

TINGELING, de vakantie staat voor de deur. En dus ook het jaarlijkse dilemma: Wat neem ik mee? Wie wegens plaatsgebrek moet inleveren op outfits, kan zich verheugen als het gaat om huidverzorging: Met de praktische reisverpakkingen van BABOR hoeft niemand meer te beslissen wat hij of zij meeneemt, want: ER IS PLAATS GENOEG VOOR ALLES!

Gezichtsreiniging to go

Klassiek en nog steeds terecht de favoriet: De tweefasige reiniging met de HY ÖL Cleanser en de Phyto HY ÖL Booster Hydrating voor alle huidtypes, maar vooral voor de droge huid. Deze bekroonde set is zowel een effectieve als huidvriendelijke dieptereiniger. De speciale combinatie van natuurlijke oliën uit soja, sesam en pinda lost op milde wijze alle soorten in olie en water oplosbare vuildeeltjes op. Zo wordt de lipidenlaag van de huid beschermd. Het verfrissende kruidenextract, dat aansluitend op de HY-ÖL Cleanser wordt aangebracht, hydrateert de huid al tijdens de reiniging met haverextract, glycerine en polysacchariden.

Het resultaat: Voor een tot diep in de poriën schone, rozig-frisse en merkbaar zachte huid.

Meer informatie over het thema gezichtsreiniging vind je 

In den WarenkorbHY-ÖL Cleanser & Phyto HY-ÖL Booster HydratingReinigingsset met de bekroonde 2-fasige gezichtsreiniger HY-ÖL Cleanser en een... € 15,90* / Set met 2 delen

Eén product, veel effect: De Clay-Multi Cleanser is reiniging en reinigingsmasker in één. Hij is zeer zacht voor de huid en reinigt grondig zonder het microbioom te verstoren of de huid uit te drogen. Bij gebruik als masker wordt de huid bovendien bevrijd van overtollig talg.

Het resultaat: Voor een helder, stralend en verfijnd huidbeeld.

In den WarenkorbClay-Multi Cleanser 20 mlMilde reiniging en mild reinigingsmasker ineen. € 10,90* / 20 ml 1000ml - € 545,00
Zonnebescherming to go

Geen vakantie zonder zonnebescherming! En dat de Protecting Balm van DOCTOR BABOR nu in een klein formaat komt met een beschermingsfactor van 50 betekent niet dat hij minder effectief is. In tegendeel! Nooit was zonnebescherming zo efficiënt: De delicate consistentie trekt snel in zonder plakkerig te zijn, kalmeert de huid met een complex van betaglucaan en panthenol en regenereert haar tegelijkertijd. Het biedt ook bescherming tegen polluaire veroudering, d.w.z. vrije radicalen en milieu-invloeden. De Protecting Balm is ook geschikt voor de gevoelige huid.

Het resultaat: Een beschermde en verzorgde huid.

 

Meer informatie over het thema zonnebescherming vind je hier 

In den WarenkorbProtecting Balm SPF 50 15 mlDe luchtige Protecting Balm SPF 50 trekt snel in, zonder te plakken. € 14,90* / 15 ml 1000ml - € 993,33
Gezichtsverzorging to go

Rijpere huid en droge huid zijn op zoek naar een geschikte metgezel voor de komende vakantie? Met de Collagen Booster Cream van DOCTOR BABOR vind je wat je zoekt: De gladmakende en huidverstrakkende eigenschappen van de uiterst effectieve ingrediënten worden snel door de huid opgenomen en zorgen voor extra stevigheid en elasticiteit. Bovendien verminderen roodheden en irritaties omdat Provitamine B zorgt voor een beter evenwicht van de huid. 

Het resultaat: De huid ziet er voller en gladder uit. 

In den WarenkorbCollagen Booster Cream 15 mlMaakt strak en verstevigt de huid. € 37,90* / 15 ml 1000ml - € 2 526,67

Hyaluron Cream van DOCTOR BABOR zorgt voor pure hydratatie. Als specialist voor het hydrateren van de huid is ze perfect geschikt voor de droge huid die de eerste droogtelijntjes vertoont. Bij regelmatig gebruik stimuleert ze voortdurend de huideigen vochtproductie en vermindert het vochtverlies. 

Het resultaat: Een frisse, zachte, gladde en rozige huid. 

In den WarenkorbHyaluron Cream 15 ml24h hydraterende verzorging voor een vochtarme huid met de eerste droogterimpeltjes € 26,90* / 15 ml 1000ml - € 1 793,33

Clean Beauty - Hoogwaardige verzorging 100% veganistisch en met ingrediënten die voor 98% van natuurlijke oorsprong zijn. De Moisture Glow Cream uit de Cleanformance serie van DOCTOR BABOR bevat pre- en probiotica, hyaluronzuur, vitamine E en een extract van suikerbieten. Deze efficiënte combinatie verhoogt onmiddellijk en langdurig het vochtgehalte van de huid. Bovendien voorkomt een duurzaam verkregen boomschorsextract huidveroudering. 


Het resultaat: Optische onregelmatigheden worden gecamoufleerd en de teint wordt stralender en frisser. 

In den WarenkorbMoisture Glow Cream 15 mlSnel intrekkende verzorgende gezichtscrème - 98 % ingrediënten van natuurlijke... € 15,90* / 15 ml 1000ml - € 1 060,00

Luxe voor onderweg: De anti-wrinkle cream van HSR heeft jarenlang naam gemaakt. En terecht, want de rijpere huid profiteert enorm van het innovatieve werkstoffencomplex, dat alle soorten rimpels zichtbaar vermindert. Bovendien gaat de crème de oorzaken voor het ontstaan van rimpels doelgericht tegen. Voor iedereen die houdt van een soepele textuur en tegelijkertijd de volle kracht van de werkstoffen wil, is de anti-wrinkle cream precies de juiste verzorging. Geheel volgens het motto: Anti-Aging at it’s best!


Het resultaat: De rijpere huid ervaart een persoonlijke lifting: ze ziet er zichtbaar gladder, steviger en strakker uit. 

In den Warenkorbanti-wrinkle cream 15 mlLuxe anti-rimpel creme... € 37,90* / 15 ml 1000ml - € 2 526,67
Oogverzorging to go

Open je ogen maar bij de oogverzorging: De huid rond de ogen moet worden gehydrateerd zodat droogtelijntjes geen kans krijgen. Specifieke werkstoffen in de DOCTOR BABOR Eye Cream Day verminderen oogschaduw en tekenen van vermoeidheid en dragen zo bij tot de jeugdige uitstraling van de ogen. De Hydro-Filler en Day Boost Complex maken de dunnere huid rond de ogen glad en verstevigen ze.

Het resultaat: Een gladdere, strakkere en jeugdig frisse huid rond de ogen.

In den WarenkorbEye Cream Day 7 mlGladmakende oogcrème voor de dag. € 20,90* / 7 ml 1000ml - € 2 985,71
Christina
ChristinaEen dag waarbij ik 's ochtends vroeg niet even mijn berichtenapps en Instagram check, is voor mij ondenkbaar. Het liefst doe ik dat nog voordat mijn gezinnetje wakker wordt en we even samen knuffelen. Dat is echt heerlijk! En precies dat is ook mijn grootste inspiratiebron: mijn dagelijkse leven met mijn gezin, met beauty- en fashiononderwerpen, maar ook met diepgaande en luchtige gesprekken met al mijn vrienden over alles wat ons beweegt, raakt en motiveert. Bij de online marketing bij BABOR ligt mijn focus volledig op de kern – het magazine. Dat is voor mij een platform voor informatieve, wetenschappelijke en ook boeiende onderwerpen op het gebied van professionele en exclusieve huidverzorging. Een goede mix van voor ieder wat wils – telkens wanneer je inspiratie zoekt! toon meer artikelen
Vergelijkbare artikelenCleansing 1×1Een overzicht van onze reinigingsproductenCleansing 1×1
Anti-aging werkstoffenDeze werkstoffen beschermen het beste tegen vroegtijdige huidveroudering & rimpelsAnti-aging werkstoffen
Mascara verwijderen op een zachte en efficiënte manierMake-up juist verwijderen - zo gaat datMascara verwijderen op een zachte en efficiënte manier
FruitzuurpeelingEen nieuwe start voor de huid!Fruitzuurpeeling
Anti-aging wondermiddel: PeptidenRegenereren, opbouwen & verstevigenAnti-aging wondermiddel: Peptiden
Nu een e-mail schrijven
Productzoeker starten